![]() |
Konfa 10k pomoc
Kupujem comp. za tjedan dana, slaga sam jos prije ovu konfiguraciju pa mi recite jeli dobra...
Comp. je za OC i igranje :-) Maticna: DFI LanParty UT Ultra-D s.939 Proc: AMD Athlon 3200+ s.939 Venice Graficka: leadtek GF 7800 GT TDH 256MB 256 bit RAM: OCZ kit platinum el rev 2, 2 x 512 MB HDD: 250 GB Hitachi S-ATA II Napajanje: Fortron 60-THN-P 400 W Przilica: DVD LG GSA-4167 BLB Dual Layer Monitor: Samsung 940bf, 2 ms Recite mi jeli moze na ovu konfiguraciju 7800 GT tj. jeli prejaka pa da ne bude iskoristena u totali ili nesto slicno!?!!??!. Cita sam neke stvari o tome pa mi nije jasno nesto... I kakav je ovi monitor(Samsung 940bf) jeli ga netko kupija vec, ostavite svoje komentare... Thx |
Sasvim ok konfa pd pretpostavkom da je za gaming :)
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo ti cijena iz vemila za 7900gt Point Of View GF 7900 GT, 256MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI 2.734,08kn |
Uzmi vise rama
|
:-) kazes vise rama, mislis 2 GB ???
Ok da jos nesto pitam... Ako kupim sad ocz platinum el rev 2 2x512 (ovo radi kao dual chanel) Jeli moguce staviti jos istu tu po dva puta znaci jos 2x512 ocz platinum el rev 2 i da radi u dual chanel modu???? Posto je ova memorija prilicno skupa ne mogu odmah kupit vise od 1 GB ili preporucate koju drugu??? |
super talent cl3, 2x1gb. monitor je odlican, a graficku kako su ti rekli 7900gt ili x1800xt
|
Citiraj:
|
...
|
Citiraj:
LG je odlicna przilica, taj samsung nema DVI ulaz, a napajanje LC...mislim ono?!?!? to nije napajanje!!!! |
...
|
o daaa, imao sam ja i LC i Fortrona....a bome znam razliku i vidim razliku izmedju DVI i analognog....
pogledaj postove malo unatrag godinu dana, pa vidi jel tko imao prituzbu na LG przilice?? ako nadjes 2, javi mi, placam pivu!! btw, jadan taj opteron:smoke: |
Mozete reci di ima kupit te supertalent cl3, nasa sam samo cl2????
Cita sam o fortronu blue storm, cuja sam da je losiji a skuplji je od Fortrona 60-THN-P pa ako moze neko potvrdit pa da se uvjerim :-) Thx |
super talent cl3 imas u ADM-u (www.adm.hr) i pozuri se, cini mi se da ih nema bas puno....
a bluestorm je samo malo glasniji od ovoga 60 thn-a..ako te ne zanimaju led efekti, uzmi obicnog, u protvinom blue storm... |
Lako ti je slozit konfu sa 10k ćuna:burn:
e da su meni te pare: nuts : |
@ Marklar:
Fora avator: ja pitam lika sa prakse koji je komp kupio on je rekao Athlon 64 :D :D, pitam ja koji Athlon 64 ? on kaze to ti nije bitno, glavnom da je Athlon 64 :D:D:D |
Citiraj:
Drugo-imho postoji i bolji izbor Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Imam jednog prijatelja koji je hvalia benq da je dobar i sve to, radia je on dobro ali ne dugo riknija je kad mu je prosla garancija... :-(...
Pa sam odlucija lg jer ima 2g garanciju :-), a svi je hvale pa... Marklar kazes da je lako slozit comp. ako imas 10 k ćuna, hehe ja sam ih dugo skuplja :-) |
Ovako danas kupujem comp. a jos se nisam odlucija za memoriju.
Recite mi jeli se da sta OC-at supertalent cl3 to je ova iz ADM-a -> DDR RAM 1024Mb PC4000 , 500MHz, SuperTalent , CL3 dode 747,24Kn Ili da uzmem ocz gold gx xtc pc-4000 2x1gb??? (iako u linksa nema ove pc-4000 vec samo pc-3200 a ova 3200 je skuplja hmmm...!?!?!?? no dobro) Maticna je DFI lan party ut nf4 ultra-d. Kakva je ova gskil memorija i di je ima kupit? I jeli bolja sta i kakva joj je cijena s obzirom na ove povise??? Mislim uzet 2 x 1024 MB Moram se odlucit brzo pa pomagajte savjetima :-D Thx |
ja bi ti preporucio taj super talent cl3 s obzirom na cijenu, makar neznam kako ce se ponasat na dfi-u....to ce ti morati netko drugi reci...
|
ima moj bratić tu memu na toj matičnoj, radi bez problema sam treba stavit u prvi i treći utor il tak nešto
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:42. |