Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 19.07.2006., 21:39   #31
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
joj Fleks, nekad stvarno dižeš tlak svojim komentarima...
stvarno kao da si pobrao svu pamet svijeta što se tiče auta, i uvijek kakaš čim netko počne pričati o brzom autu i natjeravanju....
nije sve tako crno..

uglavnom, auto mi je vozio frend, gti-a 100ks.. auto ide solidno, ali da je nešto extra brz pa baš i nije.. ok, brz je, u rangu težih automobila sa 150ks. i to je to. krajnja brzina mu je negdje oko 200kmh, ubrzanje do stotke 8-9 sek... i to je to.. bučan unutra... kočnice - onako, more proć... udobnost - nula

crknuo sam na zadnjoj klupi jednom priolikom povratka s mora.. auspuh brnči... zvučnici iza glave, a ja još pijan od večer prije...
došlo mi da skočim van iz auta..

Marac - puno sretnih kilometara.
Gabre je offline  
Staro 19.07.2006., 23:02   #32
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Chuby
Kaj se to fakat zavrti na 9k rpm ili je to samo na skali tek toliko?
fora auto za natjeravanje nadam se da ne trosi preko 15L, ako se ne varam to djubre ima fergazere serijski ili sam ja nekaj zabrijo......
anyway lijepo, frend misli kupit renault 19 1.8 16V za cca 1000 E bas me zanima kak ce to izgledat
Serijski se vrti do 8000 sto je cisto dovoljno. Navodno da postoji neki chip koji skida blokadu okretaja pa se masina zavrti do nekih 11000 ali uz to treba stavljat i druge bregaste, zamasnjake i ostale pizdarije.

Sto se tice potrosnje, trosi od 7L penzionerske voznje po otvorenom do 12L pedal to the medal voznje. I nema frgu nego direktno ubrizgavanje.
Anyway, vozio sam se prije dvije godine u R19 Williams, cini mi se da je to 2,0 masina i islo je prebolesno.

Danas sam malo isprobavao swifta i pokazao je 205kmh po satu.
marac je offline  
Staro 19.07.2006., 23:35   #33
Robi555
Premium
Moj komp

Robi555's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Tvoj ne troši puno znači...Moj pije uglavnom 14-15l ali to je vožna do blokade stalno.
Robi555 je offline  
Staro 20.07.2006., 01:47   #34
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Gabre
stvarno kao da si pobrao svu pamet svijeta što se tiče auta, i uvijek kakaš čim netko počne pričati o brzom autu i natjeravanju....
nije sve tako crno..

Rugala se sova sjenici. Svaki tvoj post o autima ko da si TI popio svu pamet svijeta. Koj vrag uopče kenjas? Vozio si se u ovom u onom. Od kud ti znas u cem sam se ja sve vozio i sto sam sve vozio. Kaj vozis ti uopče? Il se samo nabrijavas na hrqoutermile ? Daj molim te..... : suicide

Ufff.... Sto se volim svađat sa tobom
Fleks je offline  
Staro 20.07.2006., 08:45   #35
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Joj, nemojte pokušavati jedan drugome nametati svoje mišljenje, ako čovjek ima novaca za održavati tu bebicu i za gorivo super za njega. Ako je dovoljno pametan i zna kad treba stisnuti a kad pustiti gas onda neće ni poginuti osim ako ga neki koji to ne zna ne pogodi.
Sretno sa autićem i uživaj u vožnji i ne zaboravi zavezati pojas
Staro 20.07.2006., 08:52   #36
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Fleks
Il se samo nabrijavas na hrqoutermile ? Daj molim te..... : suicide
A-a....svako ima svoje guste, zato i postoje stranice quartermile.ws, crotuners.com, i to nema veze sa nabrijavanjem, vec je to ljubav za autima, bez obzira imao kakvu jurilicu ili nekog tromog dizelasa.
atha je offline  
Staro 20.07.2006., 09:10   #37
digafa
Premium

digafa's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz
to ti je jos "gore" od ovoga .
jos je brza , i jos opasnija.

