PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Problem sa ulznim zvukom (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=37889)

tlisak 20.04.2006. 21:52

Problem sa ulznim zvukom

POzdrav,

prvo nisam znao kako da nazovem topic pa se nadam da je smisleno :)

Naime od prije kojih 10 dana pojavio mi se problem sa mikrofonom... užano zuji zvuk koji ja upučujem prema drugim. Da mi bude lakše gamer sam i koristim TeamSpeak i moji me ne mogu cut na TSu okoliko zujim... prvo sam mislio da je problem u MICu pa sam kupio novi mic no nije... i dalje isti shit. Naime ono što sam skužio je da to ne proizvodi mic jer kad je mic iskljucen isto sranje...
E sad jel netko se susro s takvim necim i jel zna mozda rješenje??

Evo skinute si snimku tih zvukova (210 KB): DOWNLOAD LINK

Unaprijed HVALA!!!

Zmaj000 21.04.2006. 21:58

zuji katastrofa ..mjenjaj zvucnu one bar nisu skupe

Foxman 29.05.2006. 19:37

Lijep pozdravlj ljudi!

Naime "tlisak" je moj username ali su mi ga admini blokirali pa ne mogu odgovoriti ....

No sve u svemu kupio sam ja novu zvučnu no i dalje imam isti problem... I dalje krći, odnosno imam isti problem.... E sad s obzirom da je stara zvucna na ploci dali je to mozda s tim povezano iako je mic sada ukopcan u novu zvucnu ili možda mi fali neki coidec ili slično?? Zna li netko možda riješenje? Ili dali se susreo sa sličnim problemom?

Unaprijed HVALA!!

Lp,
Fox

Tooma 29.05.2006. 22:29

jesi proba u volume controlu malo smanjit glasnocu mikrofona?

Foxman 29.05.2006. 22:34

Citiraj:

Autor Tooma
jesi proba u volume controlu malo smanjit glasnocu mikrofona?

Ma jesam i uninstalirat i instalirat drivere valjda 100 puta... ne razumijem zasto se to desava... Jel mi fali možda ili je s***************an neki file, driver, dll ili što vec za kontrolu ulaztnog signala? Tko se kuzi u to?

Foxman 14.08.2006. 02:32

Bok ljudi,

evo opet mene sa istim starim problemom....

naime nisam se javljao jer sam mislio da je do instalacije windowsa ali nije bilo, ne moram pricati kako sam i drugu zvucnu kupio no nije pomoglo, također promjenio sam par mikrofona alio jednostavno ne pomaže...

Jedino što mi još preostaje jest da je do ploce ali što i zašto?
Jel netko ima još neku ideju, možda su mi na CDu oštećeni neki dllovi za zvuk pa uvjek vratim isti problem ili što? Stvarno ne znam :(

alimilano 14.08.2006. 16:44

ako je stara zvučna onboard...isključi je u BIOS-u.....ili možda imaš jumper na ploči za prebacit.........

Foxman 15.08.2006. 13:05

Citiraj:

Autor alimilano (Post 498154)
ako je stara zvučna onboard...isključi je u BIOS-u.....ili možda imaš jumper na ploči za prebacit.........

Jest stara lvucna je onboard i iskljucio sam ju kad sam stavio drugu i ta nije radila dok je nova PCI radila sve ali kod ulaznog zvuka opet isti problem :(

Momir 15.08.2006. 14:39

Moj susjed dobiva neprekidno cudno zvukove na ljevom zvucniku zbog tv-kartice. Probaj pocupat iz kompa sve nepotrebno. I u device manageru istekat sve sto nemos izvadit hardverskim putem. Ako to pomogne ukljucuj pomalo pa kad naletis da ze jave ti zvukovi znat ces u cemu je problem. Nadam se da ce ti pomoc.

Foxman 16.08.2006. 03:59

ma ljubim te u OKO.

TO je to!! ;););););););););

Nakon 6mj muke i isprobavanja svega problem je riješen...

Samo je trebalo iscupat ISDN modem koji je ionako samo kao backup veza i sad sve radi.

Kako mi to samo nije palo na pamet.

HVALA!!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:31.