|
![]() |
#842 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
no, da spomenemo i drugu polufinalnu utakmicu Kupa između Varteksa i Kamen Ingrada koja je završila 3:3... btw, vidim da Jelc radi punom parom... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Full of shit - zato jer kazem kaj vam ne pase , vama koji ste ocito svi veeeliki nogometni znalci . Zivjela transparentnost . Kazem da je Liga losa - o razlozima zasto necu - i da su tekme uglavnom uspavanke i .... Uzivajte u hnl-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
da napomenemo kako je sudjen danas za hajduk nepostojeci penal i ociti penal za rijeku na vugrincu,ali to suci vracaju zbog maximirskog sudjenja jer nije priznat regularan pogodak chaga,nije sviran penal na da silvi i onaj autogol kaj je postignut prije toga je bio prekrsaj,i trener rijeke i bobic i vugrinec svi su potvrdili to,tako da tolko o tome. Eto zato mi se neke stvari gade! sva sreca pa je siricu ovo zadnja sezona i nema vise zivciranja oko njegovih presuda,da se rijeka danas nije buxala mogla je komotno osigurat kup vec u prvoj tekmi,to mi neide u glavu cekat u 16-ercu cijelu tekmu i onda ako se nesto izrodi dati gol pa bolja je jebemu mater sta nije krenula 11 na 11 muski i zgazit ih,nisu mi jasni...a ovo oko nekih predvidjanja da ce dinamo spusiti i imati 7 razlike zasto nebi imao 13 nakon slijedeceg kola ![]()
![]() |
#846 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#847 |
Hejter
|
MA nije to da li ce bit interesantno - meni je uvijek zanimljivo , ali danas kad vidim da Siric rezira utakmicu - pa izgubim volju za gledati . I onda jos Blazicko kaze da Bonacic treba biti nogometna osoba godine u Hrvatskoj - po cemu ? zato kaj je dobio od nekih stemera po glavi kao upozorenje da tekme vise ne namjesta ? pa cemu to ? tko to treba ? Iz vidjenog danas , Rijeka uzima kup u uzvratu . moje skromno misljenje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
You'll Never Walk Alone
|
ma rijeka sigurno uzima kup jedino ak nebude sudac siric opet tamo onda mozes ocekivati k.... od utakmice i kradju na stetu rijeke,jos danas slusam edu pezzija doslo mi je muka od njegovih komentara - komad budale
![]() |
#850 |
You'll Never Walk Alone
|
kuze je znalac prijatelju,o kakvim ti svotama govoris pa to nema smisla,onda cemo staviti za trenera godine covjeka koji je preoprodio pulu,kad se sve svodi na ko ima lovu i ko nema lovu vec mi te trac partije lagano na zivce idu jer nema nikakvoga smisla o tome raspravljati,netko kupi igraca od 3 milijona evra i guraju ga svi mediji u repku i sve zivo,a onda ga popisa jedan debrecen i uzmes svjetskoga trenera ![]()
![]() |
#851 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Ako je Kuže znalac onda ni Bonacic nije nista manje!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
You'll Never Walk Alone
|
pa tko kaze da bonacic nije, bonacic je odlican, ja sam navijac dinama ali mu se divim jer jedini ima muda u tome splitu nekaj rec ustvari u cjeloj dalmaciji,eto ti,ako si mislio da ga ja ne cijenim varas se jako ga cijenim,mlad i odlican jedina mana predug jezik,to ga je i stajalo umalo glave nazalost,tu su bile i neke druge igre ali netreba o tome raspravljati
![]() |
#853 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Ajme kolko ste samo sranja nadrobili ![]() Jebenim prepiranjem nebudete promjenili ishode utakmica, sam se mozete pomirit s njima, nije u redu da hajduk dobije besplatan jedanaesterac al kaj ces ![]() ![]()
![]() |
#854 |
You'll Never Walk Alone
|
e kad vidim ovu tvoju sliku u avataru odmah se sjetim onoga filma white chicks pa ja sam vristao od smijeha,to je ona odmah prva scena kad ekipa uletava u duckas hehehehe
![]() |
#855 |
Hejter
|
kaj sam ja rekao da bi trebao biti kuze? osoba se bira kad zavrsi sezona , jos ima vremena da netko se jakooo istakne . |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#857 |
Hejter
|
Zanimljvi nogomet ko nogomet , zato ga i gledam ko god da igra , i hodam po stadionima jer ko u reklami VOOlim nogomet . a to sto se igra i kako kod nas - o tome sam dosta rekao . uostalom ,svako od nas ima svoje subjektivno poimanje nogometa - to sto je meni jucer i prije 2 tjedna utakmica hajduk - Rijeka losa , to ziher ima veze i sa time sto niti jedan od tih klubova NE volim kad igraju u Hnl-u ( zna se zasto ) , zato jer sam zaigrizeni navijac svoga kluba , ali nisam jedan od onih koji ce recimo da igraju Hajduk i Roma navijati za Romu , tu i ja povlacim crtu i ipak hrvatsko je hrvatsko . pa makar i bila losa liga ,al inasa je. ili ak ste htjeli da priznam da jedan od razloga moga revolta i nezadovoljstva je to kaj mi je Dinamo ispao od Naftasa u kupu - ima nekaj i u tome ![]() toliko od mene za ovaj topic do subote i nedjelje , a vi to shvatite kak god ocete . Zadnje izmijenjeno od: Router. 30.03.2006. u 13:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Code:
Zagreb - Međimurje 1:0 (Bartolović 75.) Cibalia - Pula Staro češko 0:0 Slaven Belupo - Inter 1:1 (Mumlek 82.-11m - Gondžić 67.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kaj igra uopće taj Ipša??? Beka? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
You'll Never Walk Alone
|
aj drago mi je da je bobic skinuo junf ![]() ![]() ![]() Jeste vidjeli koreografiju sad na tekmi barca - real uhhhhh do jaja !!!: goood : : goood : : goood :
![]() |
#863 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Brat kaze da je bilo mirno,opusteno...uz navijanje naravno ![]() ![]() A Bobic,malo me iznenadio,ne golom nego potezima na tekmi...valjda bu nesh od njega.Ogromnim ovacijama ispracen njegov izlazak,kaze brat da se vidi da je za 3 klase iznad svih,samo da ima snage. A Barca : Real...Sto rec,imam feeling kao da gledam finale liga prvaka : goood :
![]() |
![]() |
#864 |
Hejter
|
Plete nije imao svoj dan - bili oni gafovi na hnlu , steta . a ronaldo ko da je 10 god. mladji |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Hejter
|
Zbog ljube valjda - sad ga je tek krenulo u 3. setu , dakle od dinama ne bu nista , a nema ni na radiu . vec drugi put da me zakidaju . |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Bas gledam ![]()
![]() |
![]() |
#868 |
Hejter
|
Nema se bas puno kaj gledati , osim Skendera - dobar je frckavi nema kaj sad i bakljda za ugodjaj , ipak je to derbi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Premium
|
Osijek je stvarno los : nono : Ali za nas Rijecane super rezultat,smanjilo se na 8 bodova ![]()
![]() |
#870 |
Premium
|
Hajduk:Rijeka kup tekma ponistena,u srijedu opet na poljudu ![]() http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=303829
![]() |
|
|