svi ti autici sa 800 kila i nadrkanim masinama - su doslovno leteci grobovi.,
auto treba bit cvrst , ne tezak nuzno ali cvrst , mora imati masu ipak .
zato ja vozim ovo

6.5 v8 turbo diesel

Zadnje izmijenjeno od: digafa. 20.07.2006. u 09:40.
digafa je offline  
Staro 20.07.2006., 10:06   #38
baterija
̣

baterija's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
j.ebote ,kolko to trosi?
baterija je offline  
Staro 20.07.2006., 10:19   #39
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Ako želite auto koji malo troši nabavite fiat uno 1.0. Stvarno malo troši vjerovali ili ne. Ovo znam jer ga vozim.

Bran je offline  
Staro 20.07.2006., 11:27   #40
digafa
Premium

digafa's Avatar

nekih 10 15 litri ovisi ak ga stisces jako onda puno vise
digafa je offline  
Staro 20.07.2006., 12:14   #41
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

A u penis. Kolko kubika
Fleks je offline  
Staro 20.07.2006., 13:21   #42
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ma i ja se volim s tobom prepirat oko autaaaaa.....

što vozim, nebitno, ali eto vozim diku njemačke autoindustrije aka. golf-a dogura i do 180, meni u vrh glave...

ali sam vozio stvarno puuno auta raznih, pa otprilike mogu reć kakvi je pojedini auto.. swifta probao, i neću reći da je to LIJES kao što ti odmah bubneš...
svaki auto je lijes ako si glup za volanom... pa makar se vozio u kamionu...
Gabre je offline  
Staro 20.07.2006., 13:31   #43
digafa
Premium

digafa's Avatar

Citiraj:
Autor Fleks
A u penis. Kolko kubika
6 i pol hiljada : goood :
digafa je offline  
Staro 20.07.2006., 13:48   #44
BrunoZG
Junior Member

BrunoZG's Avatar

Datum registracije: May 2003
A ako zelite neki koji apsolutno najmanje trosi onda Daewoo Tico, Ovo znam jel ga ja vozim.

Citiraj:
Autor Bran
Ako želite auto koji malo troši nabavite fiat uno 1.0. Stvarno malo troši vjerovali ili ne. Ovo znam jer ga vozim.

AMD 3800+x2@2500, 1,375V
MB-ASROCK DUAL SATA(bios 2.2) 2+ENERMAX485W
2x512 Supertalent CL2
HDD-Hitachi 160GB, WD 800JB
ELSA 7600GT
Leadtek-2000XP expert
DVDROM-LITEON-167T ,DVDRW BENQ 1650,DVDRW NEC ND2500A@2510_fw205C
Monitor: Samsung 997MB (19')
Terratec Sky 5.1,EPSON-C42

BrunoZG je offline  
Staro 20.07.2006., 14:02   #45
Hrvoje xyz
lepi

Citiraj:
Autor Gabre
nije sve tako crno..

uglavnom, auto mi je vozio frend, gti-a 100ks.. auto ide solidno, ali da je nešto extra brz pa baš i nije.. ok, brz je, u rangu težih automobila sa 150ks. i to je to. krajnja brzina mu je negdje oko 200kmh, ubrzanje do stotke 8-9 sek... i to je to.. bučan unutra... kočnice - onako, more proć... udobnost - nula

crknuo sam na zadnjoj klupi jednom priolikom povratka s mora.. auspuh brnči... zvučnici iza glave, a ja još pijan od večer prije...
došlo mi da skočim van iz auta..

