|
![]() |
#1111 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Kao prvo Oblivion kao niti Morowind nije rađen da ti rijesis glavni qest i gotovo. Trik je da ti obilazis oko njega kao "macka oko juhe" i zato postoje thievis guild, fighters and mages guild, a da ne govorim o dark broterhood da imas sto radit. Tu igru je gotovo nemoguce prijeci jer ima preko 1000 qestova glavnih i sporednih, a glavni nije zato jer slijedi pricu nego su svi jednako vazni. Za cvijece ako ti je vec dosadno seci se, neznam koji je grad ali ti na mapi dođe desno gore , tamo imas tog cvijeca sto znam jer sam master alchemist ili imas u jednom gradu alchemist shop ili imas u svim mage guildovima alchemiste od kojih mozes kupovat takve gluposti. Prodat ce ti makar ti bio izbacen.
![]() |
![]() |
#1112 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Tu su onda službeni plug-inovi a ima dosta modova za igru sa dodatnim questovima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Evo igram igru već jedno duže vrijeme, a glavni quest nisam još ni započeo, niti namjeravam još neko vrijeme.: hello2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma hebes glavni quest... :P Ja Oblivion gateove obilazim u sirokom luku... Gust je rjesavat ostale questove koji variraju (kao i u svakom rpg-u) od odlicnih do losih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Super Moderators
|
Ah, kuće... "leteća svinja" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Super Moderators
|
Jedna u brdima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
ja sam malo noob što se tiče rpg-ova ali oblivion mi se zasad dosta sviđa trenutno obavljam main quest ali ću se uskoro prebacit na Dark Brotherhood i Thieves Guild, već sam postao član btw čemu služi oni gemovi bez soula? znam da ostali koriste za "punjenje" posebnog oružja : shame : sry na riječniku, kao što rekoh: noob sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Universal TooL
|
Citiraj:
![]() pomoću soultrap spella.Kako?Koji?Koga? Najbolje ti je kad otkriješ sam:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Universal TooL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Universal TooL
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa di nadjete te lude iteme ? To u igri ima serijski ili neki dodatci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Universal TooL
|
Ima,ima, serijski samo treba malo pročavrljat sa raznim NPCovima, prošvrljat po raznim spiljama i bespućima i bit će,naravno uvijek nosit hrpu napitaka ili bilja(kako kome više odgovara): hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Premium
|
mislim da sam se malo sabotirao, uglavnom na glavnom questu imam one cetiri knjige tj. imao sam one 4 knjige dok nisam prodao prve 3. predpostavio sam da mi nece trebat jer mi je igra dozvolila da ih prodam a svaka tezi 5 pa su mi malo smetale. e sad mi ona neka treba govori da je desifrirala nesto i da ja moram prouciti te knjige i citati prvu rijec iz svakog poglavlja te vidjet di me to vodi, sta da radim. prodao sam ih onoj lopini u brumi al ih on vise nema |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Universal TooL
|
Sorry ja bih ti pomogo al glavni quest ostavljam za kraj pa ne znam o čemu se radi(jedino što ti mogu preporučit da loadaš raniji save, ali vjerojatno nebi ni pitao tako nešto da to možeš) ![]() Inače, htijeo sam reć da ako ima netko tko nije skinuo ovaj mod: http://www.tessource.net/files/cache/2536.html BRZO SKINUT!: goood : ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Banned
|
..izgleda mi ovako isprve kao neki glass armor,ma imaš toga fleks svugdje u igri,ne znam ja to uglavnom po caveovima nalazim..light armor čini mi se,a čisto solidno štiti..: DualWiel ..imaš sve uglavnom u igri tog oblika,glass,tj. zeleno..od daggera,do čizmica...pa neki prstenčić... ..ne znam koji si level,ne vidim to iz screenshota,pretpostavljam 15,tu negdje..ali ok su ti postavke,ja imam blade na 125,pošaljem slikicu kad skužim kako se screenshota haha :clap: ....aj,kad si već tu,kako se ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
