PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Heavy Metal, Hard Rock i slične zle stvari (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36460)

Isus 26.03.2006. 06:03

Heavy Metal, Hard Rock i slične zle stvari

pošto nemrem najti svoj thread kaj je postojao prije upgradea a ticao se iste stvari vrijeme je da ga oživim.
dosadašnji članovi HM, HR PCe sekte su:
jelc
Rak
Tor
Lacy
Ja ( jedini dugokosi -Ok kak Lacy zgleeda neznam)
i još neki kaj sam im ime zaboravil i ja se ispričavam
+ dvojca šutljivih
Horza aka Frodo :P ( kak ga je moja cura nazvala)
Costa

neg baš sam došel izvana i upravo je završio Old Man's Child-Captives of Humanity, piči Metallica-The Call of Ktulu iz ipod shufflea (btw, da ga nisam dobio nebi ga kupio nikad jer je smeće), sad sam kaj nije krenulo Queen- Innuendo.

Ovaj topic je namjenjen kao nalazište svih ljubitelja zvuka elrktičnr gitare, basa, i bubnja.

kao dežurni PCE Metalac, moram napomenut da je ovdje mjesto i Bluesu, Soulu i R&Bu ( Rhtym & Blues) ne ovom danšanjem "R&B" smeću.

In one word this is the place for everything 'bout Rock 'n' Roll

http://www.tsubasaforum.de/board/smi...ys/lhdevil.gif

LAcy 26.03.2006. 10:50

Citiraj:

Autor Isus
Ja ( jedini dugokosi -Ok kak Lacy zgleeda neznam)

Imao sam dugu kosu (jako dugu) al' me vojska osisala a poslije mi se nije dalo vise pustati.

Citiraj:

Autor Isus
piči Metallica-The Call of Ktulu

Mrak stvar!!!!!!!!! Te njihove stare stvari su mi super, heavy metal klasika.

Citiraj:

Autor Isus
Ovaj topic je namjenjen kao nalazište svih ljubitelja zvuka elrktičnr gitare, basa, i bubnja.

Evo nesto sto sam nedavno otkrio, In The Woods, grupa ima samo dva albuma. Nesto kao Psychedelic rock ali po meni je to vise Psychedelic HM. U svakom slucaju jako dobro, kompleksne stvari, neke su i zavidne duzine (14 min).

Na zalost sve grupe koje se meni svidjaju ili vise nisu medju zivima ili su se raspale ili su clanovi prestari da bi nesto radili :(

Evo ovdje mozete napisati i prijedloge sto bi valjalo poslusati i sto smatrate vrijedno slusanja. Iz starog threada i ovog ce se vec moci naslutiti sto zadovoljava visoke kriterije :)

Jelc 26.03.2006. 10:57

E, moj kristuš-kak nemreš naći???

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=21498

Chika spasoje 26.03.2006. 22:03

hehe, ja u me(n)tal fazi (long hair):)
http://img451.imageshack.us/img451/9092/p10100315lw.jpg

Isus 27.03.2006. 12:55

Citiraj:

Autor Jelc
E, moj kristuš-kak nemreš naći???

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=21498

koapo sam po search a osim toga poglč kad sam ja to pisao ( btw to je još po starom vremenu znači po sadašnjem je to 6h)

cheff 27.03.2006. 13:44

trenutno slusam black sabbath..iskopao sam cd sa sljedecim albumima

black sabbath - black sabbath (1970)
black sabbath - born again (1983)
black sabbath - never say die (1978)
black sabbath - seventh star (1986)
black sabbath - we sold our soul for rock 'n roll (1976)
black sabbath - the eternal idol (1987)
black sabbath - reunion (1988)
black sabbath - mob rules (1981)
black sabbath - paranoid
black sabbath - dehumanizer
black sabbath - forbidden
black sabbath - headless cross

mislim da cu ovo slusat par dana :D

7carlos6 27.03.2006. 14:04

Slusam rock,hard rock,nesto heavy metala ali blues mi je zakon.Eto samo da se javim.Trenutno kod mene pichi:
Lynyrd Skynyrd-Things going on:clap:

Newbie Pro 27.03.2006. 15:05

Meshuggah, Tool, Fear Factory, Deftones, Madball, Ryker's, itd. Jesam kvalificiran za sektu? :)