Marac - puno sretnih kilometara.
aa ti se se pak namjerio na tog Flexa .. ne nije sve tak crno kak se cini , do prvo zavoja barem nije.

vozio si se u njemu , al definitivno nisi prozivio sudar s takvim .. takvom hrpom lima.
Hrvoje xyz je offline  
Staro 21.07.2006., 03:32   #46
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Rijetko se slazem sa Hrvojom, ali sad se slazem

Hrpa tankog lima koja jednostavno nije dorasla tom malom i laganom swiftu sa jakim motorom.... rola toaletpapira. Zalosno, ali istinito. A mladi kako su glupi (ne vrijedam nikoga) vide uuuuuu 9s do 100 coool. Zaljepe se za auto i naravno nakon kaj se zaljepe za auto zaljepe se ubrzo i za stup.

A sad da za te novce mozes kupit nekog 106, bx, zx (mislim da se da nac) , fuxu serije II itd... Koji su ipak nesto sigurniji. Ne puno, ali jesu. Ako nista drugo zbog manje konja.

I samo da velim uvezi GMCa.... Sad cu opet bit javno popljuvan. No to je normalno. Izgleda ko tenk, vozi se ko tenk, a nije tenk.

http://www.safercar.gov/NCAP/Cars/1560.html

Famozni cheroke (radje u smartu ) :

http://www.vidiauto.com/06crash/index.php?id=1502

No dobro to sad nije vazno......
Fleks je offline  
Staro 22.07.2006., 00:22   #47
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ma hrvoje i fleks - obadvojica trkeljate gluposti...
svi mali autići klase swift, pug106, tico, i slične škatuljice su isti kuyac što se tiče sigurnosti... NEMA tu sigurnosti u tim malim autićima.. kad se skucaš sa velikom brzinom, čisto ti svejedno. ti jednako možeš i sa ticom navuć 100kmh, kao i sa swiftom, swift će to napravit malo brže, ali i ne mora, ovisi o vozaču...

nije AUTO kriv ako se netko slupa, već VOZAČ....

i debljina lima nema apsolutno nikakve veze sa sigurnošću. jer kad bi se po debljinu lima određivala sigurnost, gdje bi spadao Clio koji ima plastične prednje blatobrane?

ima puno većih, skupljih i "boljih" automobila, koji katastrofalno prolaze na crash testovima... primjer: alfa 147...

a jedan od najsigurnijih malih automobila je, vjerovali ili ne, SMART... u frontalnom sudaru sa novom E klasom, ne prolazi ništa gore od Eklase.....

po Fleksovoj definiciji sigurnosti, auto bi trebao imati barem 3 tone, koji nema više od 50ks, da ima do stotke 48sek (jedan mercedes W123 200D), i da ne ide više od 130, jer je toliko ograničenje na autocesti...
Gabre je offline  
Staro 22.07.2006., 00:36   #48
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Joj daj Gabre ti isto useres. A kaj sam ja sad gore napisao ???

daj molim te....

VOZAČ je kriv to definitvno, a ti isto očito mislis da neko kupuje perolaki swift od 100 konja da se vozi sigurno, jel?
Fleks je offline  
Staro 22.07.2006., 00:36   #49
IceFisherman
Magister Mundi sum!
Moj komp

IceFisherman's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
e to meni nije jasno .. zake radiju aute koji ideju prek 300 i nekaj ak je tak i tak ograničenje na cestama 130 ... osim u dojču gde ga nema ..

INTEL PIV 2.6C@3.1 on ABIT IC 7
Sapphire radeon x1650PRO
2x512mb 433mhz Kingmax

WDC 10GB & Hitachi 160GB & Seagate 80GB
AOC 17", LCD, LM760
Win XP PRO SP2 & SUSE 10.1
Aopen H600B black pearl & Fortron 350W

www.crazywarriors.com
IceFisherman je offline  
Staro 22.07.2006., 01:04   #50
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor IceFisherman
osim u dojču gde ga nema ..
nije niti u njemačkoj više tako, to samo vrijedi na onim auto cestama gdje ima 4 prometna traka !
: cheers2
Željac je offline  
Staro 22.07.2006., 01:09   #51
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Gabre
i ti sad malo pričaš gluposti... NHF
ako se auto pokvari u tom trenutku kad se dogodi sudar (znači npr. otpao prednji desni kotač zato što je bilo nedovoljno zategnuto na zadnjem servisu),izgubi kontrolu nad autom ili već čime, još u malo većoj brzini....
tu vozač ništa ne može !

