| 
 | |||||||||||
|  12.08.2006., 21:09 | #1 | 
| made in Usora Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: Rijeka 
				 |  Gdje kupiti? Mislim da je jedan dio forumasa, kao i ja sad, imao problem s nedostatkom vijaka za ventilatore, optiku ili neceg drugoga pa me zanima gdje se oni(pogotovo za ventilatore od kucista) mogu kupiti u Rijeci? 
				__________________ ne postoje glupa pitanja, postoje samo glupi odgovori | 
|   |   | 
|  12.08.2006., 21:12 | #2 | |
| Laughing Man Datum registracije: Sep 2005 Lokacija: Volim grah koji peče 
				 | Ja sam žicao kad bi išao kupiti koju komponentu. Inače nisam vidio zasebno da ima za kupiti, osim onih thumscrews za kućište. Probaj u Chipoteci, tamo to još nisam tražio, mada je za tako nešto to ustvari prvo mjesto gdje bi trebalo pitat. 
				__________________ Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  12.08.2006., 21:18 | #3 | 
				 | mogao bi poslati frenda do chipoteke(zivi u blizini)  ti si zicao? u kojoj trgovini? sta hoce dati? 
|   |   | 
|  12.08.2006., 21:22 | #4 | |
				 | Zadnji put u Hgspotu u Rijeci sam uzeo pržilicu i dobio je golu u vrećici, tražio da mi daju šarafe za ugradnju i dobio vrećicu sa šarafima za kućište, distancerima za ploču... Imaju toga u svakom dućanu na bacanje, pogotovo oni dućani koji imaju i servis, samo je pitanje ako žele dati. Pitaj dečke ako bi prodali po pristojnoj cijeni ili im plati cugu, ako već ne uzimaš kakvu komponentu. 
 | |
|   |   | 
|  12.08.2006., 21:30 | #5 | 
				 | onda cu morati jednog lijepog dana kad prestane kisa prosetati se po kozali do Hgspota i chipoteke, ako mi ne budu dali onda idem do Ve-mila ili Linksa kazes plati im cugu, hm mislim da vijci toliko ne vrijede 
|   |   | 
|  12.08.2006., 21:37 | #6 | ||
				 | Citiraj: 

| ||
|   |   | 
|  12.08.2006., 21:42 | #7 | |
				 | Citiraj: 

__________________ ne postoje glupa pitanja, postoje samo glupi odgovori | |
|   |   | 
|  12.08.2006., 21:52 | #8 | |
				 | NE. Ovo ti je generalno pravilo inače u životu. Neka stvar/usluga vrijedi točno onoliko za koliko si je TI u stanju PRODATI/KUPITI i nema veze sa ulizivanjem. Život je jednostavno takav i treba se neki puta jednostavno znat SNAĆI. Kako je dotične šarafe teško nać u prodaji, zaključke izvuci sam. 
 | |
|   |   | 
|  12.08.2006., 21:59 | #9 | |
				 | Citiraj: 

__________________ ne postoje glupa pitanja, postoje samo glupi odgovori | |
|   |   | 
|  12.08.2006., 23:25 | #10 | 
| She`s back... Datum registracije: Jan 2006 Lokacija: Rijeka 
				 | Kakve vijke trebaš?  Baš sam neki dan tražio distancere za matičnu... U Chipoteci nema...po željezarama nema...glupo mi je ići moliti u HG-Spot ili Links : nono : Htio bih pošteno kupiti šaku distancera, hebem mu... Sad mi je jasno zašto je Mat upotrebio papir umjesto distancera... : evil : | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  13.08.2006., 17:51 | #11 | 
				 | 
|   |   | 
|  17.08.2006., 21:38 | #12 | 
				 | samo da javim u chipoteci nema vijaka, cini mi se da mi ne gine hgspot... 
|   |   | 
|  18.08.2006., 13:28 | #13 | 
| Prečupavi mod Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: Zg 
				 | Ja sam to rijesio tak da sam stavio oglas da mijenjam neku staru Creative zvucnu vrijednosti mozda 20kn za saku sarafa. Javio se covjek i dao mi dvije sake svih vrsta sarafa   
				__________________ Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 | 
|   |   | 
|  21.08.2006., 20:49 | #14 | 
| Premium Datum registracije: May 2006 Lokacija: Rijeka 
				 | Ako ti treba nekoliko komada od svakih mogu ti dati, za jednu pivu : cheers2 | 
|   |   | 
|  21.08.2006., 21:46 | #15 | |
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 |   Citiraj: 
 Inače ja imam par šaka šarafa a imam i distancera i to i metalnih i onih plastičnih bjelih ako ih se ko još sjeća "modanih" sa šarafima u njima odozada tako da se mogu na mjesto metalnih stavit...  To mi je jednom bilo trbao pa sam si tako složio poslje kad sam stvari rješio više mi nisu trbali ai sam ih ostavio...  
				__________________ -- Have a nice day... | |
|   |   | 
|  30.08.2006., 00:53 | #16 | 
| Banned Datum registracije: Aug 2006 
				 | u svakom dućanu sa servisom toga ima na bacanje.... tonu samo treba pitati ... sjećam se da ih je u Eurotrade-u bilo toliko da su ih bacali..... cijela kutija... Toga se jako brzo nakupi kad imaš servis ...sjećam se da smo ih i mi bacali kad smo čistili dućan... ja i danas imam jednu kutiju punu svih vrsta ....: bonker2 | 
|   |   | 
|  30.08.2006., 11:16 | #17 | 
| OMG, thats the funky shit Datum registracije: Aug 2005 Lokacija: in The Republic of Peščenica 
				 | Ma sam odi u neki dućan i zamoli tak sam ja u ADM išo sve mi ljepo dali samo trebaš zamolit   
				__________________   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |