|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Problem sa ulznim zvukom
POzdrav, prvo nisam znao kako da nazovem topic pa se nadam da je smisleno ![]() Naime od prije kojih 10 dana pojavio mi se problem sa mikrofonom... užano zuji zvuk koji ja upučujem prema drugim. Da mi bude lakše gamer sam i koristim TeamSpeak i moji me ne mogu cut na TSu okoliko zujim... prvo sam mislio da je problem u MICu pa sam kupio novi mic no nije... i dalje isti shit. Naime ono što sam skužio je da to ne proizvodi mic jer kad je mic iskljucen isto sranje... E sad jel netko se susro s takvim necim i jel zna mozda rješenje?? Evo skinute si snimku tih zvukova (210 KB): DOWNLOAD LINK Unaprijed HVALA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
zuji katastrofa ..mjenjaj zvucnu one bar nisu skupe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Lijep pozdravlj ljudi! Naime "tlisak" je moj username ali su mi ga admini blokirali pa ne mogu odgovoriti .... No sve u svemu kupio sam ja novu zvučnu no i dalje imam isti problem... I dalje krći, odnosno imam isti problem.... E sad s obzirom da je stara zvucna na ploci dali je to mozda s tim povezano iako je mic sada ukopcan u novu zvucnu ili možda mi fali neki coidec ili slično?? Zna li netko možda riješenje? Ili dali se susreo sa sličnim problemom? Unaprijed HVALA!! Lp, Fox |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
jesi proba u volume controlu malo smanjit glasnocu mikrofona?
![]() |
![]() |
#5 | |
localhost
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
localhost
|
Bok ljudi, evo opet mene sa istim starim problemom.... naime nisam se javljao jer sam mislio da je do instalacije windowsa ali nije bilo, ne moram pricati kako sam i drugu zvucnu kupio no nije pomoglo, također promjenio sam par mikrofona alio jednostavno ne pomaže... Jedino što mi još preostaje jest da je do ploce ali što i zašto? Jel netko ima još neku ideju, možda su mi na CDu oštećeni neki dllovi za zvuk pa uvjek vratim isti problem ili što? Stvarno ne znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
localhost
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moj susjed dobiva neprekidno cudno zvukove na ljevom zvucniku zbog tv-kartice. Probaj pocupat iz kompa sve nepotrebno. I u device manageru istekat sve sto nemos izvadit hardverskim putem. Ako to pomogne ukljucuj pomalo pa kad naletis da ze jave ti zvukovi znat ces u cemu je problem. Nadam se da ce ti pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
localhost
|
ma ljubim te u OKO. TO je to!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nakon 6mj muke i isprobavanja svega problem je riješen... Samo je trebalo iscupat ISDN modem koji je ionako samo kao backup veza i sad sve radi. Kako mi to samo nije palo na pamet. HVALA!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|