: cheers2
Željac je offline  
Staro 22.07.2006., 01:42   #52
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Moj primjerak:

http://img209.imageshack.us/my.php?i...wiftsmbay3.jpg

OK, evo i moje dvije lipe.

Marac - puno sretnih kilometara sa autom, nemoj se zavaravati, auto NIJE apoteka i auto je samo solidno slozen, niti vise niti manje. Redovno mijenjaj remenje i filtere te sve tekucine i ako ga ne skucas kao sto sam ja svog prezivjet ce jos dugo u tvom vlasnistvu. Kada sam ga ja isprobavao jos nije bio polakiran, prednji lijevi lezaj je zujao i cuo se homokineticki, desni cini mi se, a na tehnickom su rekli da rucna i nije u najboljem stanju. Frend i ja smo zajedno prosli oko 40ak swifteva u uzem zagrebackom podrucju pa konkretno znam i za doticni primjerak. Takodjer, digni tapecirung ispod suvozackog sica, najvjerojatnije ces naci pocetke korozije, ako nema, onda je temeljito sredjena limarija. Pazljivo sa gasom i pamet u glavu!

Delta S4 - polako, dijelimo isto misljenje ali limarija kod swifta je fakat groblje i bilo koji auto sa pocincanom karoserijom, ukljucivo i hyundai, chevrolet, kia imaju godinama bolje to rijeseno.

Gabre - to sto ti frend ima groblje od Swifta ne znaci da su svi takvi

Chuby - vrti se radosno

Hrvoje xyz, Fleks - a vas dvojica samo govorite gluposti..

Sto se tice potrosnje, ovdje isto vidim svakakvih gluposti, imao sam full stock swifta, tihi auspuh bez ikakvih djidji midji tipa filter ili chip ili stogodvec, uvijek sam punio full tank i na citavom tanku mi auto NIKAD nije potrosio vise od 8.6 L/100km (to je bilo vecinom Sljeme up/down), s time da imam apsolutno sve racune gdje sam tankao i uvijek sam zapisivao predjenu kilometrazu. Npr. Zagreb-Sibenik i dio natrag, 6.7L/100km, Zagreb full grad, lagana voznja 7.8L/100km.

Zamolio bih ljude koji nikad nisu posjedovali Swifta da se suzdrze od komentara zato sto fakat nemaju pravo rijeci, a one koji su zavidni i voze sporije kante te sanjaju o takvom autu - f**k off. (uz duboke isprike moderatorima i svima onima kojih se to ne tice)

over'n'out.

Zadnje izmijenjeno od: Trash. 22.07.2006. u 01:56.
Trash je offline  
Staro 22.07.2006., 14:40   #53
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor Trash
Moj primjerak:
http://img209.imageshack.us/my.php?i...wiftsmbay3.jpg

Gabre - to sto ti frend ima groblje od Swifta ne znaci da su svi takvi

Zamolio bih ljude koji nikad nisu posjedovali Swifta da se suzdrze od komentara zato sto fakat nemaju pravo rijeci, a one koji su zavidni i voze sporije kante te sanjaju o takvom autu - f**k off. (uz duboke isprike moderatorima i svima onima kojih se to ne tice)

over'n'out.
nisam nigdje napisao da je bio groblje... bio je u solidnom stanju, on ga je vozio godinu dana, i nije imao nikakvih problema s njim... nemam ništa protiv Swifta, dapače, solidan auto. no tko ga je vozio, to i sam zna.
a drugi mogu kakati šta im drago...

ovo si dobro napisao, svi koji nisu imali taj auto, ili ga barem probali voziti, neka se suzdrže od komentara..

