|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kako se stišava hard disc
Radi se o dole navedenom hard discu i svaki put kad nešto radim npr.brišem stavljam i tako nešto počne rošćat rrrrrr.I onda ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Milsim da ne moze, to mora tako biti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
pa jel ti hard dosta pričvršćen, probaj ga podložiti sa strane s nečim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Ne rosce valjda to hard zbog vibracija da ga treba ucvrstit, neg zbog toga sto se ti neki motori il kako vec pocnu kretat.... Uostalom bilo je vec govora o tome. Nemoze se sredit a i u redu je da tako bude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mozes probati sa Acoustic Managementom. Skini sa Hitachijevog web-a (nema veze, radi i na Maxtoru) Hitachi Feature Tools i postavi disk na najtisi mod. Time ces izgubiti mrvicu na performansama, ali prakticki zanemarivo...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
e slomio sam se na ovaj citat ![]() ![]() ![]() nego kako je lega rekao ili probaj sa aam ili oblozi hard u spuzvu samo onda fkors moras staviti nekako vent da ga hladi da nezgori.
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Daco. 1. Ne za***************avaj se ![]() ![]() 2. Ako, i samo AKO se meni bude dalo, napravit ću ti da ti se ne čuje 3. Sredi komp (A64 na stock mu radi na ugodnih 82C.... ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|