Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.04.2006., 08:50   #4201
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Što se tiče modemaša moram se složit da je jako iritantno, ali ja ću ići kako ide masa po ovom pitanju....

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 09:23   #4202
.: Tyrael :.
Archangel Of Light

.: Tyrael :.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Također se slažem da je turbo iritantno kad ga vidim i sprašim par metaka u njega (modemaša, ne izdvajam pojedinca ) a on se okrene i napuni mene mecima, ja naravno padnem, a on odšeće dalje...

Ali ima masa stvari na serveru koja je iritantna, naprimjer zule me skine na nekim mapama s jednog kraja mape na drugi, zato jer ima kantu i ne vidi pol grmlja i pitaj bog zna cega... mozda je njemu sve ravna ploha

Ali kad ga vidim makar mi da sansu da i ja njega posteno ubijem, za razliku od modemasa, kojeg imam priliku ubiti samo ako je on turbo nekocentriran i ne ispali metak u mene prije nego ja njega napunim cijelim sanzerom, ili ako nas 3 skace oko njega (i naravno radi njih moram cesce mjenjat sanzer, jer nisam siguran koliko je metaka dosta, pa prasim nemilice he he)....

.: Tyrael :. je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 09:34   #4203
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor .: Tyrael :.

Ali ima masa stvari na serveru koja je iritantna, naprimjer zule me skine na nekim mapama s jednog kraja mape na drugi, zato jer ima kantu i ne vidi pol grmlja i pitaj bog zna cega... mozda je njemu sve ravna ploha
Ajd sad malo pretjeruješ, ono je bio više lucky shot . Pa većina nas igra na dx7 vjerujem, nije baš da imam kantu, ali ne mogu s ovom grafom koja vrti HL2 sve na max u 90frejmova dobit u codu na dx9 bar 30...stoga iz ocaja po brecourtu gledam kroz grmlje na velike udaljenosti

Što se modemaša tiče, već je bila rasprava i znamo kako je završila. Nije njih nemoguće ubit, samo je malo teže....i smiješno...i star trekasto ;P
Staro 05.04.2006., 09:42   #4204
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
shto nitko ne posta slike od jucher kada nas je bilo tonu....

evo i slike sa onog legendarnog okupljanja:

i zavrshetak slikanja:

atha je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 10:00   #4205
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
emmisary - a sad sam tek skužio da si ti vasilje!! idi u kuyac

jučer sam od tebe poginuo sigurno 30puta od bopmbe..
ali je bio dobar deathmatch kad smo bili trojica! odličan! ono sinoćnji deathmatch sa trojicom mi je bio veći gušt nego bilo kakav SD, CTF, ili slična sranja, gdje moram čekati respawn... ovo je akcija, adrenalin... tamo jednostavno onda nemam koncentracije, a ovdje LUUUDDD
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 11:45   #4206
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Gabre
emmisary - a sad sam tek skužio da si ti vasilje!! idi u kuyac
Fala takodje

Citiraj:
Autor Gabre
jučer sam od tebe poginuo sigurno 30puta od bopmbe..
ali je bio dobar deathmatch kad smo bili trojica! odličan! ono sinoćnji deathmatch sa trojicom mi je bio veći gušt nego bilo kakav SD, CTF, ili slična sranja, gdje moram čekati respawn... ovo je akcija, adrenalin... tamo jednostavno onda nemam koncentracije, a ovdje LUUUDDD
Slažem se u potpunosti
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 11:46   #4207
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor atha
i zavrshetak slikanja:

LOL E.T.
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 12:01   #4208
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

jao kako vam zavidim, valjda ce mi bit komp gotov do vikenda da se mozemo napucavat, izludit cu samo s laptopom.

: Machineg
Staro 05.04.2006., 12:21   #4209
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
a evo, ja imam malih sa procesorom, izgleda da se je umorio, i da više ne bi radio tako brzo... tražim max clock sa default voltažom....

