|
|||||||||||
|
|
#8044 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
bokić ekipaaa: hello2 :
|
|
|
|
#8045 |
|
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Team 8 [D.WiFi] Catkiller m4dm4x Milicija Terminator Vlatko aka XxX zmaj000 hohoho, dajem se kladit da cemo vas sve dobit : axeman : : goood : moglo bi bit neš ak atha ne dodje pijan ( )
|
|
|
#8046 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
uf gadni timovi bas se pitam mozemo li mi dobiti koji tim???hm pa naravno da mozemo ![]()
|
|
|
#8047 |
|
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
imam jedno pitanje, koje mape se igraju ????????
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
|
|
|
|
#8048 |
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Za one koji su tražili PCEX skin za američke vojnike - novi link u stikyju. Skin made by ćiber_manija
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 08.06.2006. u 23:36. |
|
|
|
|
|
#8049 |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja bih također preskočio nedjelju dolazim sa svadbe pa ono ![]()
|
|
|
#8050 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mrki naj se za***************.avat, ima da se nacrtaš ![]() |
|
|
|
|
|
#8051 |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
|
#8052 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jel to server prdnuo na rosu ili samo mene izbacuje?!
|
|
|
#8054 |
|
Proud To Be Bakran
|
Alucard B3mt1 Darth Vader aka Fuhrer Freek Gabre pod^tndr! <3 zanimljiva ekipa ![]() ja zadovoljan , ali mi se malo tim 5 cini malo prejak ali potrudit cemo se ih : Machineg i : sniper : EDIT: je kad igrao Freek ? Zadnje izmijenjeno od: Alucard. 09.06.2006. u 01:01. |
|
|
|
|
|
#8055 |
|
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Uhhhhh dobro je! Igraju Team3 - Team6. U 3 sam ja a u 6 je Junior.Falit ce u timovima po jedan igrac najme obojica smo ovaj vikend na Rabu (ne u ludari Kampor ) vec nam Juniorka ima rodjendan pa slavimo kod zeninih. Moramo ici u pitanju je janjetina i a to se ne propusta samo tako. Ispricavamo se svojim timovima unaprijed ali obzirom da je prvenstvo pocelo tako brzo zateklo nas je u raskoraku. I to bas jedan protiv drugog a bas sam se veselio kako cu ga istamburat da me zapamti Timovi ce nam biti malo osakaceni ali brojcano ravnopravni. Nemojte se ljutiti ali stvarno moramo ici. Ovo je dogovoreno davno prije i ne moze se odgoditi. Pokusat cu se spojiti sa Raba barem da vidim rezultate i navijam za moje : cheers2 ![]() @edit moj prijedlog za ime teama 3 je Caterpillar Ostali ?
|
|
|
#8058 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
: quake :
|
|
|
|
#8059 |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Team 8 - Team 4 hm da Božanstveni *NOOB*ovi protiv DirtySheMaleova.... ak nas mad ne poubija sa svojim bombama z očima odmah će bit zabavno. Smao d ami se još i ekipa pojavi na serveru...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#8060 | |
|
Premium
|
Citiraj:
: cheers2 |
|
|
|
|
|
|
#8061 |
|
Premium
|
i 10 team je ok ![]() ajd decki nabavimo svi msn ili se na PP dogovoriti oko vode i tih gluposti. moj msn je robert7zg@hotmail.com
|
|
|
#8062 | |
|
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#8063 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Team 5 Gemmy mc_fish Mitzek MM Virus7 ZED Team 5 je dosta jak(čim sam ja u njemu) ![]() ![]() , za vođu bih stavio MM
|
|
|
#8064 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
evo dohso iz rata bilo je zakon samo kaj smo zadnju spushili na bridgeu igro sam od 9 pa evo do sad 3 chini mi se vech se bojim poshtara koji bu dosho za mjesec dana s telefonskim rachunom
|
|
|
#8065 | |
|
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Ali to vam može biti prednost - oni dođu i vele lako ćemo i spuste gard a vi po njonji....: cheers2
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
|
|
|
|
|
#8066 | |
|
Premium
|
Citiraj:
LooL |
|
|
|
|
|
|
#8069 | |
|
1oo1 NooB
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
|
|
|
|
|
#8070 |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Imho najaci mi se cine 4, 5 i 8 team... u svakom slucaju biti ce zanimljivo. I 10. team je ojacan za [UMS]2fast4u i mogli bi biti "favoriti iz sjene". Team 3? Pa mislim da mozemo daleko bude li srece. Fino smo ujednaceni na svim pozicijama od bezglavih samoubojica do kempera Ja cu samoinicijativno preuzeti ulogu "kapetana" s obzirom da sam covjek "iz nutra", iz organizacije lige i imam sve vase e-mailove. Kako ce nam biti ime? To prepustam vama? Caterpillar? |
|
|
|
![]() |
|
|