|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Otvoriti podforum "Procjena" u forumu tržnica?
Sve je vise procjena i ekipa to baca u ponudu sto nema ama bas nikakve veze s ponudom... Eto to je moj prijedlog... Edit: na mnogo foruma, postoji pravilo da se prilikom stavljanja oglasa MORA staviti cijena, to nije losa praksa jel ubrzava prodaju, fore tipa primam ponude bas ne prolaze i ako se nekome zuri, prode par dana dok se obavi kupnja... Mislim da ne bi bilo lose postaviti ovo pravilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
to pravilo vec postoji da se okvirna cijela Mora staviti . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
|
a i puno njih odustaje od prodaje i tako , to sve spada u ljudske karakteristike a nema veze sa forumom , tak da mi to sa procjenom ne lezi bas . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Baš ga izmišljate bijesne gliste... odkad je tržnice i procjena je tu. Ako želim nešto prodat a nisam siguran koliko vrijedi zašto nebi tražio procjenu ? Procjena može jedino smetat lihvarima, nakupcima, muljtorima, žicarošima i ostaloj gamadi koja je tu isključivo da netkog prevari u svoju korist Za takve nemam ljepe riječi a što se forumaša tiče Velika Većina voli procjenu i Velika Većina tih procjena završi prodajom/ponudom nakon što netko to procjeni. Treba samo striktno provoditi pravila, ako nije zatražena procjena, mora se navest okvirna cijena. Brisat oglase koji nisu u skladu sa tim. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Da zakljucimo ovu temu sa zadnjom recenicom stubline. Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
A zasto je problem, kada znas koju cijenu trebas traziti za nesto, jednostavno otvoriti novi topic u Prodaja?!? A i gdje je logika, kad otvoris "Ponuda" da odgovaras na pitanja o tome koliko sto vrijedi. Procjena je super stvar, samo kazem da bi bilo dobro da je odvojena, nista vise... Nisam rekao da je treba ukinuti nego samo premjestiti, cak i da ostane u tržnici... stublina, a sta tebe muci pubertet? malo si preburno shvatio jedan prijedlog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Evo kako ti sudjeluješ u radu ovog foruma i nek svi članovi vide kako si ti doprineo njegovom poboljšanju i kako je porasao kvalitet tvojim dolaskom ![]() http://forum.pcekspert.com/search.php?searchid=104826 Možda jesi IT Administrator i svaka čast na tome ali na svu sreću ovdje nisi i u manjini si... ![]() Živ mi ti bio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam vidio dotični link bez problema, uglavnom, sve sami tvoji postovi sa tržnice, među kojima je bilo par procjena. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Ma dobro nemojte nista mijenjati, neka bude kako je bilo meni se samo ucinila dobra idea a kad ono reakcija slicna kao da sam predlozio da se ukine procjena. Pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prečupavi mod
|
Ja sam za da ostane ovako kako je. Velik dio vremena provedem na trznici i ni procjene ni ROP mi ne smetaju niti najmanje i kako je vec netko spomenuo vecinom zavrse kao prodaja.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|