![]() |
CL AUDIGY ili TerraTec ?
Evo dvoumim se između
Sound CL AUDIGY SE (185kn-1god garan.) i TerraTec SoundSystem Aureon 5.1(144kn-2god garan.) zvučne kartice. Znam da kartice nisu nešta, ali zanima me koju se karticu više isplati uzeti... |
Ako je ta aureon 5.1 ona na koju mislim ima c-media čip na sebi koji možeš naći na svakoj lošijoj integriranoj zvučnoj. Učini si uslugu i kupi creative.
|
btw jel se meni uopce isplati uzeti zvučnu?Imam ASRock939Dual-SATA2(Realtek 850 7.1channel AC'97) :D
|
Imam Audigy player i nisam još našao integriranu zvučnu da se može s njime mjerit, dakle moj odgovor bi ti bio DA, ISPLATI SE. A ja baš i nisam neki audiofil...
|
Citiraj:
da isplati se, ofkors naravno da je Audigy miljama naprijed od integriranog govneta na asrokici |
Citiraj:
|
zvucna nije losa za normalno koristenje . nevidim razlog cemu toliko intezivno pljuvati - funkcija joj je da svira i svira pristojno .
audigy se kad stavis razlika se cuje , jedino je bed ak ces imati sva 3 pci utora popunjena , kaj ce ti se mozda sve opasno klati pa ces morati se neceg odreknuti . |
ma trenuto imam samo TV karticu, valjda nece biti problema....
|
Citiraj:
|
ja imam tv karticu i modem(bez smijeha) i kad sam stavio i zvucnu - prestrasno , cak ni reinstalacija nije pomogla pa ni premjestanje uredjaja .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:31. |