![]() |
LC-Power LC6550 550W,jel valja to što?
Poslao sam Tagana u HGspot na reklamaciju za koju su me upozorili da će potrajati(godišnji ...)i sad bih si kupio neko(nešto jeftino ali da je OK) za drugi stari komp a privremeno ga stavio u ovaj,2 Samsunga u Raid-u neću stavljati i tako,jel bi to bilo loše ili ima pozitivnih iskustava?Ja nikad nisam čuo za to.
http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...08&ID=A0802003 |
Za 165 kn kupiš Enermaxa 300 W u Linksu... Šta je s Tagančetom?
|
Ne radi.Odspojio ovaj komp iz el. mreže i stavio drugi jer sam instalirao Windowse i kad sam ponovno spojio ni vau,probao na drugom kompu isto ne radi,nemam pojma što mu je.
|
Probaj ga upalit na prazno tako da spojiš zelenu i crnu žicu na ATX konektoru.
|
Tagan je već u Zagrebu,nadam se .Tu sam ga u Osijeku kupio.Ma pazio na njega kao oko u glavi,uvijek sve isključim i kada ponovno uključujem prvo idu svi kablovi u kućište,tipka ugašena ,onda u struju i tek onda stisnem tipku pa palim.I još legi govorim kako je mrcina od napajanja i ono rikne.Nikad mi ništa nije pregorilo u kući,glupo MS-ovo napajanje radi bez problema godinama.Sad sam baš čitao jamstveni list,nadam se da neće potrajati kao i zakonski rok(45 dana)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ALI nemres ovak nekej napisat i očekivat da te ne popljujem :smoke: |
Citiraj:
gle ne zderi me danas nisam pri zvicima...ne ne i ne...chifteka, coolermastera,hipera, tagana,ocza,seasonica...itd(kaj sam zaboravio??) |
Ne znam kolio je pametno da na Eneru 300W držiš svoj stroj neko vrijeme...
Ako si već mislio dati 323KN uzmi si Chieftec 410W. |
Citiraj:
Napisao sam za LC da je cist solidno, a ne da je u rangu sa nekim Tagan-om ili Ener-om. EDIT: Imas najbolji sig na forumu. Ovo nije sarkazam nego je zbilja tako. |
Citiraj:
Snage ima itekako, u najmanju ruku ce mu sve radit bez clockanja... Ener je zvijer za tu lovu, valja mi uzet jedno za sestrin komp dok ih nije nestalo :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:00. |