|
![]() |
#1351 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
meni se sviđa da je stara ekipa opet tu... kroz par dana ćete dobiti neke upute još... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
Boba Fett
Datum registracije: May 2006
|
Ja jedva cekam da si napravim trans da renna opljackam
![]() |
#1354 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ovak ja sam manje vise sredio sve sad...ceka se cheffa i BD-a(ti nemoj ni pokusat rec ne jerbo znamo gdje zivis ajde ajde sputnik idemo sarayewo prcat opet ka je ovdje =) ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kaj se to uni9 otvorio? ovo nije normalno kak to ide:S |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Boba Fett
Datum registracije: May 2006
|
Ma ne brini se za 2 tjedna ce se otvoriti uni 43 ali stvarno ide malo prebrzo ovi uniji bas sam svabe gledao danas oni su stigli prekao 53 ako se nevaram
![]() |
#1358 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ima ih samo 2100 pa teso, probaj napisat kao da se logas i onad stisni ovdje tak sam se ja dok se ekipa mucila
![]() |
#1360 |
the luda ribetna
|
probaj dalje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1361 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Jooooooooooj, nemogu se regati... ![]() ![]()
![]() |
#1362 |
the luda ribetna
|
evo jos se nije stabiliziralo kak spada...al uglavnom mi smo 59 za sad te imamo sve igrace u top 1500 ja sam 5xx ren zed gemi mad i ekipa je ispred mene...ovo ce bit zabavno=) buljo je nazalost iza mene...imamo par ljudi u top 100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
bitno je kasnije kako igras,dali ides na ekonomiju,dali raidas ,i koliko i te sheme pola ljudi ce odustat kad ih prvi put recikliras ![]() Ali mislim da imamo najaci savez i da nam nece biti ravnih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo i ja se reggao,da se sjetim kako je to ponovo ![]() nick nuke,kandidatura poslana
![]() |
#1369 |
Ex-Gastarbajter
|
ja malo kaskam i nisam u TOP 100 jer su mi frendovi kod mene pa baš ne mogu bit na ogameu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Premium
|
ja cu u pocetku biti malo losiji mozda,dok se prisjetim,ali cu ici na ekonomiju do krstarica,tek poslije ide malo jaca flota
![]() |
#1372 |
Ex-Gastarbajter
|
a kasno si došao, mi smo dosta oko 1:50 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Premium
|
to care ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja sam na 1:363:8 vidim da cemo mi u duetu silovat cijeli 1:3xx:x ![]()
![]() |
#1374 |
Ex-Gastarbajter
|
vid šta nas ima oko 1:50 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Samo da napomenem.. Ja ću igreati na infrastrukturu , tako da se ne čudite ak neću prebrzo rasti u brodovima...80% bodova zgrade i tehnologija 20% flota... Nego... Vidim da nas ima dosta kaj smo igrali UNI1 u cro - fir-u.. Ovo mi sluti ba dobro..Samo nemojte silovali porukama previše.. : D Gle vidi dve dedice Kova i Fish .. Lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 |
Ex-Gastarbajter
|
Hihi, ima nas dosta... Čini mi se da će ovo opet biti zanimljivo ljeto... samo ovaj put više nisam na modemu nego na ADSL-u ![]() ja ću početi isto više na ekonomiju, uostalom, zna se kako je meni to išlo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Premium
|
ren ti odma zakemaj na svojim kordinatama ![]() ma ja i blozer cemo ownat sve po 300. ![]()
![]() |
#1378 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa kaj je ovo..Još uzvijek najjači igrač ima 1bod.. a več je prošlo 10 sati ![]() kaj se to nekj cima? I da.. Hočemo imati neki poseban forum ili kaj? PS nemojmo spamati na ogemu .. zato postoji PCE Forum ![]() PPS Mogli bi na 2CROwdedu samo nadodati za uni 9 i napraviti usergroup? LOL... Već su izbačene kružne : D Upozorenje svima: OGame-designed to destroy your entire social life and make you always wondering where your fleet is... Zadnje izmijenjeno od: blozer. 19.06.2006. u 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Premium
|
kak da dignem skin sa harda?! imam firefox,i promjenio sam ono u about:config i napisem putanju file:///c:/Skin/ <---- tu se nalazi skin na HD i nece svejedno?! koj qrac
![]() |
#1380 |
Premium
|
e i dajte mi neki normalni rank,da bar vidim ko je online a ne ovaj 3 dana n00b rank ![]() pa nisam spijun dovraga ![]()
![]() |
|
|