|
![]() |
#31 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
joj Fleks, nekad stvarno dižeš tlak svojim komentarima... stvarno kao da si pobrao svu pamet svijeta što se tiče auta, i uvijek kakaš čim netko počne pričati o brzom autu i natjeravanju.... ![]() nije sve tako crno.. ![]() uglavnom, auto mi je vozio frend, gti-a 100ks.. auto ide solidno, ali da je nešto extra brz pa baš i nije.. ok, brz je, u rangu težih automobila sa 150ks. i to je to. krajnja brzina mu je negdje oko 200kmh, ubrzanje do stotke 8-9 sek... i to je to.. bučan unutra... kočnice - onako, more proć... udobnost - nula ![]() crknuo sam na zadnjoj klupi jednom priolikom povratka s mora.. auspuh brnči... zvučnici iza glave, a ja još pijan od večer prije... došlo mi da skočim van iz auta.. Marac - puno sretnih kilometara. |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Sto se tice potrosnje, trosi od 7L penzionerske voznje po otvorenom do 12L pedal to the medal voznje. I nema frgu nego direktno ubrizgavanje. Anyway, vozio sam se prije dvije godine u R19 Williams, cini mi se da je to 2,0 masina i islo je prebolesno. Danas sam malo isprobavao swifta i pokazao je 205kmh po satu. |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Rugala se sova sjenici. Svaki tvoj post o autima ko da si TI popio svu pamet svijeta. Koj vrag uopče kenjas? Vozio si se u ovom u onom. Od kud ti znas u cem sam se ja sve vozio i sto sam sve vozio. Kaj vozis ti uopče? Il se samo nabrijavas na hrqoutermile ? Daj molim te..... : suicide Ufff.... Sto se volim svađat sa tobom ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Joj, nemojte pokušavati jedan drugome nametati svoje mišljenje, ako čovjek ima novaca za održavati tu bebicu i za gorivo super za njega. Ako je dovoljno pametan i zna kad treba stisnuti a kad pustiti gas onda neće ni poginuti osim ako ga neki koji to ne zna ne pogodi. ![]() Sretno sa autićem i uživaj u vožnji i ne zaboravi zavezati pojas ![]()
#36 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() 6.5 v8 turbo diesel Zadnje izmijenjeno od: digafa. 20.07.2006. u 09:40. |
|
![]() |
![]() |
#38 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
j.ebote ,kolko to trosi? ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ako želite auto koji malo troši nabavite fiat uno 1.0. Stvarno malo troši vjerovali ili ne. Ovo znam jer ga vozim. ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
nekih 10 15 litri ovisi ak ga stisces jako onda puno vise |
![]() |
![]() |
#41 |
JDM
|
A u penis. Kolko kubika ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Lika u mom srcu
|
ma i ja se volim s tobom prepirat oko autaaaaa..... ![]() što vozim, nebitno, ali eto vozim diku njemačke autoindustrije aka. golf-a ![]() ![]() ali sam vozio stvarno puuno auta raznih, pa otprilike mogu reć kakvi je pojedini auto.. swifta probao, i neću reći da je to LIJES kao što ti odmah bubneš... svaki auto je lijes ako si glup za volanom... pa makar se vozio u kamionu... ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A ako zelite neki koji apsolutno najmanje trosi onda Daewoo Tico, Ovo znam jel ga ja vozim. ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#45 | |
lepi
|
Citiraj:
vozio si se u njemu , al definitivno nisi prozivio sudar s takvim .. takvom hrpom lima. |
|
![]() |
![]() |
#46 |
JDM
|
Rijetko se slazem sa Hrvojom, ali sad se slazem ![]() Hrpa tankog lima koja jednostavno nije dorasla tom malom i laganom swiftu sa jakim motorom.... rola toaletpapira. Zalosno, ali istinito. A mladi kako su glupi (ne vrijedam nikoga) vide uuuuuu 9s do 100 coool. Zaljepe se za auto i naravno nakon kaj se zaljepe za auto zaljepe se ubrzo i za stup. A sad da za te novce mozes kupit nekog 106, bx, zx (mislim da se da nac) , fuxu serije II itd... Koji su ipak nesto sigurniji. Ne puno, ali jesu. Ako nista drugo zbog manje konja. I samo da velim uvezi GMCa.... Sad cu opet bit javno popljuvan. No to je normalno. Izgleda ko tenk, vozi se ko tenk, a nije tenk. http://www.safercar.gov/NCAP/Cars/1560.html Famozni cheroke (radje u smartu ![]() http://www.vidiauto.com/06crash/index.php?id=1502 No dobro to sad nije vazno...... |
