|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
G5 prava ludnica.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, i? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa čovjek kaže da je miš dobar, i ja bi ga uzeo, da ima ljevi model.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Revan, daj mi reci kakav je miš u odnosu na 510tku? Jel ti fali onaj forward gumb? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja nebi kupio taj g5 bas zbog toga jer nema taj forward gumbic na koji sam navikao vise od ljeve ruke ![]()
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
ne fali mi forward , back mi je dosta, mozda samo ona 2 kao za skrolanje fale, ali mu scroll kotacic ima ono ljevo- desno ko sa microsofta, ako to ikome ista znaci. zelim samo reci da se osjeti znatna razlika u osjetljivosti, koja je vazna aktivnim fps igracima, a ja sam ga kupio jer sam imao viska para pa ono frendu uvalio MX510 za 100 naku. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
mx510 nije mis koji se nekome UVALJUJE . to je sramota reci . |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam se prešaltavao sa MX500 na 510 pa na 518 i mogu reći da ne vidim neke razlike između ta tri. Jedino mi se MX518 "klacka" malo, nisu mu 100% ravne podloške...Mislim da bi to moglo ići na reklamaciju... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
ma nema bolje od mx518 + http://links.hr/index.php?option=art...kl=101.800.027 + http://links.hr/index.php?option=art...kl=101.800.035 miš leti, brijem da bi ga onaj veliki mrav mogao gurati, aj bez za***************ancije... i nema onog da miš ne klizi po xsurfaceu nakon par dana rada kad se zaprlja podloga od znoja i prljavštine, što su neki prijavljivali sa stock nožicama... kupite ovaj steelpad logitech i problem rješen, uvijek isto kliže, i to pre***************eno kliže, po meni korisnici xsurfacea(ili bilo koje druge plastične podloge) i 500/510/518 moraju imati taj logitech steelpad... fakat must have ![]() |
|
|
|
#12 | |
|
Guest
|
Citiraj:
a ak ne onda ne postoji.... |
|
|
|
|
#13 | |
|
Guest
|
Citiraj:
po meni.... g7, 518, g5, 510, copperhead, diamondback, 1000, 610.... : hello2 : |
|
|
|
|
#14 |
|
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam G5 i djelomićno sam zadovoljan .... Naime brzina i preciznost mišonje je legendarna ... ALI - ergonomija je nešto drugo ... Zapešće i šaka me bole nakon nekog vremena, tako da se uvijek vraćam svom vjernom Microsoft cordless mišu ... Ako mislite da brz i precizan miš nije bitan za WoW - onda se jako ljuti varate :P Za nekoga poput mene koji se igra po 7 sati u komadu i ima veću šaku - nije optimalan izbor ... |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() A moglo bi biti korisno u PVP ... |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Sve je islo glatko i dok sam ugledao tog misa odmah sam ga zamrzio. Nekuzim zast su stavili samo 1 tipku sastrane ![]()
Intel Pentium D 930 / Thermaltake BIG Typhon ASUS P5LD2 - i945P KINGMAX 1024 DDR2 667Mhz x 2 ASUS Extreme N7900GT/2DHT 256MB DDR3 Levicom X-Alien Black 500W Seagate Barracuda 7200.7 80 Gb sata THERMALTAKE Matrix VD2000BNS |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
takoder imam g5 i stelpad 4D,NAJBOLJI MIS! ![]()
Amd Athlon x2 4400+ water cooling Zalman Reserator MBO ABIT KN9 SLI, nForce 570 SLI Dell 2007WFP Flat Panel Monitor LCD 2x1 gb crosshair XL PRO TCCD//2x250gb Segate 2x7800GT =512 Mb Gigabyte (SLI) OCZ 700W GameXStream ATX2 G5//Stellpad 4d mousepad Creative Platinum Pro//Creative Megaworks 5.1THX 500w |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() i isto tako znamo da je nemoguce imati 1gb stickove tccda i jos da su ddr, na AM2 ploci koja ima DDR2 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
MBO ABIT KN9 SLI, nForce 570 SLI 2x1 gb crosshair XL PRO TCCD i jos pise `crosshair` ..... TCCD ne postoji u 1gb stickovima... TCCD ne postoji u ddr2 verziji, koju koriste AM2 ploce s 570chipsetom ![]() sorry na OT.. ja sam zadovoljan s G1,zakon su lođiji |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Misliš da che ti ga djed bbožićnjak ili zeko donijeti,ako si to ovdje napisao??? Sorry na OT |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma neka ga meni djed božičnjak donese |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
naima imam ja mx518 i func surface 1030... nekima paše i nekima ne paše. a za mene je ta kombinacija dobra razmišljam si uzeti func F30 harapavu... naime mx518 bolje reagira baš na hrapavu i time bolja prezisnost @darth reaven : goood : kaj si mene zaboravio s awp-om?? |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
ok par komentara od mene: kao prvo HA HA za Torrnada ) sta ljudi sve rade zbog kompleksa stvarno je postalo samo komicno..nema smisla plakat no s druge strane, nikad ne znas.. mozda stvarno JE prodo mamin bubreg da kupi sve to ))a sto se misonje tice.. ja sam poceo gledat kao PRVO visinu misa...jer sam od microsoftovog explorera poceo imat je**acke bolove u zglobu... i onda sam ga, nakon sto je preko noci presto registrirat moje clickove, zafitiljio natrag od kud je i doso.. i kupio ponovo mis koji sam imo prije njega, takoder misrosoft, no Intelli Optical 1.1... prvi i najbolji opticki mis..koji danas ima bezobrazno nisku cijenu za svoju kvalitetu, naime za 130kn ga se moze dobiti.. a dobijes sve sto ti treba. Ja bi ga svrsto u best buy... imam jos uvijek 5 godina starog kojem tipke rade ko nove. Mislim da tu nema konkurencije. A kad potrosis 20ak miseva kroz godine jednostavno ti dopizdi mjenjat miseve ko carapei samo zelis da prokleti mis RADI ![]() sjecam se svojih prvih miseva..znao sam svakih 6 mjeseci otvarat neki mis.. lemit mikro sklopke tj. zamjenjivat ih unutar samog misa.. jer srednju tipku nisam tada koristio..nije bilo toliko funkcija u windowsima .. i onda samo zamjenis srednju u ljevu i imas novi mis.. i tako u krug.. no dosta..sad sam ja zabrijo.. ovaj thread ko da je stvoren za OT ![]()
|
|
|
#30 |
|
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma dajte ja igram sa MX1000 ko sa MX518 |
|
|
|