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 13:29   #4210
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor mitzek
znam da decki ne varaju,al ovo je vise smijesno! odsada rade neigram, nego da igram protiv Undead-ova i slicnih Moonwalkera!! i dizem glas protiv takve igre i zabave,a mislim da nisam jedini nezadovoljan.znam oni su platili, niste krivi kaj nemate adsl, ali kaj je sa nama ostalima, di je tu moj/nas gust??

sorry ,al dok se ne rijese ovakve stvari ,odoh u opoziciju i ne penjem se na server dok modemasi zare i pale!

nije da sam ljut kaj me stalno kokate,al dajte ,bar imam neke sanse pokraj vas normalnih,modemase nemres ni za glavu ni za rep....

a ak je vama svima to OK,ja cu onda potrazit drugo mjesto za druzenje i zabavu,jel i čitera možeš koji put skinut,modemasa jaaako tesko..a ja ne mislim bit ko moj deda partizan i jurisat bezglavo na zid/pokretni..
Evo opet pobune.

Ajde se sada stavite u moju poziciju. Znam da bi se sve to moglo riješiti sa nekoliko klikova mišem i kako bi se stvar iz korjena promijenila. Ono što radim je da zažmirim na oba oka zbog toga da i oni mogu igrati jer je većina tako rekla. S druge se strane svako malo pojavi pokoji nezadovoljnik, buntovnik i sl.

Najlakše je meni postupiti onako kako ja hoću, ali nisam pichka da to napravim. Otišlo bi 20 igrača i došlo 300 novih, nepoznatih, chitera. Nemojte mi dizati tlak sa ovakvim pobunama jer ću to stvarno i napraviti. Meni je svejedno jer s takvima stalno i igram. Ne da mi se čekati da se na našem serveru skupi kvorum za partiju bele. Ako želite rješenje, javite mi konačnu odluku, a do tada tišina. Vrlo sam blizu toga da ja stupim u prosvjedni štrajk i, kao vi, izigravam uvrijeđenu frajlu.

P.S. Mitzekov post je prvi i zato je quotan. Odnosi se i na ostale cvilidrete.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 17:08   #4211
.: Tyrael :.
Archangel Of Light

.: Tyrael :.'s Avatar

@RAK

Nisam civilidreta, igrat cu kako god bude, dosad sam trpio pa mogu i dalje, ali ne vidim veliku razliku izmedju navedenog i chitera, u oba slucaja su u prednosti nad nama obicnim smrtnicima.

Tako da onda nije cudno ako iziritiraju ljude...

.: Tyrael :. je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 17:15   #4212
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Meni isto ponekad zasmeta, ali se zobg toga i jako nasmijem! Evo primjera: dodjem u kucu na prozor, vidim nekoga na drugom kraju mape (u ovom slucaju scorpio) i brzo se vratim natrag u hodnik, ali na sredini hodnika padnem mrtav Mislil se WTF??? Onda gledam killcam jer mi je sumnjivo otkud me je sad puknul?!? I imam i kaj za vidjeti, lijepo ti je mene scorpio vidio kao i ja njega, on lijepo napravi DUM DUM i metak leti, a tocno se je vidjelo kak je moja strelica na njegovom ekranu bila vec debelo u hodniku i onda jednostavno padnem : lol2 : Ne muci me niti ne smeta to kod ostalih nacina igre, ali kod S&D me svakako muci jer je svaki igrac kljucan za pobjedu : goood :
maX je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 17:49   #4213
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor .: Tyrael :.
@RAK

Nisam civilidreta, igrat cu kako god bude, dosad sam trpio pa mogu i dalje, ali ne vidim veliku razliku izmedju navedenog i chitera, u oba slucaja su u prednosti nad nama obicnim smrtnicima.

Tako da onda nije cudno ako iziritiraju ljude...

Moje stajalište znate.
Ali da ne bi mislili da se samo vama to događa - evo priznajem kada sam neki dan bio čisto iz zezancije Amer popizdio sam na Scorpa - a več trenutak kasnije si razmislim - koji je meni sada ..... kakve to veze ima. Znači svakome će se dogoditi da razumljivo laprdne u afektu ali da se to razvalči non-stop: nono : za boga miloga samo su dvojica i niko više nakon njih. Hočete da ja budem Baba Roga i napravim rez - a ne - neko drugi će morati.

Isto tako stalno se događa da ljudi na osnovu riječi, dijela rečenice ili neznam čega konstuiraju kompletnu verziju zavjere protiv sebe - iako je osobi koja je to rekla bilo sasvim nešto drugo na pameti - i odmah krenu u napad dotičnog.