![]() |
![]() |
#47 |
Lika u mom srcu
|
ma hrvoje i fleks - obadvojica trkeljate gluposti... svi mali autići klase swift, pug106, tico, i slične škatuljice su isti kuyac što se tiče sigurnosti... NEMA tu sigurnosti u tim malim autićima.. kad se skucaš sa velikom brzinom, čisto ti svejedno. ti jednako možeš i sa ticom navuć 100kmh, kao i sa swiftom, swift će to napravit malo brže, ali i ne mora, ovisi o vozaču... nije AUTO kriv ako se netko slupa, već VOZAČ.... i debljina lima nema apsolutno nikakve veze sa sigurnošću. jer kad bi se po debljinu lima određivala sigurnost, gdje bi spadao Clio koji ima plastične prednje blatobrane? ![]() ima puno većih, skupljih i "boljih" automobila, koji katastrofalno prolaze na crash testovima... primjer: alfa 147... a jedan od najsigurnijih malih automobila je, vjerovali ili ne, SMART... u frontalnom sudaru sa novom E klasom, ne prolazi ništa gore od Eklase..... po Fleksovoj definiciji sigurnosti, auto bi trebao imati barem 3 tone, koji nema više od 50ks, da ima do stotke 48sek (jedan mercedes W123 200D), i da ne ide više od 130, jer je toliko ograničenje na autocesti... |
![]() |
![]() |
#48 |
JDM
|
Joj daj Gabre ti isto useres. A kaj sam ja sad gore napisao ??? daj molim te.... VOZAČ je kriv to definitvno, a ti isto očito mislis da neko kupuje perolaki swift od 100 konja da se vozi sigurno, jel? |
![]() |
![]() |
#50 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
: cheers2 |
|
![]() |
![]() |
#51 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ako se auto pokvari u tom trenutku kad se dogodi sudar ![]() tu vozač ništa ne može ! : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Moj primjerak: http://img209.imageshack.us/my.php?i...wiftsmbay3.jpg OK, evo i moje dvije lipe. Marac - puno sretnih kilometara sa autom, nemoj se zavaravati, auto NIJE apoteka i auto je samo solidno slozen, niti vise niti manje. Redovno mijenjaj remenje i filtere te sve tekucine i ako ga ne skucas kao sto sam ja svog prezivjet ce jos dugo u tvom vlasnistvu. Kada sam ga ja isprobavao jos nije bio polakiran, prednji lijevi lezaj je zujao i cuo se homokineticki, desni cini mi se, a na tehnickom su rekli da rucna i nije u najboljem stanju. Frend i ja smo zajedno prosli oko 40ak swifteva u uzem zagrebackom podrucju pa konkretno znam i za doticni primjerak. Takodjer, digni tapecirung ispod suvozackog sica, najvjerojatnije ces naci pocetke korozije, ako nema, onda je temeljito sredjena limarija. Pazljivo sa gasom i pamet u glavu! Delta S4 - polako, dijelimo isto misljenje ![]() Gabre - to sto ti frend ima groblje od Swifta ne znaci da su svi takvi Chuby - vrti se radosno ![]() Hrvoje xyz, Fleks - a vas dvojica samo govorite gluposti.. Sto se tice potrosnje, ovdje isto vidim svakakvih gluposti, imao sam full stock swifta, tihi auspuh bez ikakvih djidji midji tipa filter ili chip ili stogodvec, uvijek sam punio full tank i na citavom tanku mi auto NIKAD nije potrosio vise od 8.6 L/100km (to je bilo vecinom Sljeme up/down), s time da imam apsolutno sve racune gdje sam tankao i uvijek sam zapisivao predjenu kilometrazu. Npr. Zagreb-Sibenik i dio natrag, 6.7L/100km, Zagreb full grad, lagana voznja 7.8L/100km. Zamolio bih ljude koji nikad nisu posjedovali Swifta da se suzdrze od komentara zato sto fakat nemaju pravo rijeci, a one koji su zavidni i voze sporije kante te sanjaju o takvom autu - f**k off. (uz duboke isprike moderatorima i svima onima kojih se to ne tice) over'n'out.