SRV 27.03.2006. 15:42

Megadeth, Pantera, Metallica, Alice In Chains, Sepultura, Slayer, Iron Maiden, Death, Black Sabbath, Led Zeppelin, Hendrix, Satriani, Vai, Dream Theater, Pink Floyd, Judas Priest, AC/DC, Motorhead, Suicidal Tendencies, Deep Purple, Paradise Lost. (ima jos al to je glavno)
Volim i blues, SRV = Stevie Ray Vaughan.

wiseman 27.03.2006. 16:19

Ooohoho! Vidi metalaca na PC Ekspertu! :-)
Eto, da se i ja javim onda (usput, još jedan dugokosi ).
Meni najdraži bendovi:
Iron Maiden
Judas Priest
Blind Guardian
Helloween
Hammerfall
Grave Digger
itd.

A jel prati tko malo domaće demo bendove? Ne može se reć da nema dobrih.
Evo par moji favorita:
Rising Dream
Stimulans
Vega

\m/

LAcy 27.03.2006. 20:28

Citiraj:

Autor 7carlos6
Slusam rock,hard rock,nesto heavy metala ali blues mi je zakon.Eto samo da se javim.Trenutno kod mene pichi:
Lynyrd Skynyrd-Things going on:clap:

Ajd mi molim te preporuci nesto od bluza. Da opisem sto zelim, nesto onako lagano a tesko, znaci ne tipa One Bourbon, One Scotch, One Beer, nego vise Thrill is gone (Znam da je i jedno i drugo od B.B. Kinga). Lega je ovo sto trazim opisao kao chikaski blues... ma znas vec valjda sto mislim... oni dugi razvuceni tonovi gitare kao da place...

Red_Dragon 27.03.2006. 20:59

Najprije pozdrav svima :)

SOAD i Metallica su mi kao najbolji bendovi, osim njih slušam još i:
Iron Maiden
Deep Purple
AC/DC
Queen

Stari rock ponešto od Chucka Berry-a,Doorsa, Animals-a itd.

U zadnje vrijeme najviše slušam instrumentale, joj kak je to zakon. Joe Satriani i John Petrucci su mi zakon. Joe Satriani surfing with the alien i John Petrucci suspended animation imaju sve moje preporuke ako netko se netko želi uvesti u instrumentale. Instrumentali od Dream Theatera su isto dobri.

Također želio bih da netko ako zna neki dobar insturmental, nije bitno koja grupa neka samo posta.

Ponekad si i pustim malo klasike malo Bacha, Beethovena i sl.

Isus 28.03.2006. 02:55

Svakako za preproruku Mother Superior ( band od Hernya Rollisa) , bio sma koncertu i zvuče mi kao oderđena kombinacija AC/DC-a, Zeppelina, SRanih Stonesa, am jednostavno izvrstan band. Baš idem u "nabavku" od slj. mjeseca ;)

SRV 28.03.2006. 15:04

Evo zeppelin dere guzove: Since I've been loving you a ja padam u trans, nirvanu, ekstazu ili kako god se to zove... :D

LordNitro 28.03.2006. 15:35

Ne znam da li je i meni tu mjesto, no ajde neka... :) Ja sam davno prestao slušati heavy (osim Iron Maidena, njih poslušam tu i tamo, da se malo sjetim prošlosti i gluposti dok sam radio u vrijeme kada sam slušao taj bend :) )

Od prije godinu dana, počeo sam slušati samo power metal...tu sam se stvarno pronašao...Brza, glazba, lyricsi i vokali baš kakvi mi pašu...

Blind Guardian, Sonata Arctica, Running Wild, Gamma Ray, Hammerfall, Elvenking su mi jedni od najboljih bendova...Stvarno u ovome trenutku ne bih mogao izabrati najbolji bend jer imam albuma od jako puno grupa i sve imaju puno dobrih stvari, ali ako bi baš morao reći što je po mome iznad prosjeka, onda bih definitivno istaknuo Blind Guardian...

Inače, jako volim mitologiju, vilenjake, orke i sl. živine pa volim i bendove koji stvaraju pjesme temeljenje na takvoj tematici...

Eto toliko za sada... :)

Chuby 30.03.2006. 02:00

Gods Made Heavy Metal rekose Manowar i ja im vjerujem :D
sta mogu kad sam succker na elektricnu gitaru.....
BTW jel zna tko kad ce napokon studijska verzija GnR Chinese Democracy nije heavy ali su mi mrak

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:14.