Mislim da treba malo smiriti živčeke i stati na loptu - pogotovo radi činjenice da mi nismo još uspjeli napuniti server do kraja a sa današnjim danom nas ima 69 koji možemo na server.: hitthewa
Tolko - i više se neču uvalčiti u rasprave ovakvog tipa.
MM

EDIT:

Jeste vidjeli Ninu - čovjek dobio izlaz dve čuke, zajaho COD2 odigrao par partija, zahvalio se svima i natrag na brod. Ja sam doša na kraju ali sam siguran da nije imao milju prigovora - nego jednostavno čovjek je došao radi igre. Svaka čast.: cheers2
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 17:52   #4214
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
MA to je samo igra bitno je da se dobro zabavis...sad oce pobijedit nacisti ili ameri ili comradsi sve je to manje vazno... Eto ja san instalira igru a nisan igra imapar miseci nista osin NFS-MW (ruka naucila na botune) i sad me dosla zelja i zagolicalo me da se i ja prikljucim .::PCE::.CoD2 timu i eto naprasilo me posteno a jesam i ja naprasija nekoga! Ali bogami lako se navuces ka lud... nikako mi nij jasno kako uspijete toliko chathat i ubijat..koliko ruku imate? : bonker :
G0RKI je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 18:03   #4215
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor MisterM
EDIT:

Jeste vidjeli Ninu - čovjek dobio izlaz dve čuke, zajaho COD2 odigrao par partija, zahvalio se svima i natrag na brod. Ja sam doša na kraju ali sam siguran da nije imao milju prigovora - nego jednostavno čovjek je došao radi igre. Svaka čast.: cheers2
Cuo sam se sa njim jucer navecer, tu i tamo dodje kuci na par sati kada su u Trstu. Jucer je gledao utakmicu i odmah nazad. Kad pocne sezona nece stici ni to

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 18:14   #4216
Virus7
Premium

Datum registracije: Jul 2003
Meni fakat nesmetaju modemas dapace sto vise to bolje!!!!
Virus7 je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 18:23   #4217
Darth Vader
Dark side Moderator
Moj komp

Darth Vader's Avatar

Mislim da smo to s modemasima vec prosli, cemu stalno ponovno vracanje na istu temu s istim zakljucima. Dva modemasa su dio ekipe, oni trebaju ostati, a admini neka neprimaju osobe sa sporim pristupom ubuduce i stvar rjesena. da je iritantno i ponekad jako zivcira, ok mozda i je, ali vidite na nesmetaju svima, sta ce mos ta je tu je.

ili onda da se lijepo jednom i zauvjek izglasa taj problem tj. dali da dacki igraju ili ne i da se zavrsi s tim. ako nitko to nece potegniti, a o ovom je vec sve receno neka onda u nedostatku drugih tema za dizanje tenzija ne pokrecu ni ovu.
Staro 05.04.2006., 18:24   #4218
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Citiraj:
Autor G0RKI
Ali bogami lako se navuces ka lud... nikako mi nij jasno kako uspijete toliko chathat i ubijat..koliko ruku imate? : bonker :
dobrodoshao gorki.
sve se uspije, ali zule mi je bez premca po tom pitanju.
ja josh pucam po njemu i skachem po stolici da ga ubijem,
a on je prije negoli sam ga ubio, napisao LOL.
kada prije, tek je pao na pod.

sve se stigne, eto u mraku se isto igra, tipkovnica nam nije strana,
a valjda niti ludost. takodjer imamo i TS, koji neki koriste vishe, neki manje.

uzhivaj.

edit: evo i shto se tiche modemasha,
ovo je glas PcE Andeo i mene; modemashi su kako je i darth rekao,
dio ekipe, malo im "pomazhe" modem, a bogami i znaju,
samo neka igraju, mislim da mi nije problem 2-3 killa na jednoj mapi sa njihove strane
zahvaljujuchi njihovom pingu. ubijem i ja njih. chak i kundakom.
who cares. idemo dalje....
Staro 05.04.2006., 18:58   #4219
R.B.
Premium

