|
![]() |
#5162 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
makar sam ja na jednoj slici dolje ispao prilichno napusheno, a ustvari sam psovao renu shto me slikao.
![]() |
![]() |
#5163 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Poz svima Isprike što nisam došao. Dogovorio sam se s Mrkijem da se nađemo prije i sve 5, onda me zvao buraz da mi je djed umro. Maloprije sam došao doma. Ako je netko za pivu kod bake u sljed par dana na moj račun, neka mi se javi, stvarno mi je žao što nisam došao i upoznao sve vas manijake. Al bit će još prilika. Jelc, sorry za listu, daj broj računa da uplatim lovu il bar platim cugu. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5164 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Al oko njega treba mrežu stavit, BlackMacku je u žaru borbe za šampinjon skoro utopio fotič... Eb ga riba neznaju svi plivat. : evil :
![]() |
![]() |
#5165 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ne mogu prežaliti Žderonje meeting, dok ste vi krkali, podrigivali na Žuju a neki bogami i ne plaćali svoje račune, ja sam mjerio autocestu prema Županji a za večeru sam u hotelu dobio pire krumpir ( instant) i John Steak: čitaj džon stejk tj. žilavo i neprobavljivo. Ipak, hotel Lav u Vukovaru iskupio se besplatnim bežičnim pristupom internetu pa sad koristim tu blagodat.
![]() |
#5166 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() NEgo kad se vratis nazovi da ti dam Samovu grafu ![]()
![]() |
![]() |
#5167 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5168 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5169 |
Džabe si krečio!
|
Evo odabrao sam i ja par skikica ![]() ![]() ![]() Da vidite kakve njima misli kolaju glavom... Bez komentara ![]() Mitz jr http://www.imagesforme.com/images/7616DSC01244.JPG Buljo http://www.imagesforme.com/images/4588DSC01253.JPG Mrk0nja http://www.imagesforme.com/images/9510DSC01254.JPG Rendula http://www.imagesforme.com/images/4185DSC01255.JPG Ren mi se osvećuje, nije stavio ni jednu sliku di sam normalno ispao... ![]() Sve neke šiptarske ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5170 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5171 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5172 |
Moderator
|
evo ga, nisam niti sumnjao da na jednoj slici rendula neche odoljeti, i barem malo poduvati. ![]() samo za 4 osobe nisam znao kako izgledaju, ostalih sam skuzhio sa slika od prijashnjih zhderonja. upoznao sam i staro changrizalo ![]() ![]() mr.tor je brzo otisao pa nismo stigli popricati malo. ![]() a ekipa sa cod2 je zabavna kao shto sam si i mislio, i chuo do sada preko TS. ![]() vjerujem da se vidimo i na iduchim zhderonjama.
![]() |
#5173 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Tko je staro čangrizalo? Mitzek? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5175 | |
Moderator
|
Citiraj:
a dobro, onda ima vishe starih changrizala. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5176 |
Super Moderators
|
Aaaa, nas Ajgora ima pun k***c, još od prvih Žderonja se zovemo nickovima da se pola stola ne okreće kad neko zove nekog Igora ![]() Zovem Tora na telefon i razgovor izgleda ovak: Dobar dan, Igor pri telefonu-da li je Igor doma? Viče Ana-Igoreeeeee....Igor na telefonu... A ovaj će-a koji Igor??? (od nas xxx) E, jebiga onda... Pa se zato zovemo nickovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5177 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
:clap: :clap: :clap:
![]() |
![]() |
#5178 | |
Moderator
|
Citiraj:
Je to je tak kad se svi koljete za šampinjonima, ali moram priznat nije mi bilo svejedno vidit Canon-a prelivenog sa čašom Cappy-a : sweating no sve je OK ![]() BTW: prosječan tanjur zgleda ovak (sorry kaj je mutno ipak sam moral branit to blago od lude ribe) : DualWiel : CoolRamb [img=http://img89.imageshack.us/img89/1580/img11120vp.th.jpg]
![]() |
![]() |
#5179 |
Moderator
|
@ jelc chujem ja netko iza ledja govori "igore", pogledam ja, baka neshto pricha. opet "igore", baka pricha sa jelcom. ma damn, nije vrag da je josh jedan igor ovdje. ![]() ![]()
![]() |
#5180 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5181 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Inače meni je bilo super pa me žalosti incident sa cehom. Izgleda da bumo morali iduči put postaviti priručni Bakina kuhinja punkbuster verzija 1.0 - sačekamo da neko sa guštom krene natezat kriglu - opa gillette pribor na grlo ( verzija 1.01 rabljani i verzija 1.02 hrđavi) i : A dečec si ti to platil: axeman : : finger :
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5182 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5183 |
Super Moderators
|
Drugi put ćemo isprintati više lista i dvije dati konobarici i baki. Pa kad netko naruči cugu-samo mu se "zacajhne" recka ![]() I mir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5184 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Žderonje su i tu a bogme i na COD2 threadu. Da nema "starih šišmiša" ne bi bilo ni Žderonja ni PCE servera. Gori smo od Borga-sve smo asimilirali.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5185 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
decki, fali jedna slika ![]() A je jucer bila zajebancija, cak nas je i baka morala van sterati gaseci nam svjetla ![]() Sve u svemu, fenomenalno, Riječanima svaka čast, a ostalima neka ovo bude poziv na buduce žderonje ![]() P.S. Al na kraju veceri, slusat Daddy365 kako hebe ove Ogame-ovce u mozak, predobro ![]() P.P.S. Jelcu smo nudili da skupimo zaostali ceh, al covjek je strasan, nece ni kune uzet...Tako da Jelc, mislim da ti je puno bolje da i baki das jednu kopiju popisa ili da si svako placa svoje na kasi...tak i tak je sve po 10kn od cuge, barem piva il kola il sokic
![]() |
#5186 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5187 | |
Spermich Termich
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : cheers2 : cheers2
![]() |
![]() |
#5188 |
Moderator
|
super jelc, to je i najbolje za napraviti! i nema da vishe netko pije, a da ne placha. @MM ![]() ![]() zderonje i cod2 i sluzhe za spam. no nemojmo to nazivati spamom, spamom se ipak karakterizira neshto drugo. ovo je prije ugodno chavrljanje sa ekipom. ![]()
![]() |
#5189 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ja sam ozbiljan samo kad se radi o poslu... Citiraj:
I to je to. Otprilike ovak. Rendula: Klopa+cuga 60kn Sok 10 kn Tri jointa xx kn ![]() Ukupno-xxx I nema van dok ne tipla. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|