|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Heavy Metal, Hard Rock i slične zle stvari
pošto nemrem najti svoj thread kaj je postojao prije upgradea a ticao se iste stvari vrijeme je da ga oživim. dosadašnji članovi HM, HR PCe sekte su: jelc Rak Tor Lacy Ja ( jedini dugokosi -Ok kak Lacy zgleeda neznam) i još neki kaj sam im ime zaboravil i ja se ispričavam + dvojca šutljivih Horza aka Frodo :P ( kak ga je moja cura nazvala) Costa neg baš sam došel izvana i upravo je završio Old Man's Child-Captives of Humanity, piči Metallica-The Call of Ktulu iz ipod shufflea (btw, da ga nisam dobio nebi ga kupio nikad jer je smeće), sad sam kaj nije krenulo Queen- Innuendo. Ovaj topic je namjenjen kao nalazište svih ljubitelja zvuka elrktičnr gitare, basa, i bubnja. kao dežurni PCE Metalac, moram napomenut da je ovdje mjesto i Bluesu, Soulu i R&Bu ( Rhtym & Blues) ne ovom danšanjem "R&B" smeću. In one word this is the place for everything 'bout Rock 'n' Roll http://www.tsubasaforum.de/board/smi...ys/lhdevil.gif
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Na zalost sve grupe koje se meni svidjaju ili vise nisu medju zivima ili su se raspale ili su clanovi prestari da bi nesto radili ![]() Evo ovdje mozete napisati i prijedloge sto bi valjalo poslusati i sto smatrate vrijedno slusanja. Iz starog threada i ovog ce se vec moci naslutiti sto zadovoljava visoke kriterije ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
supermen ima AMD-a
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#5 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
trenutno slusam black sabbath..iskopao sam cd sa sljedecim albumima black sabbath - black sabbath (1970) black sabbath - born again (1983) black sabbath - never say die (1978) black sabbath - seventh star (1986) black sabbath - we sold our soul for rock 'n roll (1976) black sabbath - the eternal idol (1987) black sabbath - reunion (1988) black sabbath - mob rules (1981) black sabbath - paranoid black sabbath - dehumanizer black sabbath - forbidden black sabbath - headless cross mislim da cu ovo slusat par dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Megadeth, Pantera, Metallica, Alice In Chains, Sepultura, Slayer, Iron Maiden, Death, Black Sabbath, Led Zeppelin, Hendrix, Satriani, Vai, Dream Theater, Pink Floyd, Judas Priest, AC/DC, Motorhead, Suicidal Tendencies, Deep Purple, Paradise Lost. (ima jos al to je glavno) Volim i blues, SRV = Stevie Ray Vaughan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ooohoho! Vidi metalaca na PC Ekspertu! :-) Eto, da se i ja javim onda (usput, još jedan dugokosi ). Meni najdraži bendovi: Iron Maiden Judas Priest Blind Guardian Helloween Hammerfall Grave Digger itd. A jel prati tko malo domaće demo bendove? Ne može se reć da nema dobrih. Evo par moji favorita: Rising Dream Stimulans Vega \m/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Najprije pozdrav svima ![]() SOAD i Metallica su mi kao najbolji bendovi, osim njih slušam još i: Iron Maiden Deep Purple AC/DC Queen Stari rock ponešto od Chucka Berry-a,Doorsa, Animals-a itd. U zadnje vrijeme najviše slušam instrumentale, joj kak je to zakon. Joe Satriani i John Petrucci su mi zakon. Joe Satriani surfing with the alien i John Petrucci suspended animation imaju sve moje preporuke ako netko se netko želi uvesti u instrumentale. Instrumentali od Dream Theatera su isto dobri. Također želio bih da netko ako zna neki dobar insturmental, nije bitno koja grupa neka samo posta. Ponekad si i pustim malo klasike malo Bacha, Beethovena i sl.
![]() |
#13 |
Headbangig Grunf!
|
Svakako za preproruku Mother Superior ( band od Hernya Rollisa) , bio sma koncertu i zvuče mi kao oderđena kombinacija AC/DC-a, Zeppelina, SRanih Stonesa, am jednostavno izvrstan band. Baš idem u "nabavku" od slj. mjeseca ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne znam da li je i meni tu mjesto, no ajde neka... ![]() ![]() Od prije godinu dana, počeo sam slušati samo power metal...tu sam se stvarno pronašao...Brza, glazba, lyricsi i vokali baš kakvi mi pašu... Blind Guardian, Sonata Arctica, Running Wild, Gamma Ray, Hammerfall, Elvenking su mi jedni od najboljih bendova...Stvarno u ovome trenutku ne bih mogao izabrati najbolji bend jer imam albuma od jako puno grupa i sve imaju puno dobrih stvari, ali ako bi baš morao reći što je po mome iznad prosjeka, onda bih definitivno istaknuo Blind Guardian... Inače, jako volim mitologiju, vilenjake, orke i sl. živine pa volim i bendove koji stvaraju pjesme temeljenje na takvoj tematici... Eto toliko za sada... ![]()
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Gods Made Heavy Metal rekose Manowar i ja im vjerujem ![]() sta mogu kad sam succker na elektricnu gitaru..... BTW jel zna tko kad ce napokon studijska verzija GnR Chinese Democracy nije heavy ali su mi mrak |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|