![]() |
boost memory perfomance
neznam dal je ovo već bilo...
http://www.overclock.net/faqs/19516-...rformance.html uglavnom dali trebamo to raditi, dali stvarno dolazi do povećanja perfomansi i dali valja to raditi ukoliko sam gamer, jer tamo je neko reko da nevalja za igre jer ram bude pun sistemskih fileova....no onda je i začetnik tog tweaka odgovorio al ja ne kužim kaj je reko....: bonker : |
Znam za to recimo vec 2 godine...
Pokusao sam raditi testove s opcijom ukljucenom i iskljucenom... Nisam osjetio bas NIKAKVU razliku, bar na socket A kompu ne... Vi sa 939 probajte, pa javite... |
Citiraj:
|
dakle NE to radit?
|
Ja sam experimentirao sa time i držao jedno vrijeme na 2-8 min/max i radilo je ok.
E sad-neki programi neće raditi dobro ako je DEP ugašen. Prije ni PS nije radio ako totalno isključiš swap taman da imaš i tri gige memorije. Ne znam kako je sada. Meni je uglavnom radilo ok sa 2-8. I sa gigom, dvije i tri... |
Kažu da za igre nije preporučljivo, jer je ram prenatrpan sistemskih fajlova pa nema mjesta za one od same igre.
shto sad? edit; idem image napravit, pa da vidimo kako to radi. Ako ne radi - barem sam pokushao - ako radi - woohoo :) |
Hm, ja ni ne primjećujem pomak?! :confused:
|
a kaj si ocekivao, da buju vindouzi letjeli i rucak ti nosili? :D :D :D
to su, po meni, gluposti. razbibriga za ekipu kaj radi u pc servisima |
Pa htio sam da mi barem Oblivion ne steka kad je distance velik. Al steka jos vise. :D
- vracam na staro ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:46. |