Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.05.2003., 21:35   #31
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Talking

Ili ona, doktore ne bi ja bio paranoik da me ne slijede
Nego sada jedno pitanje. Uzeo bi za drugi komp ATi 7500 ili možda čak G4 MX 440 jer je malčice brži (tu i tamo da se baci C&C ili UT2k3 u mreži). Cijenovno su tu negdje ali onaj 17" monitor od tog drugog koma ima već malo više sati rada pa slika nije baš najbolja te je sa ATi em je OK, e sada koliko je slika G4 MX 440 lošija od one koju daje ATi ??? Znači netko vidio jednu i drugu na nekom lošijem monitru jer na boljem monitoru su slike skoro pa i iste (nema u blizini niti jedan MX440 da probam pa pitam oko mene sve sami ATi -aši i par G3 Ti 200/500)

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2003., 21:48   #32
Stipe
Head Of The Radio

Stipe's Avatar

Datum registracije: May 2003
Ja sam vidio i jednu i drugu slika je podjednaka možda malkice bolja Atieva ali ne i presudna.Performanse su im podjednake eto kolika je razlika u performansama tolika je razlika u kvaliteti slike

Zadnje izmijenjeno od: Stipe. 29.05.2003. u 22:08.
Stipe je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2003., 22:49   #33
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Ili ona, doktore ne bi ja bio paranoik da me ne slijede
Nego sada jedno pitanje. Uzeo bi za drugi komp ATi 7500 ili možda čak G4 MX 440 jer je malčice brži (tu i tamo da se baci C&C ili UT2k3 u mreži). Cijenovno su tu negdje ali onaj 17" monitor od tog drugog koma ima već malo više sati rada pa slika nije baš najbolja te je sa ATi em je OK, e sada koliko je slika G4 MX 440 lošija od one koju daje ATi ??? Znači netko vidio jednu i drugu na nekom lošijem monitru jer na boljem monitoru su slike skoro pa i iste (nema u blizini niti jedan MX440 da probam pa pitam oko mene sve sami ATi -aši i par G3 Ti 200/500)
E dragi moj nema kod tebe vrdanja!! Ak zemeš mx 440 opasno ćeš kompromitirat svoju ulogu moderatora ati foruma!!!!!!!!!!!!!!!!1
pinsla je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2003., 23:43   #34
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Originally posted by pinsla
E dragi moj nema kod tebe vrdanja!! Ak zemeš mx 440 opasno ćeš kompromitirat svoju ulogu moderatora ati foruma!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ma to i ja nekak zaključujem, gledam cijena skoro da je ista, performanse su marginalno na strani MX440 ali zato ATi ima bolju sliku, a i kada skidam drivere ovako bi trebao skidati dva seta drivera ovako jedne za sve grafiček u kući, sve sam sigurniji da će biti 7500 ili ako 9100 u naredni 10 - 15 dana drastično pojftini ili nađem neku dobru ponudu.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2003., 07:19   #35
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
a da se javim i ja....imao sam 7500 nekih par dana u kompu dok sam cekao ovu graficku....slika je hmm, ista
ali ako pricas o c&c generals onda nebi preporucio 7500 jer mi se ova mx440 puno bolje snasla u njemu bez obzira na testove
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2003., 14:09   #36
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Ma to i ja nekak zaključujem, gledam cijena skoro da je ista, performanse su marginalno na strani MX440 ali zato ATi ima bolju sliku, a i kada skidam drivere ovako bi trebao skidati dva seta drivera ovako jedne za sve grafiček u kući, sve sam sigurniji da će biti 7500 ili ako 9100 u naredni 10 - 15 dana drastično pojftini ili nađem neku dobru ponudu.
Pa mislim da 9100 možeš već nać za 450 500 kuna tak da ti je i to opcija
pinsla je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2003., 08:57   #37
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
a na ostalim konfama ne?

fakat ispada da smo ja i greg jedini koji ne sline i kunu se u te 9500/9700 kartice...
Ima nas još...ima nas još....

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno