|
![]() |
#1 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Autoceste u Italiji
Ev, spremam se na put do Gardalanda i načuo sam da je autocesta kroz Italiju poprilično skupa. Sad, zanima me može li mi netko tko putuje tim putevima koliko bi bio auto put na putu od slovenske granice do Gardalanda
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
www.viamichelin.com Evo ti put npr iz Zagreba u detalj opisan => http://www.viamichelin.com/viamichel...=612&x=14&y=15 42 eura iz Zagreba ukupan trosak puta (ceste) Evo iz Osijeka => http://www.viamichelin.com/viamichel...14&image2.y=12 62 eura Cilj ti je Castelnuovo del Garda
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pečurka
|
Zahvaljujem ![]() To mi nekako jako puno dat za autoput, sve mi se čini da ćemo tražiti okolni put i lagano ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Zvjerko, koliko će te koštat put u gardaland, sve zajedno, spavanje, ulaz, hrana.... Ako ima neki link stavi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nije li jednostavnije platit 550kn za put autobusom,posjet nekom divljem Zoo Park-u,nocenje u hotelu...drugo jutro drito u gardaland i povratak kasno navecer? Ja sam tako isao jednom i bio sam prezadovoljan svime,autom mi se neda ic,nemam volje vozit ni platit gorivo do tamo... Krajem 8. mjeseca idem opet,isto autobusom planiram ici,550kn.Ide nas 6-7,jos upoznas tamo nekog jer vas ide preko 30 busom.
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
kada uđeš u ITA , odi na staru cestu prema Veneciji !(to je poslje onoga besplatnoga djela odmah prije ulaza na AUTOSTRADU, tamo se odvojiš i ideš desmno, pa preko mosta i samo ravno..., jedino pazi da ne skreneš prema Udinama (benzinska u trokutu, treba ići ljevo)...treba ti malo duže putovati, i paziti na policiju, ali ne plačaš autoput, a možeš se i okrjepiti... poslje ti je ipak najbolje autoputem do Verone , jer okolo je zamršeno... ušteda nije velika, ali u oba smjera je dovoljan za pojesti ručak i popiti ...uz to putna brzina je opet oko 70 kmh, pa ne trošiš benzin kao na autostradi pa to bude i osjetna ušteda...(ako se ne pretjera sa okrepljivanjem...xexexe) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pečurka
|
@Josip Gorivo od Osijeka do Gardalanda me izađe cca 700kn ![]() @Thoroughbred B Ja ne idem busom jer nakon gardalanda idem na more, pa mi baš nije fora putovat vamo-tamo. A i ne idem sam, pa bi nas umjesto cca 1000kn troškova puta izašlo preko 1500kn, a to je osjetna razlika ![]() @tigman Hvala najljepša na uputama ![]()
![]() |
#8 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Išao sam busom tamo prije par godina i više nikad ne sjedam u bus!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam sada bio u pragu, a kako nas je bilo 25 u busu (od 50) imao sam mjestaaa, lijepo se rastegneš preko 4 sica i ležiš ko čovjek ![]() šta se tiče gardalanda, definitvno bus, 2-3 dana. najjeftinije... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|