Premium
|
Citiraj:
....Get the book follow Barus out of the sewers, return to your mage friend and she'll give you a hint about how to find the shrine using the books. The trick is to read the big red letters and then partition them into words. They read "GREENEMPERORWAYWHERETOWERTOUCHESSUN" aka "Green Emperor Way, where tower touches sun". "Green Emperor Way" may sound familiar, its an area right outside the Imperial Palace filled with tombstones. "Where tower touches sun" is less a location and more a time of day, i.e. noon. Your mage friend will eventually tell you all that if you ask her on four separate days for help. Wander around the cemetery till you find a large Princes tomb, on the side opposite the tower you'll find an engraving, now wait till noon, the engraving lights up and gives you the location of the Mythic Dawn Shrine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 | |
Universal TooL
|
Citiraj:
My Games->Oblivion-> pronađeš: bAllowScreenShot=0 ovu nulu obrišeš i upišeš 1 -> Klik na Save,zatvoriš taj file, pokreneš Oblivion, kad hoćeš napravit screenshot -> tipka: Print Screen -> i tvoj screenshot se nalazi u instalacijskom Oblivion folderu u bmp formatu. Ako ga želiš postat otvoriš ga u nekom programu za obradu slika(najjednostavnije je u ovom E da i prije nego što uđeš u igru isključi Antialiasing. Zadnje izmijenjeno od: Pajser. 06.07.2006. u 17:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
kako se izliječit od vampirizma? pričao sam s nekim vampirom i sad čim krenem spavat odmah vampir postanem ...ali sam loado neki quicksave (od prije nego što sam zaspao) pa tako još uvijek nisam vampir ali nemoguće mi je igrat, a da nekad ne odem spavati (zbog vremena) a opet ne želim vampir biti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1133 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Universal TooL
|
Evo savjeta: Kupi neku tipkovnicu za 20-30 kn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
JDM
|
Imam problem. Kupio si kucu u skingardu za 25 000 golda. Velebna vila u centru grada. Blizu mi je ducan, bolnica, tramvaj... Sve. Ali ima jedan problem. Nemam namjestaja. Onaj lik mi veli od do Gunthera da se pobrines za namjesta, ali LIK nema namjestaja, niti imam nesto takvo slicno u kontekstu? Pliz help ppl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ma kako nema...još si možeš i piknut komada da ti bude sluškinja ![]() Komad je tak grdi da sam ju prvom prilikom zamjenio plavušom. Mislim da se zove Eyja, tak nekak uglavnom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
JDM
|
Da? fakat mozes imat sluskinju? kak? Skuzio sam. Sad me muci kak da stavljam stvari u one izloge prozirne. Znam za skrinje, ali kak stavljam u one staklene izloge? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Premium
|
sry ak je bilo, al jel ima kakav patch da nemoram stavljati cd u case pri ulasku u igru (skužio sam da za igru ništa ne očitava sa dvd-a nego je samo potreban pri ulasku u igru) hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Banned
|
Dark Brotherhood sam upravo prešao sve questove,ja nešto bolesnije nisam u igri vidio..lika su ogulili i objesili naopako,hihi : evil : ...Luciena onog..sad sam ja kao Baja,Slušač rekli bi po naški...ma mrak su svi q...para ko blata,magic itema još više...samo fali jedan opaki Feather jedno 500...da mi svi stanu u ruksak..: goood : A i infamy je solidan...31..fame je još uvijek 64..: goood : Uglavnom eto,samo sam ovim putem htio pohvalit questove za taj guild..totalno sick..doduše malo monotono katkad,ubi ovog,odvali onog..pa otruj....daleko najjače kad ekipa traži nepostojeće blago u onom manoru..u skingradu čini mi se..a mene ubace unutra da im kao..pomognem,hihi...a zapravo ih sve pobijem..ma bolesno...word. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|