Zadnje izmijenjeno od: Trash. 22.07.2006. u 01:56. |
![]() |
![]() |
#53 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
a drugi mogu kakati šta im drago... ![]() ovo si dobro napisao, svi koji nisu imali taj auto, ili ga barem probali voziti, neka se suzdrže od komentara.. Željac - najprije položi vozački i napravi 200 000 km za volanom pa onda pričaj o autima i vožnji, ok? nemoj mi samo reći: ja vozim od svoje osme godine i te lovačke priče... : hello2 : |
|
![]() |
![]() |
#54 | ||
lepi
|
Citiraj:
polako. prvo , naravno da je vozac kriv. vozac je u 99 posto slucajeva kriv , tu nema zbora ! stvar je u tom da u ticu dok naberes tu brzinu vec kocis jer si doso do kraja ceste ili tak nesto .. ovo dubre je izuzetno startno , nakon nekog vremena se priviknes na tu brzinu i onda se slupas . vidio sam dosta takvih slucajeva .. no , nek radi svatko kaj oce . ja znam da takav autic sebi nebi niakd kupio - ili bi kupio neki tak mali a noviji pa slabiji , ili veci auto (bmw 3 , vectra , passat ) te snage swifta . @trash o siroitinjo , jesi se raspiso o toj potrosnji .. boli mene za potrosnju , nisam nista za to reko . ak ide naravno da ce trosit .. ja sam se vozio u takvom auticu i znam kak ide Citiraj:
vozim dva autoa , oba su sporija od ovog tvog limenog groba, e al da znas , nsiam tu NIMALO , fakat ni najmanju mrvicu zavidan. dok se ti socijaliziras u tom malom smecu (trash) , ja se vozim u autu sa 5 vrata , kimom , airbaga par , sredenom unutrasnjoscu , 10 puta boljim alufelgama , i jedno 16 puta sigurniijem prometalu od ovog tvog. |
||
![]() |
![]() |
#55 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
svasta sam procitao...pa ajmo redom: sve stos u ti flex i hrc naveli STOJI(svacas ovu rijec) pogotovo o kocnicama...jer bi se dao kladit da su one jos serijske...vidis ja koristim 3klipne ![]() evo ja nisam jso polozio vozacki...al sam napravio oko 300k km na pisti...da...volim vozit...i rade odem tam i izgustam se neg nekog pokupim i njega ukokam...il jos gore da radi mene ostane invalid -_- mislim ja sam vecinom ravnodusna osoba...al opet to nebi bilo lijepo i fer(stoga misli kak vozis) ak se os gustat...uf ko ti brani?!stovise ja cu bit prvo koji ce rec idem s tobom...al tam gdje je to predvideno... trust me ja najbolje znam sto znaci naletit na takvog kretena...(ono s motorom i mojim ramenom->za one koji me zanju) ![]() @trash...ja sam imao prilike sjest(i provozat se) u toyotu supru mk4 3.0 tt koja je sa standardnih 330ks nabrijana na 750...tesam isto tako imao prilike cut i vidjet jednu od 1300 ks...vozio sam gro autiju koji imaju vise od tog...i sto sad??stovise posjedujem u familiji imam bar 2 auta koja su jaca...mislis da se s njima ganjam???mda...ne odgovaraj! isto tako ti je jasno sto se dogada takvim lakim autima pri vecim brzinama,vjertu s boka...medu ostalom i zavoji?!?! kao sto rekoh...svak ima svoj ukus/san...nek ga ostvaruje kak god moze...al nek isto malo pogleda oko sebe...da nebi nekome njegov "san" unistio e da da se i ja pohvalim...ja vozim ladu nivu (da dobro ste procitali) em sto mi treba terenac...em sto je tenk, em sto mi je nekak sladak->moj vladek.. ![]() zasto?pa jednostavno znam da se meni nece nis dogodit, da cu naucit se vozit s nes slabijim autom(mislim sveopce ponasanje u prometu,ne gledajuci na to da vozim od 14 itd...) stoga vozi pametno...to je meni stari reko prvi put kad sam sjeo za volan ![]() |
|
![]() |
![]() |
#56 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Lada,stojadin i yugo rulaju i još jedan kamion ali se ne mogu sjetit imena |
![]() |
![]() |
#57 | ||
JDM
|
@Gabre: Ajde naj bit nadrkan ![]() ![]() Svi koji su ovdje stariji vozaci i iskusniji (panorama, jelc, amd....) sigurno me mogu podrzat u ovome. To je sto posto istina, a ne mit. Mislim da su jedini koji su gori od ovih nabrijanaca u racerskim kištrama su vikendasi sa +50 godina. Sad ce meni opet neko reci joj daj fleks ne kakaj, ali ovo je ČINJENICA. Citiraj:
Cinjenica je da je u HR situacija takva kakva je. Rijetko tko si moze priustit novi auto, ali sto zato ljudi moraju pogibat u nesigurnim jurilicama koje su starije od mene?!? Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#58 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
hej fish, daj mi objasni BOLD #1 - na pisti? gdje što s čim? zanima me, može i na PM BOLD #2 - isto kao i Bold 1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#59 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
zadnji 2fast2furious je gledao ,pa se je potpuno unio u film ![]() dijete drago, znas kaj je 1300hpa ? to si sanjao? @Gabre:mislim da on misli (a to je tesko misliti) na poligon ![]() Zadnje izmijenjeno od: baterija. 22.07.2006. u 17:51. |
![]() |
![]() |
#60 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
djeca djeca jos morate puno uciti ![]() npr http://www.suprastore.com/stag8upkit12.html 1350ks... http://www.suprastore.com/800hpkitcom.html 775ks...npr ![]() a ono 1. da vozio karting i reli...jos sa 16...why?trenutno polazem jer sam navrsio 18... inace nemojte se ovako brukat pa upitkivat gluposti ![]() ![]() djete drago najjaca supra ima 2300ks stoga mi ne pricaj ko prevec gleda filmove a ko vozi prave stvari |
![]() |
![]() |
|
|