|
![]() |
#9331 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9333 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9334 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Imam probljema, nemogu se regat na forum nove stranice cod-a(piše da registracija trenutno nije moguća), i već 2(čitaj dva) dana ne mogu nać renesisa jer bi trebao igrat preko njegovog dsl-a sutra ali njega nema, pa ga nema.
![]() |
#9335 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9336 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo meneeee ![]() ![]() xxx aka vlatko igra sutra na mom kompu, ili svom, ali kod mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9337 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Brine me što još hrpa ljudi koji igraju sutra NISU REGISTRIRANI na www.cod2you.com Molim obavite što prije registraciju da sutra ne bude neugodnosti!!! Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#9338 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9339 | |
al se nekad dobro jelo...
|
Citiraj:
Mene vise brine uginuce graficke ![]()
![]() |
![]() |
#9340 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
pol ljudi tu nije shvatilo da onaj username i pass kad se regaju na MAIN sajtu vrijedi i za forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9341 | ||
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Probao sam se na forumu regati ali nece Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9342 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
EDIT: ja te vidim reganog na forumu.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9343 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
evo logirao sam se na main sajtu odem pod forum i trazi me da se tamo logiram, koristim isto korisnick ime i pass pa kaze " Takvo korisničko ime ne postoji. ", odem pod registraciju i kaze da je onemogucena : stoopid |
![]() |
![]() |
![]() |
#9345 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Registrirate se SAMO na site, na forum se NEMOJTE pokusavati registrirati. Moze doci do problema sa sinkronizacijom ali to se onda moze rucno rjesiti. citiram admine: Primjećene su nekonzistencije prilikom prijava novih korisnika, a neki kao da ne žele shvatiti da je dovoljno registrirati se na http://www.cod2you.com , pa se ponovno registriraju i na forumu. Takovo ponašanje dovodi do nekonzistentnosti baza sajta i foruma, te je stoga od sada onemogućeno registriranje novh korinika putem ovog foruma. Novi se korisnici mogu registrirati isključivo putem forme na službenom CoD2You sajtu (http://www.cod2you.com), a nakon što se registriraju, ti se podaci automatski prenose i u forum! Ako se baš slučajno dogodi da se odmah po registraciji ne možete ulogirati i na forum, pričekajte koju minutu i tek onda kontaktirajte Raka koji će ručno sinkronizirati korisničke podatke... Hvala na suradnji! ------ dali ima netko da se regao jucer a da se ni danas nemoze zalogirati na forum?
![]() |
#9347 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9348 |
al se nekad dobro jelo...
|
Eto popravio sam "Old Faithfull" , jos da proradi cod2you, cekam vec dva sata da mi odobri ulaz u forum :-/
![]() |
#9349 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Problemi kod prijave se mogu dogoditi samo kada imate zabranjene cookie. Korisnici češto ostavljaju firefox po defaultu pa se to događa. Druga kategorija korisnika je ona koja nikako da shvati kako se name piše BEZ taga. A onda često zamjene Name i UserName kod prijave na stranicu i eto belaja. Stavite da to bude isto.
![]() |
![]() |
#9352 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
weee, evo i mene, kemper Renesis je tu kod mene, sada kada skinemo mape nadam se da ću malo zaigrat, vidim da mi je frend speedhack već gore, uskoro idem i ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9353 |
Premium
|
ok ljudi ajmo hitno,imam problem sa cod2you forumom. loginiran sam normalno,sajt radi super ali kad oden na forum on mi pokaze samo pocetni index foruma i ak kliknem na neku sekciju odma me vrati na sajt?! any idea?! EDIT: vidim da mi u adress baru pise normalno path do teme ili sekcije ali mi on pokazuje naslovnicu?! AJMO LJUDI RIJESIT TO PRIJE LIGE
http://eu.prepsafe.com Zadnje izmijenjeno od: robert7. 25.06.2006. u 14:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9354 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
E, sad radi, pisalo je da ne postoji taj user na siteu, ali sad je ok, treba me još samo stavit na popis
![]() |
#9355 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9356 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Joj opet problem! ![]() Sva sreca da mi je atha jutros reko za sate kad se odrzavaju mecevi jer bi sada... Eto robert7 isto i u mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9357 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Samo problemi. Ovako izgleda gornji lijevi kut. "Hej, Amdejac, imate 0 poruka, 1 je novo. Ukupno vrijeme od registracije: 40 min. Pokaži nove poruke od zadnjeg posjeta. Pokaži nove odgovore na vaše poruke. Lipanj 25, 2006, 02:30:48 pm" Uredno me prepoznaje na forumu, ali kad kliknem na pokaži nove poruke od zadnjeg posjeta prebaci me na naslovnicu iako vidim da se je po forumu pisalo. I ne dobivam obavjesti mailom, a provjerio sam i jš jednom potvrdio.
![]() |
#9358 | |
Neradnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9360 | |