![]() |
T-Com dize brzine MAXdsla
Eto dobili danas u firmi na mail, u razdoblju od 20.6 do 15.7. brzine ce se podici:
512>1024 / 128>192 1024>2048 / 192> 256 2048>3076 / 256>384 Neka Visage posta PDF jer sam njemu poslao :P |
Ali paketi ostaju isti :(
|
I prijašnjim korisnicima?
|
A Iskonovim? I mean, ipak smo mi sad jedna big happie familly *rollseyes*
Zapravo, baš je svejedno, sad ću samo brže potrošit paket |
pa rekli su da i paketi idu gore! sto je sad to?
|
Gmazovi jedni.
Samo da što brže potrošimo pakete, odnosno natjeraju nas na još veće! |
Citiraj:
http://rapidshare.de/files/23513053/...zina4.pdf.html |
Prebacite se na manju brzinu i to je to. Cijena jeftinija brzina ista paket isti.
BTW, jel se može mijenjat brzina? |
Citiraj:
|
Gamad jedna mutava to sve treba u logore ma jedva na ovoj brzini štedim promet od 5gb a kako ću na duplo večoj majku im jednu nacističku
|
Dawar oladi sinko.. Gledajte to s vedrije strane...
Povečali su brzinu :D A ne odmah serete... Pa barem se nekaj dogadja... Samo se nadajmo da se drugi put poveča promet..Ali sve jedno barem se nekaj dešava... |
ZAKON! Jos nek malo smanje cijenu fletrejta i ja sretan :D
|
Odi na ISDN ili na 56k modem :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
al kak ću znat kad su mi povećali brzinu? zamijenili mi jučer usb modem za mrežni i sad mi cijelo vrijeme piše da je brzina 100 Mbps. : lol2 :
|
hehe
Neko vas gadno za***************ava.....
File - document properties (ctrl+d) title info 07/2005 - dodyatka author: mpavlic EDIT: Povećanje brzine vrijedi za sve postojeće ADSL/WLAN korisnike. Koji su to dovraga WLAN korisnici? Možda hotspot? EDIT2: Korisnici informacije također mogu dobiti i na web stranici T-Com-a www.t.com-hr, odnosno upitom moraju i novu domenu dobit... link ide www.t-com.hr EDIT3: Sektor prodaje privatnim korisnicima Kakav zaboga miloga sektor prodaje privatnim korisnicima, to bi onda trebalo značiti da poslovni korisnici neće dobiti povećanje brzina.. osim toga taj sektor ne postoji.. a i zašto bi netko iz tzv. sektora prodaje privatnim korisnicima slao email poslovnim korisnicima? |
nekaj probaš downloadat i vidiš.... mudrosti...
wlan zovu one koji su uz dsl uzeli onaj wlan router/dsl modem |
Citiraj:
LOL Brutalno Opako :clap: : giljotin :fuming: : wtf : |
Citiraj:
|
zawebancija....
|
i kaj je istina ili opet patka? (po ne znam koji put već)
|
Citiraj:
|
dobro oce to biti sad tak ili ne?
jel fake? jel ko mozda pito t nazzi scumm fakrs |
nije fake jel već dugo najavljuju... samo kaj su najavljivali za 9. mjesec povečanje brzine i smanjivanje cijena... ali čini se da će prvo brznie povečat prek ljeta, a onda ujesen pakete povečat ili smanjiti cijenu postojećih...
|
ajde onima kojima se da...zvat podršu za korisnike pa da vidimo
|
hm
Ja ću ako mi bude dosadno... al..... pizdim kad moram slušati ono iz prof. baltazara..... onu glupu glazbu....
|
Jao ako je ovo istina...onda i DCM mora u skladu s tim povećati brzinu :D:D
|
hm... ja sad nazvao.. odaberem tehnicku podrsku... i tamo kad bi mi trebalo svirat ono iz baltazara tisina..... weird... cekao 2 minute niko se ne javlja
|
pa jel ti znaš koliko je sati, koja bi budala bila kraj telefona.... hebeš kaj je radno vrijeme, nema gazde u ovo doba...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |