|
![]() |
#31 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nije Gericom toliko loš koliko pričaju a Compaq toliko dobar. Ovaj potonji živi na staroj slavi a prvi još nije u rukama ljudi koji ga koriste.
![]() |
#32 | ||
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Za male pare dobijes IBM koji je vise nego sposoban. Citiraj:
![]() |
![]() |
#33 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Mislio sam na Think Pad T30, cijena u Americi je svega 2000 $, a to je 4 000 kn manje nego tu. A čovjek ide u Ameriku, samo neznam da li se to da srediti preko granice?!? EDIT: A na ovo ostajem bez daha: TOSHIBA 2455 Intel® Pentium® 4 Processor (2.40GHz) 512MB PC2100 DDR SDRAM (256MB x 2) 15" XGA Display (1024 x 768) 60GB HDD (4200rpm) DVD-R/RW Microsoft® Works Microsoft® Windows® XP Home Edition 3-USB (2.0) ports Parallel port iLINK (IEEE 1394) port Fast Infrared port SD media slot TV-Out port 10/100 Ethernet V.92/56K modem Isto za 2000 $ Zadnje izmijenjeno od: Kova. 14.04.2003. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() koristim gericoma več više od godinu dana, dnevno je upaljen bar 7,8 sati, a najmanje služi za pisanje. Jebi ga, laptop koji se koristi samo za šminku, ili pisanje u wordu valjda dobi srčani udar kad konačno dobi neku dobru igru:clap: :clap: :clap: -moj pada u pred infarktno stanje čim probam pokrenuti c&c generals ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Citiraj:
![]() Ili kada dobim na lotu onih 15 000 000 kn, tj. onda ću si kupiti komp. koji nije ni izašao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
#erase startup-config
|
Re: Koji Laptop (i zašto)
za klijenta uzmi Toshibu. Ako mu pokloniš Asusa, to jekao da si mu umjesto Mercedesa kupio Fiat Stilo... sve OK, ali nije to to. toshiba je prešišala Compaqa big time, toliko da Microsoft korporativno opet prelazi na toshibu. mislim, trebaš vidjeti kako to u toshibi izgleda... memorije koje kupiš za upgrade od toshibe imaju garanciju 10 godina! i između matične ploče i kučišta imaš bakrene tinjcem izolirane listiće s gornje i donje strane da ugrađena memorija ne dira ploču i kučište, a da se opet toplina odvodi kako treba. a upute su prva liga. dok za compaqa moraš imati ASE diplomu da bi ga bi ovlašten raskopati, za toshibu imaš upute od raspakiranja i pravilnog sjedenja za stolom do vađenja i upgradea hardwarea po principu "uradi sam kod kuće". preinstalacija mi je mnogo mnogo bolja od compaqove... u svakom slučaju, toshiba definitivno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Sranje! Najprije ima, daju predračun, ja platim, ali isporuka za dva dana. A onda poziv da nema, isprika simte tamte..... Pa ljudi smo dogovorit ćemo se ... a ovako pa onako .... da ne duljim za iste pare nešto drugo .. pa jel može Ja caj notu ( neznam kak se to piše) pa prihvatim pondu bez puno razmišljanja. Pao sam na reklamu..... A sad sam na mukama, nesmijem se hvalit prije nego provjerim mačka iz vreče, dok se puni Li-ION , kopam po lanjskim zinima, pretražujem mrežu, cjenike, oglasnike, da procjenim vrijednost B1 (oli je avion oli freezbie: mora letit ovako ili onako) Javit ću se s rezultatima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
ja caj notu??? kaj??? totalno si me izgubio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
a pod time sam mislio da "nemam vremena" jer dolazi produljeni uskršnji vikend. Oprostite svi još jednom, moja krivica (a i tipkovnica mi je na izdisaju, obzirom da je kupljena 1997...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
Gorane možeš li mi usporediti ponudu onog IBM R 31 iz Autronica o kome si pisao sa modelom: ASUS serije B1 model B1000A PIII GHz, 30 GB, 256 MB, Li Ion, DVD 8X, 15" TFT LCD fax mod 56k int, lan 10/100, SPDIF out,IEEE, mous, ... ima u: Bug br. 110 siječanj 2002 Hardver str. 36 Bug br. 109 prosinac 2001 reklama str. 19 PC Chip 78 studeni 2001 prijenosna računala str. 72 novi za istu cijenu, ali bez softwera (opcija doplate oem Win XP cca 1500,00), 12 mj jamstva (u MSAN) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
B1 me se dojmio, sve mi se čini da ga ostavljam u familiji dok ne nađem "boljeg". Sve radi, vrti, pleše, pjeva.. Malo po tochpadu s prstćem i ukazala se slika na Sonyu, za tri sekunde je prepoznao 959 NF i odličan prikaz, nemrem belivit da ne primječujem razliku između integrirane S3 sa 16 mb i Ti 4400 sa 128. :burn: S M$ mišonjom je odmah kontaktirao u letu Najviše me izj... spajanje na DTT3500. Ne da zvuka kako god prespojim i podesim. A ono nije minijack+DIN sa SPDIF DIN, nego OPTIČKI i sada ORE, sva sreća da je prije podne. Predlažem novi forum za prijenosnike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|