![]() |
G5 prava ludnica.
http://img230.imageshack.us/img230/8...24658pd.th.jpg
mis je prestrava, uzeo sam i Steelpad 4D podlogu, razlika je velika a imao sam MX510 prije ovog, vec vidim kako mi se skil u CSS-u povecao a jos se moram naviknut na brzinu i osjetljivost, i omjer utega koji mi odgovara. ma brija prava leti ko blesav.:smoke: |
Da, i?
|
Pa čovjek kaže da je miš dobar, i ja bi ga uzeo, da ima ljevi model....
|
Revan, daj mi reci kakav je miš u odnosu na 510tku?
Jel ti fali onaj forward gumb? |
ja nebi kupio taj g5 bas zbog toga jer nema taj forward gumbic na koji sam navikao vise od ljeve ruke :D
|
ne fali mi forward , back mi je dosta, mozda samo ona 2 kao za skrolanje fale, ali mu scroll kotacic ima ono ljevo- desno ko sa microsofta, ako to ikome ista znaci.
zelim samo reci da se osjeti znatna razlika u osjetljivosti, koja je vazna aktivnim fps igracima, a ja sam ga kupio jer sam imao viska para pa ono frendu uvalio MX510 za 100 naku. |
mx510 nije mis koji se nekome UVALJUJE . to je sramota reci .
|
Citiraj:
|
Ja sam se prešaltavao sa MX500 na 510 pa na 518 i mogu reći da ne vidim neke razlike između ta tri. Jedino mi se MX518 "klacka" malo, nisu mu 100% ravne podloške...Mislim da bi to moglo ići na reklamaciju...
|
Citiraj:
|
ma nema bolje od mx518 + http://links.hr/index.php?option=art...kl=101.800.027 + http://links.hr/index.php?option=art...kl=101.800.035
miš leti, brijem da bi ga onaj veliki mrav mogao gurati, aj bez za***************ancije... i nema onog da miš ne klizi po xsurfaceu nakon par dana rada kad se zaprlja podloga od znoja i prljavštine, što su neki prijavljivali sa stock nožicama... kupite ovaj steelpad logitech i problem rješen, uvijek isto kliže, i to pre***************eno kliže, po meni korisnici xsurfacea(ili bilo koje druge plastične podloge) i 500/510/518 moraju imati taj logitech steelpad... fakat must have :) |
Citiraj:
a ak ne onda ne postoji.... |
Citiraj:
po meni.... g7, 518, g5, 510, copperhead, diamondback, 1000, 610.... : hello2 : |
Imam G5 i djelomićno sam zadovoljan ....
Naime brzina i preciznost mišonje je legendarna ... ALI - ergonomija je nešto drugo ... Zapešće i šaka me bole nakon nekog vremena, tako da se uvijek vraćam svom vjernom Microsoft cordless mišu ... Ako mislite da brz i precizan miš nije bitan za WoW - onda se jako ljuti varate :P Za nekoga poput mene koji se igra po 7 sati u komadu i ima veću šaku - nije optimalan izbor ... |
Citiraj:
|
Kod steelpada 4d koristi hrapavu stranu, probaj sto cesce cistiti podlogu, nemoj je drzati na suncu i jedini problem kod te podloge ti je da nakon nekog vremena hrapava strana postane glatka :)
|
Citiraj:
A moglo bi biti korisno u PVP ... |
Citiraj:
|
Jesi probal staviti Logitech drivere ??
|
Sve je islo glatko i dok sam ugledao tog misa odmah sam ga zamrzio. Nekuzim zast su stavili samo 1 tipku sastrane :(
|
takoder imam g5 i stelpad 4D,NAJBOLJI MIS!;)
|
Citiraj:
i isto tako znamo da je nemoguce imati 1gb stickove tccda i jos da su ddr, na AM2 ploci koja ima DDR2 ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
MBO ABIT KN9 SLI, nForce 570 SLI 2x1 gb crosshair XL PRO TCCD i jos pise `crosshair` ..... TCCD ne postoji u 1gb stickovima... TCCD ne postoji u ddr2 verziji, koju koriste AM2 ploce s 570chipsetom ;) sorry na OT.. ja sam zadovoljan s G1,zakon su lođiji |
Citiraj:
|
Citiraj:
Misliš da che ti ga djed bbožićnjak ili zeko donijeti,ako si to ovdje napisao??? :rambo: :rambo: :rambo: Sorry na OT |
Ma neka ga meni djed božičnjak donese
|
Citiraj:
naima imam ja mx518 i func surface 1030... nekima paše i nekima ne paše. a za mene je ta kombinacija dobra razmišljam si uzeti func F30 harapavu... naime mx518 bolje reagira baš na hrapavu i time bolja prezisnost @darth reaven : goood : kaj si mene zaboravio s awp-om?? |
ok par komentara od mene:
kao prvo HA HA za Torrnada :)) sta ljudi sve rade zbog kompleksa stvarno je postalo samo komicno..nema smisla plakat :) no s druge strane, nikad ne znas.. mozda stvarno JE prodo mamin bubreg da kupi sve to :))) a sto se misonje tice.. ja sam poceo gledat kao PRVO visinu misa...jer sam od microsoftovog explorera poceo imat je**acke bolove u zglobu... i onda sam ga, nakon sto je preko noci presto registrirat moje clickove, zafitiljio natrag od kud je i doso.. i kupio ponovo mis koji sam imo prije njega, takoder misrosoft, no Intelli Optical 1.1... prvi i najbolji opticki mis..koji danas ima bezobrazno nisku cijenu za svoju kvalitetu, naime za 130kn ga se moze dobiti.. a dobijes sve sto ti treba. Ja bi ga svrsto u best buy... imam jos uvijek 5 godina starog kojem tipke rade ko nove. Mislim da tu nema konkurencije. A kad potrosis 20ak miseva kroz godine jednostavno ti dopizdi mjenjat miseve ko carapei samo zelis da prokleti mis RADI :) sjecam se svojih prvih miseva..znao sam svakih 6 mjeseci otvarat neki mis.. lemit mikro sklopke tj. zamjenjivat ih unutar samog misa.. jer srednju tipku nisam tada koristio..nije bilo toliko funkcija u windowsima :).. i onda samo zamjenis srednju u ljevu i imas novi mis.. i tako u krug.. no dosta..sad sam ja zabrijo.. ovaj thread ko da je stvoren za OT :) |
Ma dajte ja igram sa MX1000 ko sa MX518
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:39. |