![]() |
Jel netko koristi EPSON Stylus C42
treba mi hitno printer pa me zanima sto mislite o njemu
vidim da je jeftin i da su mu toneri jeftini pa ako netko ima neka kaze koliko treje crna i boja i jel koriste OEM tonere vidim da je izasao i jos jedan njegov nasljednik pa sto ima jece osime rez i jel to stvarna rezolucija EPSON Stylus C42UX, 1440 dpi, kolor, A4, 11 ppm crno, 5.5 ppm color, samo USB, WIN 450,15kn *EPSON Stylus C42 Plus, 2880x720 dpi, kolor, A4, 12ppm crno, 5,5 ppm color, samo USB,WIN 521,92kn |
NI ZA ŽIVU GLAVU.
Imao sam ga prije neki dan na stolu i skoro je dobio čušku zbog brzine i kvalitete printanja ali je gazda bio pored mene pa sam se morao suzdržati. Jedino što se u ovom trenutku isplati kupiti za po doma je Canon. Ostalo je skupo, loše, sporo ili farba je skupa. Izaberi između toga. Poneki imaju i više tih funkcija. Canon nije baš biser ali je nekako uravnotežen i to u svim modelima pa samo izaberi po lovi koju planiraš potrošiti. |
pa meni on ne treba printati fotografije,prvenstveno bi sluzio
za printanje teksta. a i za taj printer je jeftina boja a ima i zamjenske koje su super jeftine RAK kakva je kvaliteta kad si printao tekst,i kako printa slike, bitno je da su slova citljiva:) a i da se ponekad moze isprintati i slika. Brzina mi i ne igra neku ulogu! |
Citiraj:
nema nikakvog razmisljanja... samo gledaj cijenu tinte :) |
Citiraj:
Cartridge T036140 za Stylus C42 crni 123,55 Cartridge T037040 za Stylus C42 color 169,14 i oem boje (bas me zanimaju koliko traju kad su tako jeftine OEM Cartridge T036051 za Stylus C42 crn 36,01 OEM Cartridge T037051 za Stylus C42 color 47,59 :gringo: |
ajd ljudu recite nesto o tome printeru
sutra ga moram kupiti |
Moje su farbe 60 i 70 kn. U stavi koštaju daleko manje ali je to cijena zamjenskih za mog Canona.
Printanje teksta na C42 je osrednje. Po tome je dobar ali je SPOR, BUČAN i skuplje su farbe. Nikada ga ne bi kupio. Slike printa također osrednje ali se stvar popravi na boljem papiru. Kupi Canon i budi sretan. Pročitaj opet što sam gore napisao. Paske ti može potvrditi koliko je superiorniji naspram drugih. |
Citiraj:
|
Moj je S500 ali sam koristio S200, S300, S320, S520. Naravno i starije modele.
|
Citiraj:
|
Tko ti je rekao da njega kupiš? Kupi S320 a ako nađeš jeftiniji su stariji modeli S200 i S300. E te kupi. Radio sam i na njima.
|
Sad ima u Ve-milu, zamjenska tinta za C42 crna + boja cca 80 kn, sto je dobra cijena.
A crna je npr.cca 12 ml, dok je epsonova 8ml.Ja ga koristim. Sad kad ima tinte po toj cijeni cini mi se C42 OK. |
Citiraj:
bratic ga je uzeo usprkos tome sto mu vika (ma derao se :D) da uzme canon....sporo, glasno, guta boju ko ludo.... klasicno epson smece |
Citiraj:
Ima li uopce koji INK JET a da ne guta tintu:D |
Citiraj:
i da ima onih koji negutaju boju.... - canon ce recimo s npr 16 ml boje napraviti ko epson s 20 ml |
Citiraj:
Slusaj konju nepismeni.. Ja znam da pricamo o C42 ali o kojem CANONU ti pricas, zasto na svakom forumu mora bit idiota , to mi nije jasno..koji jos i vrijedjaju. KOJI CANON za 1500 ili 2500 KN? jebes ML. kad je jeftinije, vidi kolko gore costa covjeka za "ODREDJENI CANONOV" model. |
ako doista zelis da ovaj forum bude bez idiota makni se s njega i spasi ostale.........
sto se tice printera za taj c42 boje jesu uzasno jeftine (crna mislim oko 32 a color oko 40) ali sta to vrijedi kad je printer shit..... cijena boje je najbitnija onome tko dosta printa ali onaj tko puno printa sigurno nece uzeti epsona a kamoli c42..... cak i canon s200 (mislim da je sad 200+ ili tako nesto) printa kvalitetnije, brze i tise od c42...... mozda je boja skuplja ali toliko ustedis kod psihijatra....barem na mene tako c42 djeluje :D :D |
DECA!!!!
Bez vrijeđanja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:25. |