Željac - najprije položi vozački i napravi 200 000 km za volanom pa onda pričaj o autima i vožnji, ok?
nemoj mi samo reći: ja vozim od svoje osme godine i te lovačke priče... : hello2 :
Gabre je offline  
Staro 22.07.2006., 14:46   #54
Hrvoje xyz
lepi

Citiraj:
Autor Gabre
ma hrvoje i fleks - obadvojica trkeljate gluposti...
svi mali autići klase swift, pug106, tico, i slične škatuljice su isti kuyac što se tiče sigurnosti... NEMA tu sigurnosti u tim malim autićima.. kad se skucaš sa velikom brzinom, čisto ti svejedno. ti jednako možeš i sa ticom navuć 100kmh, kao i sa swiftom, swift će to napravit malo brže, ali i ne mora, ovisi o vozaču...

i debljina lima nema apsolutno nikakve veze sa sigurnošću. jer kad bi se po debljinu lima određivala sigurnost, gdje bi spadao Clio koji ima plastične prednje blatobrane?

ima puno većih, skupljih i "boljih" automobila, koji katastrofalno prolaze na crash testovima... primjer: alfa 147...

a jedan od najsigurnijih malih automobila je, vjerovali ili ne, SMART... u frontalnom sudaru sa novom E klasom, ne prolazi ništa gore od Eklase.....

po Fleksovoj definiciji sigurnosti, auto bi trebao imati barem 3 tone, koji nema više od 50ks, da ima do stotke 48sek (jedan mercedes W123 200D), i da ne ide više od 130, jer je toliko ograničenje na autocesti...

polako.
prvo , naravno da je vozac kriv.
vozac je u 99 posto slucajeva kriv , tu nema zbora !
stvar je u tom da u ticu dok naberes tu brzinu vec kocis jer si doso do kraja ceste ili tak nesto .. ovo dubre je izuzetno startno , nakon nekog vremena se priviknes na tu brzinu i onda se slupas . vidio sam dosta takvih slucajeva ..

no , nek radi svatko kaj oce . ja znam da takav autic sebi nebi niakd kupio - ili bi kupio neki tak mali a noviji pa slabiji , ili veci auto (bmw 3 , vectra , passat ) te snage swifta .

@trash o siroitinjo , jesi se raspiso o toj potrosnji .. boli mene za potrosnju , nisam nista za to reko . ak ide naravno da ce trosit .. ja sam se vozio u takvom auticu i znam kak ide

Citiraj:
Zamolio bih ljude koji nikad nisu posjedovali Swifta da se suzdrze od komentara zato sto fakat nemaju pravo rijeci, a one koji su zavidni i voze sporije kante te sanjaju o takvom autu - f**k off. (uz duboke isprike moderatorima i svima onima kojih se to ne tic
buahhahahha :clap:

vozim dva autoa , oba su sporija od ovog tvog limenog groba, e al da znas , nsiam tu NIMALO , fakat ni najmanju mrvicu zavidan.
dok se ti socijaliziras u tom malom smecu (trash) , ja se vozim u autu sa 5 vrata , kimom , airbaga par , sredenom unutrasnjoscu , 10 puta boljim alufelgama , i jedno 16 puta sigurniijem prometalu od ovog tvog.
Hrvoje xyz je offline  
Staro 22.07.2006., 15:26   #55
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor IceFisherman
e to meni nije jasno .. zake radiju aute koji ideju prek 300 i nekaj ak je tak i tak ograničenje na cestama 130 ... osim u dojču gde ga nema ..
zato jer vecinom voze muskarci a oni imau tendenciju budalisat ja imamv eceg...moj je jaci: roller :

svasta sam procitao...pa ajmo redom:

sve stos u ti flex i hrc naveli STOJI(svacas ovu rijec) pogotovo o kocnicama...jer bi se dao kladit da su one jos serijske...vidis ja koristim 3klipne isto tako je uvijek vozac kriv iako misli da nije, naime ako mu se dogodi ovo sto je netko naveo(s kotacem) je sam kriv sto ej vozio neispravan auto...isto tako ej sma kriv sto sam niej rpekontrolirao te se tako sto(odpustanje kotaca) osijeti na volanu...stoga prestanite baljezgat...

