|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
CL AUDIGY ili TerraTec ?
Evo dvoumim se između Sound CL AUDIGY SE (185kn-1god garan.) i TerraTec SoundSystem Aureon 5.1(144kn-2god garan.) zvučne kartice. Znam da kartice nisu nešta, ali zanima me koju se karticu više isplati uzeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako je ta aureon 5.1 ona na koju mislim ima c-media čip na sebi koji možeš naći na svakoj lošijoj integriranoj zvučnoj. Učini si uslugu i kupi creative.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Imam Audigy player i nisam još našao integriranu zvučnu da se može s njime mjerit, dakle moj odgovor bi ti bio DA, ISPLATI SE. A ja baš i nisam neki audiofil...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
da isplati se, ofkors naravno da je Audigy miljama naprijed od integriranog govneta na asrokici |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
zvucna nije losa za normalno koristenje . nevidim razlog cemu toliko intezivno pljuvati - funkcija joj je da svira i svira pristojno . audigy se kad stavis razlika se cuje , jedino je bed ak ces imati sva 3 pci utora popunjena , kaj ce ti se mozda sve opasno klati pa ces morati se neceg odreknuti . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja imam tv karticu i modem(bez smijeha) i kad sam stavio i zvucnu - prestrasno , cak ni reinstalacija nije pomogla pa ni premjestanje uredjaja . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|