|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Jel netko koristi EPSON Stylus C42
treba mi hitno printer pa me zanima sto mislite o njemu vidim da je jeftin i da su mu toneri jeftini pa ako netko ima neka kaze koliko treje crna i boja i jel koriste OEM tonere vidim da je izasao i jos jedan njegov nasljednik pa sto ima jece osime rez i jel to stvarna rezolucija EPSON Stylus C42UX, 1440 dpi, kolor, A4, 11 ppm crno, 5.5 ppm color, samo USB, WIN 450,15kn *EPSON Stylus C42 Plus, 2880x720 dpi, kolor, A4, 12ppm crno, 5,5 ppm color, samo USB,WIN 521,92kn
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
NI ZA ŽIVU GLAVU. Imao sam ga prije neki dan na stolu i skoro je dobio čušku zbog brzine i kvalitete printanja ali je gazda bio pored mene pa sam se morao suzdržati. Jedino što se u ovom trenutku isplati kupiti za po doma je Canon. Ostalo je skupo, loše, sporo ili farba je skupa. Izaberi između toga. Poneki imaju i više tih funkcija. Canon nije baš biser ali je nekako uravnotežen i to u svim modelima pa samo izaberi po lovi koju planiraš potrošiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa meni on ne treba printati fotografije,prvenstveno bi sluzio za printanje teksta. a i za taj printer je jeftina boja a ima i zamjenske koje su super jeftine RAK kakva je kvaliteta kad si printao tekst,i kako printa slike, bitno je da su slova citljiva ![]() Brzina mi i ne igra neku ulogu!
![]() |
#4 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() nema nikakvog razmisljanja... samo gledaj cijenu tinte ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Cartridge T036140 za Stylus C42 crni 123,55 Cartridge T037040 za Stylus C42 color 169,14 i oem boje (bas me zanimaju koliko traju kad su tako jeftine OEM Cartridge T036051 za Stylus C42 crn 36,01 OEM Cartridge T037051 za Stylus C42 color 47,59 ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ajd ljudu recite nesto o tome printeru sutra ga moram kupiti
![]() |
#7 |
Feldwebel
|
Moje su farbe 60 i 70 kn. U stavi koštaju daleko manje ali je to cijena zamjenskih za mog Canona. Printanje teksta na C42 je osrednje. Po tome je dobar ali je SPOR, BUČAN i skuplje su farbe. Nikada ga ne bi kupio. Slike printa također osrednje ali se stvar popravi na boljem papiru. Kupi Canon i budi sretan. Pročitaj opet što sam gore napisao. Paske ti može potvrditi koliko je superiorniji naspram drugih.
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
|
Tko ti je rekao da njega kupiš? Kupi S320 a ako nađeš jeftiniji su stariji modeli S200 i S300. E te kupi. Radio sam i na njima.
![]() |
#12 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Sad ima u Ve-milu, zamjenska tinta za C42 crna + boja cca 80 kn, sto je dobra cijena. A crna je npr.cca 12 ml, dok je epsonova 8ml.Ja ga koristim. Sad kad ima tinte po toj cijeni cini mi se C42 OK.
__________________ |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
bratic ga je uzeo usprkos tome sto mu vika (ma derao se ![]() klasicno epson smece |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
Citiraj:
Ima li uopce koji INK JET a da ne guta tintu ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
i da ima onih koji negutaju boju.... - canon ce recimo s npr 16 ml boje napraviti ko epson s 20 ml |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
Citiraj:
Slusaj konju nepismeni.. Ja znam da pricamo o C42 ali o kojem CANONU ti pricas, zasto na svakom forumu mora bit idiota , to mi nije jasno..koji jos i vrijedjaju. KOJI CANON za 1500 ili 2500 KN? jebes ML. kad je jeftinije, vidi kolko gore costa covjeka za "ODREDJENI CANONOV" model.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
ako doista zelis da ovaj forum bude bez idiota makni se s njega i spasi ostale......... sto se tice printera za taj c42 boje jesu uzasno jeftine (crna mislim oko 32 a color oko 40) ali sta to vrijedi kad je printer shit..... cijena boje je najbitnija onome tko dosta printa ali onaj tko puno printa sigurno nece uzeti epsona a kamoli c42..... cak i canon s200 (mislim da je sad 200+ ili tako nesto) printa kvalitetnije, brze i tise od c42...... mozda je boja skuplja ali toliko ustedis kod psihijatra....barem na mene tako c42 djeluje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Feldwebel
|
DECA!!!! Bez vrijeđanja.
|
|
Oglas
|