![]() |
problem sa konekcijom
prijatelj mi ima najjaci adsl paket.
i c10 siemens modem/router. konekciju dijeli sa svojim susjedom. sve mu ide super osim kad igra Pro evolution soccera na netu. naime, problem nastaje kad je on klijent. u cemu je problem ? jer ta konekcija je i vise nego dovoljna za igranje te igre, no jednostavno ne radi. Cak i kad susjed ne koristi svoj dio konekcije ili kad mu je komp izgasen. pomozite:( |
U zdanje vrijeme i ja imam problema sa ping-om u igricama, surfanje i skidanje sa neta ide super, ali mi jednostavno ping u igrama prevelik.
Razlog - T-com :smoke: Postojal je taj problem ekipi u Rijeci, oni su se sa time mučili oko mjesec dana dok im to T-com nije sredio...ako se dobro sjećam... |
radovi na mreži....ak je prije bilo ok onda su 100% radovi na mreži....ko fol radovi:(
|
nije nazalost ni prije ok bilo. tocnije, nikada nije bilo ok.
zato i pitam ovdje za rjesenje u nadi da ce neko znati odgovor :) |
Jel ima kakav firewall i jeli ga podesio da Pro evolution soccer može pristupit internetu?
|
Daj neka ti prijatelj otiđe u command prompt i neka tamo napiše
ping index.hr pa da vidimo koliki mu je respons time. A jel probao igrati druge igrice na netu? |
moze on igrati PES na netu, samo ne moze on hostati partiju. sve ide savrseno kad drugi hosta. moze barem neki link da vidim kako se moze podesiti taj router ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:56. |