|
![]() |
#1 |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005
|
Antec P150 i Neo HE 430 iskustva?
Zapelo mi za oko ovo kućište pa me zanima ima li tko iskustva s njime? I da li ima negdje kod nas SOLO varijanta (crna i dolazi bez napajanja). Također, kakva su iskustva vlasnika s Neo HE 430 Antecovim napajanjima. Takvo dolazi uz kućište, a navodno su imala velikih problema s nekompatibilnošću i stabilnošću.
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da se Lesa sa foruma zalio na nekompatibilnost jednog Anteca sa Asrockicom 775twins-HDTV i Pentiumom D 805, tako da... mozda on kaze nesto vise ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Pun entuzijazma
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Strani forumi prepuni pritužbi, a Antec se pravi glup. Navodno je četvrta revizija lišena tih problema, no ne znaš što si dobio dok ne otvoriš kutiju...
MacBook (Retina, 12-inch, Early 2016) Zadnje izmijenjeno od: Cpl. Hicks. 21.06.2006. u 13:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Marko dobro kaže, meni ova kombinacije nije htjela da radi nikako. Antec + bilo što drugo (sada i naravno konfa u sigu) bez problema, no sa Asrokicom i D805 ni dabi. Ploča i proc su normalno radili sa drugim napajanjem. Koliko sam čuo u servisu Antec ima velikih problema sa kompatibilnošću sa određenim pločama, naročito Asusom : stoopid Ed: kod mene se radilo o SmartPower 400W naravno. Neznam za dotično napajanje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|