PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Otvoriti podforum "Procjena" u forumu tržnica? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43680)

Veky.VGW 29.07.2006. 18:42

Otvoriti podforum "Procjena" u forumu tržnica?

Sve je vise procjena i ekipa to baca u ponudu sto nema ama bas nikakve veze s ponudom...

Eto to je moj prijedlog...

Edit: na mnogo foruma, postoji pravilo da se prilikom stavljanja oglasa MORA staviti cijena, to nije losa praksa jel ubrzava prodaju, fore tipa primam ponude bas ne prolaze i ako se nekome zuri, prode par dana dok se obavi kupnja... Mislim da ne bi bilo lose postaviti ovo pravilo...

Router 29.07.2006. 18:58

to pravilo vec postoji da se okvirna cijela Mora staviti .

alimilano 29.07.2006. 19:34

je al je se puno njih ne drži toga.....

Router 29.07.2006. 20:12

a i puno njih odustaje od prodaje i tako , to sve spada u ljudske karakteristike a nema veze sa forumom , tak da mi to sa procjenom ne lezi bas .

Veky.VGW 30.07.2006. 12:22

Ma ja bi da se makne "procjena" cisto da je forum za prodaju pregledniji...

stuc 30.07.2006. 19:29

Baš ga izmišljate bijesne gliste... odkad je tržnice i procjena je tu. Ako želim nešto prodat a nisam siguran koliko vrijedi zašto nebi tražio procjenu ? Procjena može jedino smetat lihvarima, nakupcima, muljtorima, žicarošima i ostaloj gamadi koja je tu isključivo da netkog prevari u svoju korist Za takve nemam ljepe riječi a što se forumaša tiče Velika Većina voli procjenu i Velika Većina tih procjena završi prodajom/ponudom nakon što netko to procjeni. Treba samo striktno provoditi pravila, ako nije zatražena procjena, mora se navest okvirna cijena. Brisat oglase koji nisu u skladu sa tim.

Citiraj:

Sve je vise procjena i ekipa to baca u ponudu sto nema ama bas nikakve veze s ponudom...
90% tih procjena završi kao ponuda, pregledaj malo više stranica tržnice prije nego ovako šta izvališ...

atha 30.07.2006. 21:13

Da zakljucimo ovu temu sa zadnjom recenicom stubline.

Citiraj:

90% tih procjena završi kao ponuda, pregledaj malo više stranica tržnice ...
Procjene ostaju iz toga razloga i iz razloga sto nicemu ne smetaju niti najmanje.

Veky.VGW 30.07.2006. 22:12

A zasto je problem, kada znas koju cijenu trebas traziti za nesto, jednostavno otvoriti novi topic u Prodaja?!? A i gdje je logika, kad otvoris "Ponuda" da odgovaras na pitanja o tome koliko sto vrijedi. Procjena je super stvar, samo kazem da bi bilo dobro da je odvojena, nista vise... Nisam rekao da je treba ukinuti nego samo premjestiti, cak i da ostane u tržnici...

stublina, a sta tebe muci pubertet? malo si preburno shvatio jedan prijedlog...

stuc 30.07.2006. 22:34

Citiraj:

Autor Veky.VGW
stublina, a sta tebe muci pubertet? malo si preburno shvatio jedan prijedlog...

Ja ? Burno ? Ma svašta..., samo kažem što mislim.
Evo kako ti sudjeluješ u radu ovog foruma i nek svi članovi vide kako si ti doprineo njegovom poboljšanju i kako je porasao kvalitet tvojim dolaskom:beer:

http://forum.pcekspert.com/search.php?searchid=104826

Možda jesi IT Administrator i svaka čast na tome ali na svu sreću ovdje nisi i u manjini si...:smoke:
Živ mi ti bio:beer:

Veky.VGW 31.07.2006. 16:33

Nisi naveo dobar link, daj da vidim kako sam ja to "pomogao" forumu...

Sky 31.07.2006. 16:39

Ja sam vidio dotični link bez problema, uglavnom, sve sami tvoji postovi sa tržnice, među kojima je bilo par procjena. ;)

Veky.VGW 31.07.2006. 20:14

Ma dobro nemojte nista mijenjati, neka bude kako je bilo meni se samo ucinila dobra idea a kad ono reakcija slicna kao da sam predlozio da se ukine procjena.

Pozdrav...

^SuperUnknown^ 02.08.2006. 14:24

Ja sam za da ostane ovako kako je. Velik dio vremena provedem na trznici i ni procjene ni ROP mi ne smetaju niti najmanje i kako je vec netko spomenuo vecinom zavrse kao prodaja.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:18.