evo ja nisam jso polozio vozacki...al sam napravio oko 300k km na pisti...da...volim vozit...i rade odem tam i izgustam se neg nekog pokupim i njega ukokam...il jos gore da radi mene ostane invalid -_- mislim ja sam vecinom ravnodusna osoba...al opet to nebi bilo lijepo i fer(stoga misli kak vozis) ak se os gustat...uf ko ti brani?!stovise ja cu bit prvo koji ce rec idem s tobom...al tam gdje je to predvideno...

trust me ja najbolje znam sto znaci naletit na takvog kretena...(ono s motorom i mojim ramenom->za one koji me zanju)

@trash...ja sam imao prilike sjest(i provozat se) u toyotu supru mk4 3.0 tt koja je sa standardnih 330ks nabrijana na 750...tesam isto tako imao prilike cut i vidjet jednu od 1300 ks...vozio sam gro autiju koji imaju vise od tog...i sto sad??stovise posjedujem u familiji imam bar 2 auta koja su jaca...mislis da se s njima ganjam???mda...ne odgovaraj!

isto tako ti je jasno sto se dogada takvim lakim autima pri vecim brzinama,vjertu s boka...medu ostalom i zavoji?!?!

kao sto rekoh...svak ima svoj ukus/san...nek ga ostvaruje kak god moze...al nek isto malo pogleda oko sebe...da nebi nekome njegov "san" unistio

e da da se i ja pohvalim...ja vozim ladu nivu (da dobro ste procitali) em sto mi treba terenac...em sto je tenk, em sto mi je nekak sladak->moj vladek..
zasto?pa jednostavno znam da se meni nece nis dogodit, da cu naucit se vozit s nes slabijim autom(mislim sveopce ponasanje u prometu,ne gledajuci na to da vozim od 14 itd...)

stoga vozi pametno...to je meni stari reko prvi put kad sam sjeo za volan

mc_fish je offline  
Staro 22.07.2006., 15:31   #56
iveumag
zippo61_junior

iveumag's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Lada,stojadin i yugo rulaju i još jedan kamion ali se ne mogu sjetit imena
iveumag je offline  
Staro 22.07.2006., 16:43   #57
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

@Gabre: Ajde naj bit nadrkan . Stvar je u tome sto znam sto pricam. Svaki put kad vidim swifta u retroviziru (il kadeta GSI, civica starog 12ak godina, golfa II GTD, CRX itd....) ocekujem idiotariju od tog vozaca. Svaki put ju i dozivim. Provjereno je da ljudi koji kupuju te aute zele nesto dokazat. Onda idu logikom, aha nemam bas puno novaca za auto al imam dosta novaca za brzi auto nego neki normalan auto. Super sad cu ja pokazat onim pederima u dobrim autima kak se vozi. To je u '90 slucajeva tako.

Svi koji su ovdje stariji vozaci i iskusniji (panorama, jelc, amd....) sigurno me mogu podrzat u ovome. To je sto posto istina, a ne mit. Mislim da su jedini koji su gori od ovih nabrijanaca u racerskim kištrama su vikendasi sa +50 godina.

Sad ce meni opet neko reci joj daj fleks ne kakaj, ali ovo je ČINJENICA.

Citiraj:
Ovo necu ni komentirat. Ne bi htio biti onak ostar ko hrvoje, ali da cinjenica je da je auto ljes....

Cinjenica je da je u HR situacija takva kakva je. Rijetko tko si moze priustit novi auto, ali sto zato ljudi moraju pogibat u nesigurnim jurilicama koje su starije od mene?!?

