|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
problem sa konekcijom
prijatelj mi ima najjaci adsl paket. i c10 siemens modem/router. konekciju dijeli sa svojim susjedom. sve mu ide super osim kad igra Pro evolution soccera na netu. naime, problem nastaje kad je on klijent. u cemu je problem ? jer ta konekcija je i vise nego dovoljna za igranje te igre, no jednostavno ne radi. Cak i kad susjed ne koristi svoj dio konekcije ili kad mu je komp izgasen. pomozite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
U zdanje vrijeme i ja imam problema sa ping-om u igricama, surfanje i skidanje sa neta ide super, ali mi jednostavno ping u igrama prevelik. Razlog - T-com ![]() Postojal je taj problem ekipi u Rijeci, oni su se sa time mučili oko mjesec dana dok im to T-com nije sredio...ako se dobro sjećam... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
radovi na mreži....ak je prije bilo ok onda su 100% radovi na mreži....ko fol radovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
nije nazalost ni prije ok bilo. tocnije, nikada nije bilo ok. zato i pitam ovdje za rjesenje u nadi da ce neko znati odgovor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Jel ima kakav firewall i jeli ga podesio da Pro evolution soccer može pristupit internetu?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
moze on igrati PES na netu, samo ne moze on hostati partiju. sve ide savrseno kad drugi hosta. moze barem neki link da vidim kako se moze podesiti taj router ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|