PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   LC-Power LC6550 550W,jel valja to što? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44030)

ivan OS 04.08.2006. 20:48

LC-Power LC6550 550W,jel valja to što?

Poslao sam Tagana u HGspot na reklamaciju za koju su me upozorili da će potrajati(godišnji ...)i sad bih si kupio neko(nešto jeftino ali da je OK) za drugi stari komp a privremeno ga stavio u ovaj,2 Samsunga u Raid-u neću stavljati i tako,jel bi to bilo loše ili ima pozitivnih iskustava?Ja nikad nisam čuo za to.

http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...08&ID=A0802003

domy_os 04.08.2006. 20:50

Za 165 kn kupiš Enermaxa 300 W u Linksu... Šta je s Tagančetom?

ivan OS 04.08.2006. 20:54

Ne radi.Odspojio ovaj komp iz el. mreže i stavio drugi jer sam instalirao Windowse i kad sam ponovno spojio ni vau,probao na drugom kompu isto ne radi,nemam pojma što mu je.

domy_os 04.08.2006. 20:59

Probaj ga upalit na prazno tako da spojiš zelenu i crnu žicu na ATX konektoru.

ivan OS 04.08.2006. 21:06

Tagan je već u Zagrebu,nadam se .Tu sam ga u Osijeku kupio.Ma pazio na njega kao oko u glavi,uvijek sve isključim i kada ponovno uključujem prvo idu svi kablovi u kućište,tipka ugašena ,onda u struju i tek onda stisnem tipku pa palim.I još legi govorim kako je mrcina od napajanja i ono rikne.Nikad mi ništa nije pregorilo u kući,glupo MS-ovo napajanje radi bez problema godinama.Sad sam baš čitao jamstveni list,nadam se da neće potrajati kao i zakonski rok(45 dana)

SRV 04.08.2006. 23:35

Citiraj:

Autor domy_os
Za 165 kn kupiš Enermaxa 300 W u Linksu... Šta je s Tagančetom?

I ja isto kazem, bolje taj Ener nego LC, mada je LC zbilja solidno napajanje, i sto se tice stabilnosti napona, malog broja kvarova, niske buke...samo ne treba zaboraviti da je to ipak Kinez :)

Fleks 05.08.2006. 00:02

Citiraj:

Autor SRV
I ja isto kazem, bolje taj Ener nego LC, mada je LC zbilja solidno napajanje, i sto se tice stabilnosti napona, malog broja kvarova, niske buke...samo ne treba zaboraviti da je to ipak Kinez :)

E fakat sorry. Evo nemoj se uvrijedit. Evo ako te vrijeda pročitaj mi sig pa ces skuzit da nije zlonamjerno. Mozda sam ja lud itd...

ALI nemres ovak nekej napisat i očekivat da te ne popljujem :smoke:

mc_fish 05.08.2006. 00:21

Citiraj:

Autor Fleks
E fakat sorry. Evo nemoj se uvrijedit. Evo ako te vrijeda pročitaj mi sig pa ces skuzit da nije zlonamjerno. Mozda sam ja lud itd...

ma sve su to solidna napajanja;) smartbox,MS,maxpower,lc,codegen(najkvalitetnije od nabrojanog)=)
gle ne zderi me danas nisam pri zvicima...ne ne i ne...chifteka, coolermastera,hipera, tagana,ocza,seasonica...itd(kaj sam zaboravio??)

-POP- 05.08.2006. 00:27

Ne znam kolio je pametno da na Eneru 300W držiš svoj stroj neko vrijeme...
Ako si već mislio dati 323KN uzmi si Chieftec 410W.

SRV 05.08.2006. 10:19

Citiraj:

Autor Fleks

Bolje citaj sta sam napisao!
Napisao sam za LC da je cist solidno, a ne da je u rangu sa nekim Tagan-om ili Ener-om.
EDIT: Imas najbolji sig na forumu. Ovo nije sarkazam nego je zbilja tako.

SRV 05.08.2006. 10:21

Citiraj:

Autor Eddie
Ne znam kolio je pametno da na Eneru 300W držiš svoj stroj neko vrijeme...
Ako si već mislio dati 323KN uzmi si Chieftec 410W.

Ma sve ce to radit na tom "slabasnom eneru" koji usput budi receno ima cak 22A na 12V :)
Snage ima itekako, u najmanju ruku ce mu sve radit bez clockanja...
Ener je zvijer za tu lovu, valja mi uzet jedno za sestrin komp dok ih nije nestalo :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:00.