|
![]() |
#7381 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
a i sta nije bilo jednostavnije odgovoriti nego napraviti jos jedan spamerski post :P
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7383 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7384 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
@RAK pogledaj ovo http://www.slibe.com/image/848cd823-Error__Medium__b/ to sam dobio kada sam pokusao vidjeti nove mape u MP (normalno ne na serveru). Je li to zbog toga sto jos nisu aktivirane ili nesto drugo ?
![]() |
#7385 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
(btw, smanji sliku malo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7386 | |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ustvari ja htjedoh ban, a mogao sam bar napravit neko sranje da ne bude bezveze EDIT: LOL, 938 KB, u bmp formatu
![]() |
![]() |
#7387 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ramses NIJE dobio ban. To je njegova želja da ima vremena za učenje. Sve je šala i nitko to ne treba uzeti za ozbiljno. Jedino što neće moći igrati do određenog datuma jer mora učiti i ja ću ga izbaciti svaki puta kada ga vidim na serveru. ![]() Mape nisu aktivirane i još ne treba stavljati file na njegovo mjesto. Za tvoj problem je u tome što moraš kreirati no pure server. Iliti na pure stavi no.
![]() |
#7388 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() kuzis nemrem onda bit prvi kad je to obicno onaj koji je postao screen, ti samo dodi na server,pa da te ja i MM ili ET rijesimo, jucer smo nazalost prekasno skuzili taktiku na trainstationu ![]() BTW kao sto skiller kaze tek sam 2tjedna na online codu,pa dok se jos ufuram ni zule mi nece biti ravan ![]() EDIT: Rak jel mozes reci koje su sve mape dodane,jel sam bridge igrao i odlican je ![]()
![]() |
![]() |
#7389 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Inace odlicna partija. Decki su donjeli izjednacenje odlicnim probojima na A, dok je nekolicina nas odbijala njihove prodore sa B... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7390 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ah, griješniče-gorjet ćeš u paklu, to ti je ziher ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7391 |
Feldwebel
|
Dogodila se greška prilikom uploada na server tako da će oni koji su već skinuli mape morati ponovno to napraviti. Izgleda da je na naš game server otišlo sve bez problema ali ovdje nije. Zato sam barem riješio jednu sitnicu kada sam već morao sve ponovno uploadati. Sve će biti spremno negdje oko 17.00. Mape se ne mogu pregledati na lokalnom kompu jer su prilagođene samšem serveru. Imaju prilagodbu za PAM mod.
![]() |
#7392 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Nismo mogli pobijedit isus je bio s njima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7393 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
gametype "dm tdm sd ctf" longname "Tobruk, Libya" gametype "dm tdm ctf sd" longname "St-Gatien Beta, France" gametype "dm tdm sd ctf" longname "Port" gametype "dm tdm sd ctf hq" longname "Flakbatterie, Germany" gametype "dm tdm hq sd ctf" longname "^1B^7uhlert, ^1G^7ermany" gametype "dm tdm ctf sd hq" longname "The Bridge" gametype "dm tdm sd hq ctf"
![]() |
![]() |
#7394 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pitate se zasto laga na serveru. Vrhunski 1.2 patch radi svoje. Bas malo igram ove nove mape, jer ih imam skinute od prije, sam sam znaci, i svaki puta kada izleti poruka od PB-a da nesto provjerava, tipa old version, pb reporting, pb kicks for duplicate names i slicno, sve mi zasteka na par dijelicha sekunde. Ista stvar je i na serveru. Jer ovo djubre inzistira na stalnim provjerama. Spojio sam se na servere bez 1.2 patcha, i nema tih zastajkivanja. Koliko su imali namjeru napraviti dobru stvar rjesavanjem chitera, toliko su zasrali sve drugo. Srecom (ili ne) "uskoro" izlazi i novi patch.
![]() |
#7396 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Pažnja spameri
![]() |
![]() |
#7398 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
ajmo spameri malo na server
![]() |
#7399 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
ja samo pazljivo citam i razumno odgovaram na postove ili postam ![]() ![]() ![]() ![]() "Spameri smo mi, spameri smo mi spameri, spameri neka znaju svi "
![]() |
![]() |
#7400 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Rak ima li možda kakve šanse da možda nove mape budu aktivirane prije subote ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7401 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
navečer u 21 dolazim (ak bog da) na server |
![]() |
![]() |
![]() |
#7402 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Pod tim raznim razlozima mislim da pakete ADSL-a. Do subote će se svima prebaciti u novo obračunsko razdoblje. I ja bi odmah htio igrati ali moramo misliti i na druge.
![]() |
![]() |
#7403 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ok nema frke samo sam pitao ![]() Već bi se trebalo do petka prebacit na novo obračunsko razdoblje barem po datumu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7404 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
joj steta da sam na flatu ![]() ali jos samo mjesec dana
![]() |
#7406 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Ja nevjerujem da se vidimo danas, vech sam preshao tri paketa a četvrti je pri kraju tako da do sutra nema nisht
![]() |
#7407 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() A obecao si da cemo se pucati veceras.: nono : Prokleti Njub ![]()
![]() |
![]() |
#7409 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ekipa me malo bušila na dawnu pa se malo ''ladim'' 2 mape ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7410 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja stižem brzo... nemojte mi stavljat nove mape, čekajte 1.6. @marko666 - nemože i maša i cod... moraš jedno... mislim mogal biš obadvoje, ali mislin da se maša ne bi slagala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|