R.B.'s Avatar

ajmo sad malo na server to o modemasima ste vec raspravljali a slazem se athom da im modem malo pomaze ali ga svejedno mozete ubiti
Staro 05.04.2006., 19:30   #4220
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
JEbemu pasa da sam RAK sve bi vas kikao sa servera!!!! Koji qrac pizdite tu!!!!
Igrajte i vi na modemu i stvar rjesena!
Sad ste nasli tu izmisljat ovo ono...bla bla bla ... ocete jos da vam svaki put se uplati 10kn na racun kad se spojite na server i jos 1kn za svaki kill?!
Server je tu da se IGRA a ne da netko izmislja gluposti. Uopce me ne smetaju modemasi, ne smeta me ni Zule () ... ne smatram ih preprekom vec izazovom da jos bolje igram. I vi probajte igrat, ne gledat na score pa se mozda i malo zabavite...
Staro 05.04.2006., 20:15   #4221
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor MadBoY
Igrajte i vi na modemu i stvar rjesena!
Ne potiči nebulozne ideje neki bi i mogli probat

Citiraj:
Isto tako stalno se događa da ljudi na osnovu riječi, dijela rečenice ili neznam čega konstuiraju kompletnu verziju zavjere protiv sebe - iako je osobi koja je to rekla bilo sasvim nešto drugo na pameti - i odmah krenu u napad dotičnog.
To im je od previše paranoja lupila u glavu

Abit AX8 VIA k8t890//Venice 3000@2250//1x1gb PQI//POV 7600gs silent//Seagate 7200.10 250gb(16mb//sata)//Hitachi 7k160 120gb@mobile kučište//Seagate 7200.7 200gb
//Samsung SH-w163A//Seasonic S-12 380w//Sharkoon silvation

MRKONJA je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 20:28   #4222
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Hmm... meni je i tak svejedno dal ubijem modemasa ili ne, samo mi je bitno da poginu ili Zule ili Atha
maX je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 20:33   #4223
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor m4Dm4X
Hmm... meni je i tak svejedno dal ubijem modemasa ili ne, samo mi je bitno da poginu ili Zule ili Atha
Kako više igrača ima iste ideje, razmišljam o modu koji će za njih davati 2 boda, a za ubit ih bombom 3. Još samo da riješim tehničke sitnice. Tom prigodom ću za raka ubaciti -1.

Reko Gospar da se igra treba doraditi i prilagoditi način bodovanja. Ovo bi bio dobar početak.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 20:35   #4224
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

Citiraj:
Autor m4Dm4X
Ja mislin da jedva cekas DM ili TDM!

: axeman :

: quake2 :
Staro 05.04.2006., 20:37   #4225
Lesa
Premium

Lesa's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
upravo to! Dajem Antec kućište onome tko ih najviše naguzi danas: goood :

disclaimer: sretni dobitnik meni daje 500kn
Staro 05.04.2006., 20:52   #4226
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

isuse, jeben li van sunac...

shto smo im skrivili zule...
dobro, za tebe znam , ali ja....
Staro 05.04.2006., 21:00   #4227
G0RKI
Premium

G0RKI's Avatar

A slushaj atha netko mora bit kriv!
Anyway eto jucer sam upao po prvi put i moram priznat da je drustvo ugodno..pogotovo kad cujem njih par preko TS-kako raspravljaju...bas ti ne moze bit dosadno pored njih (ne sijecam se ko je tocno bio jer san uletija ka padobranac) ... morat cu i ja kupit jedan mikrofon kad je onako dobra atmosfera...
Staro 05.04.2006., 21:33   #4228
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor G0RKI
A slushaj atha netko mora bit kriv!
Anyway eto jucer sam upao po prvi put i moram priznat da je drustvo ugodno..pogotovo kad cujem njih par preko TS-kako raspravljaju...bas ti ne moze bit dosadno pored njih (ne sijecam se ko je tocno bio jer san uletija ka padobranac) ... morat cu i ja kupit jedan mikrofon kad je onako dobra atmosfera...
Ako cujes nekog da stalno spominje chokolino...to sam ja : roller :
Staro 05.04.2006., 21:47   #4229
Virus7
Premium

Datum registracije: Jul 2003
Citiraj:
Autor m4Dm4X
samo mi je bitno da poginu ili Zule ili Atha
Takodjer!!!!
Virus7 je offline   Reply With Quote
Staro 05.04.2006., 22:48   #4230
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Sto je ovo bilo veceras ?
Izbacilo me usred igre 7 puta a i par puta sam popusio zbog jebenog connection interrupted Shittttt
Na kraju me je drzalo stalno u conn. interr. i ni napred ni nazad.Morao sam odustati jer vise nije islo. A bilo je dobro, ne znam je li nas do sada bilo toliko, u jednom trenutku ako se ne varam 29 :clap:

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno