|
![]() |
#1 |
Guest
|
boost memory perfomance
neznam dal je ovo već bilo... http://www.overclock.net/faqs/19516-...rformance.html uglavnom dali trebamo to raditi, dali stvarno dolazi do povećanja perfomansi i dali valja to raditi ukoliko sam gamer, jer tamo je neko reko da nevalja za igre jer ram bude pun sistemskih fileova....no onda je i začetnik tog tweaka odgovorio al ja ne kužim kaj je reko....: bonker : |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Znam za to recimo vec 2 godine... Pokusao sam raditi testove s opcijom ukljucenom i iskljucenom... Nisam osjetio bas NIKAKVU razliku, bar na socket A kompu ne... Vi sa 939 probajte, pa javite... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
dakle NE to radit? |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam experimentirao sa time i držao jedno vrijeme na 2-8 min/max i radilo je ok. E sad-neki programi neće raditi dobro ako je DEP ugašen. Prije ni PS nije radio ako totalno isključiš swap taman da imaš i tri gige memorije. Ne znam kako je sada. Meni je uglavnom radilo ok sa 2-8. I sa gigom, dvije i tri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Kažu da za igre nije preporučljivo, jer je ram prenatrpan sistemskih fajlova pa nema mjesta za one od same igre. shto sad? edit; idem image napravit, pa da vidimo kako to radi. Ako ne radi - barem sam pokushao - ako radi - woohoo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa htio sam da mi barem Oblivion ne steka kad je distance velik. Al steka jos vise. ![]() - vracam na staro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|