|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Konfa 10k pomoc
Kupujem comp. za tjedan dana, slaga sam jos prije ovu konfiguraciju pa mi recite jeli dobra... Comp. je za OC i igranje :-) Maticna: DFI LanParty UT Ultra-D s.939 Proc: AMD Athlon 3200+ s.939 Venice Graficka: leadtek GF 7800 GT TDH 256MB 256 bit RAM: OCZ kit platinum el rev 2, 2 x 512 MB HDD: 250 GB Hitachi S-ATA II Napajanje: Fortron 60-THN-P 400 W Przilica: DVD LG GSA-4167 BLB Dual Layer Monitor: Samsung 940bf, 2 ms Recite mi jeli moze na ovu konfiguraciju 7800 GT tj. jeli prejaka pa da ne bude iskoristena u totali ili nesto slicno!?!!??!. Cita sam neke stvari o tome pa mi nije jasno nesto... I kakav je ovi monitor(Samsung 940bf) jeli ga netko kupija vec, ostavite svoje komentare... Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Nazgul
Datum registracije: Sep 2005
|
Sasvim ok konfa pd pretpostavkom da je za gaming ![]() Citiraj:
Intel Pentium E2180@3GHz | Gigabyte P35-DQ6 | ASUS Radeon 3870 | GeIL Black Dragon@900 | Samsung 205BW | LC Power LC6550GP | Segate 250 GB SATA2 16 MB | Pioneer 112D | Logitech VX revolution | Moded case... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Evo ti cijena iz vemila za 7900gt Point Of View GF 7900 GT, 256MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI 2.734,08kn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Uzmi vise rama |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
:-) kazes vise rama, mislis 2 GB ??? Ok da jos nesto pitam... Ako kupim sad ocz platinum el rev 2 2x512 (ovo radi kao dual chanel) Jeli moguce staviti jos istu tu po dva puta znaci jos 2x512 ocz platinum el rev 2 i da radi u dual chanel modu???? Posto je ova memorija prilicno skupa ne mogu odmah kupit vise od 1 GB ili preporucate koju drugu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
super talent cl3, 2x1gb. monitor je odlican, a graficku kako su ti rekli 7900gt ili x1800xt |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
... Zadnje izmijenjeno od: baterija. 25.04.2011. u 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
LG je odlicna przilica, taj samsung nema DVI ulaz, a napajanje LC...mislim ono?!?!? to nije napajanje!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
... Zadnje izmijenjeno od: baterija. 25.04.2011. u 21:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
o daaa, imao sam ja i LC i Fortrona....a bome znam razliku i vidim razliku izmedju DVI i analognog.... pogledaj postove malo unatrag godinu dana, pa vidi jel tko imao prituzbu na LG przilice?? ako nadjes 2, javi mi, placam pivu!! btw, jadan taj opteron ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Mozete reci di ima kupit te supertalent cl3, nasa sam samo cl2???? Cita sam o fortronu blue storm, cuja sam da je losiji a skuplji je od Fortrona 60-THN-P pa ako moze neko potvrdit pa da se uvjerim :-) Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
super talent cl3 imas u ADM-u (www.adm.hr) i pozuri se, cini mi se da ih nema bas puno.... a bluestorm je samo malo glasniji od ovoga 60 thn-a..ako te ne zanimaju led efekti, uzmi obicnog, u protvinom blue storm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lako ti je slozit konfu sa 10k ćuna:burn: e da su meni te pare: nuts :
![]() |
#16 | ||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Drugo-imho postoji i bolji izbor Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
Imam jednog prijatelja koji je hvalia benq da je dobar i sve to, radia je on dobro ali ne dugo riknija je kad mu je prosla garancija... :-(... Pa sam odlucija lg jer ima 2g garanciju :-), a svi je hvale pa... Marklar kazes da je lako slozit comp. ako imas 10 k ćuna, hehe ja sam ih dugo skuplja :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
Ovako danas kupujem comp. a jos se nisam odlucija za memoriju. Recite mi jeli se da sta OC-at supertalent cl3 to je ova iz ADM-a -> DDR RAM 1024Mb PC4000 , 500MHz, SuperTalent , CL3 dode 747,24Kn Ili da uzmem ocz gold gx xtc pc-4000 2x1gb??? (iako u linksa nema ove pc-4000 vec samo pc-3200 a ova 3200 je skuplja hmmm...!?!?!?? no dobro) Maticna je DFI lan party ut nf4 ultra-d. Kakva je ova gskil memorija i di je ima kupit? I jeli bolja sta i kakva joj je cijena s obzirom na ove povise??? Mislim uzet 2 x 1024 MB Moram se odlucit brzo pa pomagajte savjetima :-D Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
ja bi ti preporucio taj super talent cl3 s obzirom na cijenu, makar neznam kako ce se ponasat na dfi-u....to ce ti morati netko drugi reci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
Datum registracije: Jul 2005
|
ima moj bratić tu memu na toj matičnoj, radi bez problema sam treba stavit u prvi i treći utor il tak nešto |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|