|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
G5 prava ludnica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, i? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa čovjek kaže da je miš dobar, i ja bi ga uzeo, da ima ljevi model.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Revan, daj mi reci kakav je miš u odnosu na 510tku? Jel ti fali onaj forward gumb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja nebi kupio taj g5 bas zbog toga jer nema taj forward gumbic na koji sam navikao vise od ljeve ruke ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
ne fali mi forward , back mi je dosta, mozda samo ona 2 kao za skrolanje fale, ali mu scroll kotacic ima ono ljevo- desno ko sa microsofta, ako to ikome ista znaci. zelim samo reci da se osjeti znatna razlika u osjetljivosti, koja je vazna aktivnim fps igracima, a ja sam ga kupio jer sam imao viska para pa ono frendu uvalio MX510 za 100 naku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
mx510 nije mis koji se nekome UVALJUJE . to je sramota reci . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam se prešaltavao sa MX500 na 510 pa na 518 i mogu reći da ne vidim neke razlike između ta tri. Jedino mi se MX518 "klacka" malo, nisu mu 100% ravne podloške...Mislim da bi to moglo ići na reklamaciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
ma nema bolje od mx518 + http://links.hr/index.php?option=art...kl=101.800.027 + http://links.hr/index.php?option=art...kl=101.800.035 miš leti, brijem da bi ga onaj veliki mrav mogao gurati, aj bez za***************ancije... i nema onog da miš ne klizi po xsurfaceu nakon par dana rada kad se zaprlja podloga od znoja i prljavštine, što su neki prijavljivali sa stock nožicama... kupite ovaj steelpad logitech i problem rješen, uvijek isto kliže, i to pre***************eno kliže, po meni korisnici xsurfacea(ili bilo koje druge plastične podloge) i 500/510/518 moraju imati taj logitech steelpad... fakat must have ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
a ak ne onda ne postoji.... |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() po meni.... g7, 518, g5, 510, copperhead, diamondback, 1000, 610.... : hello2 : |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam G5 i djelomićno sam zadovoljan .... Naime brzina i preciznost mišonje je legendarna ... ALI - ergonomija je nešto drugo ... Zapešće i šaka me bole nakon nekog vremena, tako da se uvijek vraćam svom vjernom Microsoft cordless mišu ... Ako mislite da brz i precizan miš nije bitan za WoW - onda se jako ljuti varate :P Za nekoga poput mene koji se igra po 7 sati u komadu i ima veću šaku - nije optimalan izbor ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() A moglo bi biti korisno u PVP ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Sve je islo glatko i dok sam ugledao tog misa odmah sam ga zamrzio. Nekuzim zast su stavili samo 1 tipku sastrane ![]()
Intel Pentium D 930 / Thermaltake BIG Typhon ASUS P5LD2 - i945P KINGMAX 1024 DDR2 667Mhz x 2 ASUS Extreme N7900GT/2DHT 256MB DDR3 Levicom X-Alien Black 500W Seagate Barracuda 7200.7 80 Gb sata THERMALTAKE Matrix VD2000BNS |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
takoder imam g5 i stelpad 4D,NAJBOLJI MIS! ![]()
Amd Athlon x2 4400+ water cooling Zalman Reserator MBO ABIT KN9 SLI, nForce 570 SLI Dell 2007WFP Flat Panel Monitor LCD 2x1 gb crosshair XL PRO TCCD//2x250gb Segate 2x7800GT =512 Mb Gigabyte (SLI) OCZ 700W GameXStream ATX2 G5//Stellpad 4d mousepad Creative Platinum Pro//Creative Megaworks 5.1THX 500w |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() i isto tako znamo da je nemoguce imati 1gb stickove tccda i jos da su ddr, na AM2 ploci koja ima DDR2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
MBO ABIT KN9 SLI, nForce 570 SLI 2x1 gb crosshair XL PRO TCCD i jos pise `crosshair` ..... TCCD ne postoji u 1gb stickovima... TCCD ne postoji u ddr2 verziji, koju koriste AM2 ploce s 570chipsetom ![]() sorry na OT.. ja sam zadovoljan s G1,zakon su lođiji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Misliš da che ti ga djed bbožićnjak ili zeko donijeti,ako si to ovdje napisao??? ![]() ![]() ![]() Sorry na OT |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma neka ga meni djed božičnjak donese |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
naima imam ja mx518 i func surface 1030... nekima paše i nekima ne paše. a za mene je ta kombinacija dobra razmišljam si uzeti func F30 harapavu... naime mx518 bolje reagira baš na hrapavu i time bolja prezisnost @darth reaven : goood : kaj si mene zaboravio s awp-om?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
ok par komentara od mene: kao prvo HA HA za Torrnada ![]() ![]() ![]() a sto se misonje tice.. ja sam poceo gledat kao PRVO visinu misa...jer sam od microsoftovog explorera poceo imat je**acke bolove u zglobu... i onda sam ga, nakon sto je preko noci presto registrirat moje clickove, zafitiljio natrag od kud je i doso.. i kupio ponovo mis koji sam imo prije njega, takoder misrosoft, no Intelli Optical 1.1... prvi i najbolji opticki mis..koji danas ima bezobrazno nisku cijenu za svoju kvalitetu, naime za 130kn ga se moze dobiti.. a dobijes sve sto ti treba. Ja bi ga svrsto u best buy... imam jos uvijek 5 godina starog kojem tipke rade ko nove. Mislim da tu nema konkurencije. A kad potrosis 20ak miseva kroz godine jednostavno ti dopizdi mjenjat miseve ko carapei samo zelis da prokleti mis RADI ![]() sjecam se svojih prvih miseva..znao sam svakih 6 mjeseci otvarat neki mis.. lemit mikro sklopke tj. zamjenjivat ih unutar samog misa.. jer srednju tipku nisam tada koristio..nije bilo toliko funkcija u windowsima ![]() ![]()
![]() |
#30 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma dajte ja igram sa MX1000 ko sa MX518 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|