|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemogu instalirat windowse :-(
Konfa Cpu: P4 1,6ghz s478 MB: Asus P4-S533 RAM: 2x256mb infineon HDD: Baracuda pata, 80gb VGA: Sapphire 9600np DVD: LG Floppy: nema Sve ostale kartice sam izvadio iz kompa cak i misa, a floppy ni nema. Noramlano ubacim win cd u dvd i krene butanje. Formatiranje normalno prode i krene instalacija windowsa i na nekih 85% javlja kako nemoze procitat fajl (svaki put drugi) stisnem retry i prode i na kraju mi izbaci plavi ekran sa nekom greskom da se javim administratoru : bonker : Isto se desava kod XP pro sp2 i kod 2000 pro sp4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jesi siguran da ti je cd rom u top formi?
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da su ti CD-ovi već izgrebani... Ili CD-ROM/DVD-ROM, ovisno kaj imaš, je otišlo. Makar, ja sam imao takvih problema kad mi se original izgrebao (napravio backup sa nLite-om) ili kada sam ja sa nLite-om radio svoje windowse, bez nekih stvari koje dolaze originalno (tipa, calculator, internet explorer etc.)
![]() |
#4 |
Junior Member
|
da, al nisam primjetio i najvećeg neprijatelja instalacija , a to je neprovjereni overclock. Jel 100% provjeren. da odklonis tu mogucnost sve na defaul pa probaj opet.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Bios je na default postavkama uz male izmjene (nije nista oc-ano) Promjenio sam hard, cdrom i tipkovnicu; win xp i 2000. Ni u jednom slucaju ne prolazi instalacija osim u zadnjem pokusaju doso je do one "tocke" kad se instalacija restarta i tu je bacio plavi ekran. CD-i nisu zgrebani. Poludit cu neznam vise sta da radim ?????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
male izmjene= nije default. default=default
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
Slazem se ja sa tobom, al treba locirat problem, a od neceg treba počet. Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
da nije do harda?ja sma imao isto takvih problema na jednoj starijoj konfi kad su se win instali, i nakon 5-6pokušaja, hard je krepo...a i prije je imao bad sectore... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Onda počni tražit uzrok, memorija, HDD, napajanje, kabel od HDD-a, IDE utor na matičnoj, nekaj drugo na matičnoj. Može biti hrpa uzroka...
![]() |
#15 |
Junior Member
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005