Citiraj:
Autor iveumag
Lada,stojadin i yugo rulaju i još jedan kamion ali se ne mogu sjetit imena
Ti bas u SVAKOM threadu imas potrebu neku glupost napisat? Al baš u SVAKOM?
Fleks je offline  
Staro 22.07.2006., 17:35   #58
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor mc_fish

sve stos u ti flex i hrc naveli STOJI(svacas ovu rijec) pogotovo o kocnicama...jer bi se dao kladit da su one jos serijske...vidis ja koristim 3klipne isto tako je uvijek vozac kriv iako misli da nije, naime ako mu se dogodi ovo sto je netko naveo(s kotacem) je sam kriv sto ej vozio neispravan auto...isto tako ej sma kriv sto sam niej rpekontrolirao te se tako sto(odpustanje kotaca) osijeti na volanu...stoga prestanite baljezgat...

evo ja nisam jso polozio vozacki...al sam napravio oko 300k km na pisti...da...volim vozit...i rade odem tam i izgustam se neg nekog pokupim i njega ukokam...il jos gore da radi mene ostane invalid -_- mislim ja sam vecinom ravnodusna osoba...al opet to nebi bilo lijepo i fer(stoga misli kak vozis) ak se os gustat...uf ko ti brani?!stovise ja cu bit prvo koji ce rec idem s tobom...al tam gdje je to predvideno...

@trash...ja sam imao prilike sjest(i provozat se) u toyotu supru mk4 3.0 tt koja je sa standardnih 330ks nabrijana na 750...tesam isto tako imao prilike cut i vidjet jednu od 1300 ks...vozio sam gro autiju koji imaju vise od tog...i sto sad??stovise posjedujem u familiji imam bar 2 auta koja su jaca...mislis da se s njima ganjam???mda...ne odgovaraj!

isto tako ti je jasno sto se dogada takvim lakim autima pri vecim brzinama,vjertu s boka...medu ostalom i zavoji?!?!

kao sto rekoh...svak ima svoj ukus/san...nek ga ostvaruje kak god moze...al nek isto malo pogleda oko sebe...da nebi nekome njegov "san" unistio

e da da se i ja pohvalim...ja vozim ladu nivu (da dobro ste procitali) em sto mi treba terenac...em sto je tenk, em sto mi je nekak sladak->moj vladek..
zasto?pa jednostavno znam da se meni nece nis dogodit, da cu naucit se vozit s nes slabijim autom(mislim sveopce ponasanje u prometu,ne gledajuci na to da vozim od 14 itd...)

stoga vozi pametno...to je meni stari reko prvi put kad sam sjeo za volan
off topic

hej fish, daj mi objasni BOLD #1 - na pisti? gdje što s čim? zanima me, može i na PM

BOLD #2 - isto kao i Bold 1
Gabre je offline  
Staro 22.07.2006., 17:41   #59
baterija
̣

baterija's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
zadnji 2fast2furious je gledao ,pa se je potpuno unio u film

dijete drago, znas kaj je 1300hpa ?
to si sanjao?

@Gabre:mislim da on misli (a to je tesko misliti) na poligon

Zadnje izmijenjeno od: baterija. 22.07.2006. u 17:51.
baterija je offline  
Staro 22.07.2006., 18:05   #60
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
djeca djeca jos morate puno uciti

npr http://www.suprastore.com/stag8upkit12.html 1350ks...
http://www.suprastore.com/800hpkitcom.html 775ks...npr

a ono 1. da vozio karting i reli...jos sa 16...why?trenutno polazem jer sam navrsio 18...

inace nemojte se ovako brukat pa upitkivat gluposti pogotovo oko toyota kod mene
djete drago najjaca supra ima 2300ks stoga mi ne pricaj ko prevec gleda filmove a ko vozi prave stvari

mc_fish je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na