|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
LC-Power LC6550 550W,jel valja to što?
Poslao sam Tagana u HGspot na reklamaciju za koju su me upozorili da će potrajati(godišnji ...)i sad bih si kupio neko(nešto jeftino ali da je OK) za drugi stari komp a privremeno ga stavio u ovaj,2 Samsunga u Raid-u neću stavljati i tako,jel bi to bilo loše ili ima pozitivnih iskustava?Ja nikad nisam čuo za to. http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...08&ID=A0802003 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za 165 kn kupiš Enermaxa 300 W u Linksu... Šta je s Tagančetom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj ga upalit na prazno tako da spojiš zelenu i crnu žicu na ATX konektoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Tagan je već u Zagrebu,nadam se .Tu sam ga u Osijeku kupio.Ma pazio na njega kao oko u glavi,uvijek sve isključim i kada ponovno uključujem prvo idu svi kablovi u kućište,tipka ugašena ,onda u struju i tek onda stisnem tipku pa palim.I još legi govorim kako je mrcina od napajanja i ono rikne.Nikad mi ništa nije pregorilo u kući,glupo MS-ovo napajanje radi bez problema godinama.Sad sam baš čitao jamstveni list,nadam se da neće potrajati kao i zakonski rok(45 dana) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
ALI nemres ovak nekej napisat i očekivat da te ne popljujem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() gle ne zderi me danas nisam pri zvicima...ne ne i ne...chifteka, coolermastera,hipera, tagana,ocza,seasonica...itd(kaj sam zaboravio??) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Napisao sam za LC da je cist solidno, a ne da je u rangu sa nekim Tagan-om ili Ener-om. EDIT: Imas najbolji sig na forumu. Ovo nije sarkazam nego je zbilja tako. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Snage ima itekako, u najmanju ruku ce mu sve radit bez clockanja... Ener je zvijer za tu lovu, valja mi uzet jedno za sestrin komp dok ih nije nestalo ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|