|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Možeš bez problema, samo ćeš možda morat nekaj napraviti na disku da ga prebaciš u SATA150 mod (sad, dali je to jumper ili preko nekog tool-a kao npr. hitachi). Razliku ja nisam primjetio, a i mislim da je nema... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Može biti da ti matična neda više od UDMA 5, probaj u BIOS-u nać, možda si postavio tamo da dela na UDMA 5 modu. Jer ako misliš da ti je to radi toga kaj ti radi na SATA150 modu (naravno, ako radi tako), nije! Moj hitachi (serija 7K80, mislim isto ko i tvoja) od 80GB radi u SATA150 (znači SATA I ) i piše mi UDMA 6 pod devices... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
A de mi recite dal trebam sta namjestat na svom Seagateu 160gb sata2 i DFI Infinity Ultra (u vezi sata i sata2). Nesto mi kenja hdd u HDTachu, sve mi isara na testu i random acces mi je 13.0ms pa da nije do toga? Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 26.06.2006. u 00:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ne bi trebalo. nf4 ultra je po defaultu "otkljucan" za rad sa SATA 2 diskovima bez problema i bez ikakvog prebacivanja u SATA 1 mod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Možda radi na sata 2 i krivo piše, možda ne radi u sata 2, ali uglavnom: nećeš primjetiti razliku...
![]() |
#14 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Fripper, skini Hitachi Feature Tools i prebaci disk u SATA II mod.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|