|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Još uvjek vodite
Eto da i nVida još rula tržištem su podaci da su večinom još najbrži i najpoželjniji u kompovima današnje dječulrije, copy paste sa Futuremarka: Najpoželjniji: 14% NVIDIA GeForce4 Ti 4200 11% NVIDIA GeForce3 Ti 200 11% ATI RADEON 8500/9100 Series 10% NVIDIA GeForce4 Ti 4600 9% NVIDIA GeForce2 GTS/Pro/Ti 9% NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 8% NVIDIA GeForce4 Ti 4400 5% NVIDIA GeForce3 4% NVIDIA GeForce4 MX 440 3% NVIDIA GeForce3 Ti 500 2% ATI RADEON 9700/9500 Series 2% ATI RADEON 7500 Najbrži: 1. ATI RADEON 9700/9500 Series 2. NVIDIA GeForce4 Ti 4600 3. NVIDIA GeForce4 Ti 4400 4. NVIDIA GeForce4 Ti 4200 5. ATI RADEON 8500/9100 Series 6. NVIDIA GeForce3 Ti 500 7. NVIDIA GeForce3 8. ATI RADEON 9000 9. NVIDIA GeForce3 Ti 200 10. NVIDIA GeForce4 MX 460 Ali zato ATi manje laže i ipak je još uvijek nabrži ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Normalno ga je on još glavni jer nVidi-ine četvorke su jako dobre kartice. Sve su usrali sa novim FX-icama. Kada su prvi put najavili te grafičke odmah sam si zacrto da ću si je kupiti. A kad je izašla naglo sam se predomislio i kupio ATI.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Ja više istražujem. Kada sam saznao da mogu 9500 seriju na 9800, ma mrak !! Nisam što se toga tiče opredjeljen, neću pljuvati. Imao sam Geforce 2 32 DDR, jedna od prvih s DDR, i bio sam zadovoljan! Ali AMD i Intel ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Još uvjek vodite
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: Još uvjek vodite
Citiraj:
kurac, pa svi s ATIem po cijeli jebeni dan vrte 3dmark kako bi gledali oce li dobit bod vise ako dignu jos samo malo clock ![]() nego BD, koju graficku imas ti???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
Jer ovaj mod pali, a sumnjam da ficu mozes preurediti da ti sljaka kao Mercedes. Meni graficka ima bolje performanse sta god ti rekao. Za cijenu od 1.500 kn, dobio sam graficku od 3.500 kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Caught Somewhere In Time
|
Re: Re: Re: Još uvjek vodite
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | ||
Premium
|
Re: Re: Re: Re: Još uvjek vodite
Citiraj:
lose bi ti prosao u nekoj agenciji za ispitivanje javnog misljenja ![]() Citiraj:
dobro sam nedavno rekao da se ovo pretvara u religiju... jer samo fanatici mogu dati zivot za nesto sto nisu nikada vidjeli... kako sam sretan sto sam ateist ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Kroz moje ruke prođe 9xxx karticau u toku mjeseca dovoljna količina da znam šta pričam. Možda sam ostavio krivi dojam ali za mene je iskreno kretenizam dati više od 200€ jer sve skuplje kartice nemaju smisla. Nemam 9700 jer sa Tualatinom 1,3 i SDRom bi to bilo čisto bacanje novaca, a druga kombinacija je promjena PCa za koju za sada nemam potrebe i neću imati duže vrijeme kako mi se čini. I nisam ja spreman umrjeti da kažem ovaj top model je zakon, jer top modeli nikada nisu bili zakon. Uglavnom da ne duljim da sada moram uzimati komp ne bi pristao na manje od 8500/9100 / G3 Ti200/Ti 500 ili 9500/4200 ako te baš toliko zanima. 9700 mi je puno para za malo muzike (slike) isto tako za promašene FXove.
![]() |
#13 | |
..
|
Citiraj:
fakat ispada da smo ja i greg jedini koji ne sline i kunu se u te 9500/9700 kartice... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
![]() Npr. AMD 1700 radi bez beda s istim naponom na 2800+ ?! ![]() Ima i Intel primjera ![]() Svi varaju, :clap: Ali trebaš ih uloviti na dijelu i to iskoristiti. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
MBO,proc,hardovi....i jedina stvar gdije si štedio je 8500 KUKULELE ![]() Ako ćemo ići po tvojoj logici-ne treba ti takva konfa....jer ono kaj ti delaš na kompu/ili koliko se igraš možeš i na puno slabijoj konfiguraciji. Ne treba ti dakle NForce2,DDR 400 memorija,visok FSB,nabrijani proc,i brdo GB na hardu... Jebiga Svrtane-svakog nešto veseli...ako se volim igrati onda je /trenutno/ 9500 PRO najbolje uložen novac. Budući da meni osobno 8500 i proc na dvije gige za sada vrte sve igre čisto fino ne vidim potrebe za novom grafuljom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
..
|
Citiraj:
i ja sam vec nebrojeno puta rekao da nije bed kaj ljudi kupuju graficke nego kaj se jedino o tome raspravlja..ispada da je graficka jedina stvar u kompu... a sto se tice rada na slabijem kompu istina je... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
A kaj se tiče samog rada na računalu-ja osobno ne vidim neku veću razliku u radu nego kaj sam imao na A1200 i njenim software-om.... To me strašno ždere kaj se tiče piceka-sa AMIGOM si dobio SAV software koji ti je trebao,legalan i licenciran,hvala na pitanju. A kad sam probao izračunati koliko bi mi trebalo za ekvivalentan software na PC-ju...pao mi je nrak na oči... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
..
|
Citiraj:
a 8000kn nije puno za komp..a moj bez velkog diska vrijedi odokativno toliko... a kad sam kupovao grafulju ovu sam uzeo za 500kn..novu..a u ducanu ih nije ni bilo prakticki.. meni je sto se tice kompa jedino vazna stabilnost..druga stvar tvoj komp nije nis slabiji puno od moga..zapravo je slabiji ali je cijena vise manje ista... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
Recimo da sam ja obrnut primjer od svrtana koji ima relativno dobru platformu i proc i nekaj slabiju grafičku dok ja imam već prilično zastarjeli proc i 9700. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
za 1500 neprodaju graficku od 3500 jer je jasno da ova od 3500 nevrijedi toliko ako ona od 1500 moze raditi jednako |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
..
|
daj mi objasni naslov Još uvjek vodite ti zmajko kao vlasnik atija a mi kao dionicari nvidije ili sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa pošto su me radi tih izjava proglasili inkviztorom i sveopćim mrziteljem nVidie i nekim fanATikom ATia onda sam i zauzeo takav stav te stoga i dao prikladan naslov. Jer da sam napisao "nVidia još uvijek vodi" kako sam planirao to bi se moglo tumačiti kao mekšanje mog stava prema nVidi koji je trenutno još lošiji nego ikada. Koji sam ja paranoik ![]()
![]() |
![]() |
#29 | |
..
|
Citiraj:
ti znas on zna mi znamo oni znaju SVI ZNAJU kaj je novo? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |