![]() |
Antec P150 i Neo HE 430 iskustva?
Zapelo mi za oko ovo kućište pa me zanima ima li tko iskustva s njime? I da li ima negdje kod nas SOLO varijanta (crna i dolazi bez napajanja).
Također, kakva su iskustva vlasnika s Neo HE 430 Antecovim napajanjima. Takvo dolazi uz kućište, a navodno su imala velikih problema s nekompatibilnošću i stabilnošću. |
Mislim da se Lesa sa foruma zalio na nekompatibilnost jednog Anteca sa Asrockicom 775twins-HDTV i Pentiumom D 805, tako da... mozda on kaze nesto vise :) Sto si ti konkretno cuo citao, bas me zanima...? :beer:
|
Citiraj:
Strani forumi prepuni pritužbi, a Antec se pravi glup. Navodno je četvrta revizija lišena tih problema, no ne znaš što si dobio dok ne otvoriš kutiju... |
Marko dobro kaže, meni ova kombinacije nije htjela da radi nikako. Antec + bilo što drugo (sada i naravno konfa u sigu) bez problema, no sa Asrokicom i D805 ni dabi. Ploča i proc su normalno radili sa drugim napajanjem.
Koliko sam čuo u servisu Antec ima velikih problema sa kompatibilnošću sa određenim pločama, naročito Asusom : stoopid Ed: kod mene se radilo o SmartPower 400W naravno. Neznam za dotično napajanje... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:19. |