|
![]() |
#151 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Hehe, točnije kada neće bit. Jer bezbroj puta je bilo od tada i tada će se liberalizirati tržište, ali ni l od liberaziranog tržišta nismo vidjeli...
![]() |
#153 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
@luxor tih 20% neces nikada ni vidjeti, meni otkad sam uzeo adsl fali cca 22%, vec sam bezbroj puta slao prituzbe i uvijek zavrse isto. Gubis 10% zbog tehnologije koju ONI koriste (ponjima), 10 ili vise % na losu bakrenu paricu za koju im placas 75 kn mjesecno na odrzavanje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
a mislim, nemoze se to realno dobit, kao sto sena 56k modemu nemoze dobit, samo, sto vece brzine veci gubitak, al uvijek je 10-20 % bilo i bit ce, tako je i u .de i bilo gdje. samo sto mi skupo placamo pa se zalimo, a sto se tice cijene, i treba se zalit!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#156 |
šlap
|
@sphx na 56k se nemoze dobiti zbog lose baktrr parice, isto kao i kod adsl-a @Mad_Duke upravo to! Tocno to sam im i napisao kada sam se zalio, a na to su mi odgovorili molimo da nam posaljete pismenu zalbu na adresu .... I tako ja poslao postom pismenu zalbu proslo oko mjesec dana i onda su povecali brzine na 512kb. tjedan dana poslije dobio postu da su povecali brzinu pa da vise nemam problema. Pa sam onda ja ponovno poslao mail 2-3 mjeseca poslije jer mi je stvarno bila muka gledati kako se gubitak sada povecao, mislim ono ipak platim nesto, a dobijem 20% manje i ponovno su mi rekli da im posaljem pismeno na adresu i ja posla prije mjesec dana i eto nam novog povecanja. ![]() Sada kada povecaju i meni opet cu im slati pismeno pamozda opet dignu brzinu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
šlap
|
![]() e bas cu probati. Cim mi promjene brzinu nazivati cu tjedan dana da mi nije potpuna brzina, tj. da mi fali 20%, pa ih malo na majl i za tjedan dana saljem postom. Ako u roku od 2 mjeseca opet budu mjenjali brzine onda se zna zbog koga je... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Onda mi je svatko duzan : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Lopovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
821.10kbps which means you can download at 102.64 KB/sec. from our servers. OVAJ veli 755.. Ko tu koga je..? i 147 upload.. E, da.. I Dubravu su priheftali u višu brzinu ![]() Ti testovi funkcionišu po principu "ko će prije skinut/ uploadat 1MB"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
meni su podigli |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a mamu im ocu i ja brzinu dok mi jos flat traje ![]() ima ko iz zapresica da su mu digli brzinu ![]()
![]() |
#179 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 27.06.2006. u 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni su podigli sa 433 na 862 kb/s... Ali ipak, ja bi rađe flat nego neke velike brzine...
![]() |
|
|