|
![]() |
#4802 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas pileća jetrica+srčeka u nekakvom šatro lovačkom saftu sa vrhnjem, pire-krumpač i kristalka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4803 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
danas jedem ostake od jucer..sad je zena skuhala soju ali to mi se bas ne jede, budem si kasnije jos malo spekeca narezal ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4804 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4805 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja jako volim ribu ![]() ![]() enivej, danas smo klopali fasirance i salatu od pecene paprike..i nakon toga fini kolac s rumom...mljac ![]()
![]() |
#4806 |
Registered User
|
sad sam namocio grah za sutra...imam kiselog zelja i sutra bum otisao na plac po komad suhih rebarca...kuha se jota sa rebricama, jos cu staviti kozice od spekeca unutra : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4807 |
Super Moderators
|
Ja isto čuvam te kožice, ostatke od šunke, suhog mesa i slično pa uvalim tranu kad se radi kiselo zelje ![]() bdw-jesam se nažderao onih jetrica ali mi je pire danas nekak bio posebno dobar, ubio sam se ko zadnja svinja....baš mi je legao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4808 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
a kad se ti NE ubiješ ko zadnja svinja? neg nekaj ja čujem da za sledeće okuplanje bratsva idemo na jugo zapad??
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4809 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4810 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jučer sam kuhao kod drage ovak: Svinječe šnicle u senfu i češnjaku Krem juha od gljiva (iz vrecice hebi ga) Umak od šampinjona Riža Plačinke s čokoladom i orasima 1 Šnicle nasoliti ostaviti ih 10min. Nakon toga šnicle u potpunosti premazati sa senfom i lagano posuti češnjakom. I tako ih pustiti 30min. Nako što fino upiju snef onako premazane ih baciti na vruće ulje i tako ih pleci oko 15min. 2. Juhu....a to je iz vrečice to svi znaju. 3. Umak od šampinjona. Potrebno je dvije glavice crvenog luka, ulje, šampinjoni te vrhnje za kuhanje. Isjećemo luk stavimo na tavu s vrućim uljem..malo ga "prodninstamo" tj. Dok malki ce ne požuti. Zatim stavimo šamponjone da se malo "pofure" i tako ih kurimo dok ne dobe finu boju i zastim to sve zalijemo s vrhnjem za kuhanje (nakon što sve to zalijemo preostaje jos 5min kuhanja). 4. Palačinke znate radti..ja sam unutra ubacio unttelu i svježe izmljevene orahe ![]() Uz sve to poslužio sam crvno vino Vitač (kvaliteno fino). Eto dobar tek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4811 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4812 |
Super Moderators
|
Ja danas klasiku, svinjac u pećnici+mladi krumpač. Kristalka. Puding od čokolade (treći tjedan za redom, ufatilo me :-)) ) Cheff-već me tjednima pere kako nisam sto godina maznuo DOBAR chateaubriand....ako budeš slučajno radio dotičnu papicu slobodno me zvrcneš ![]() Ili ako imaš dobar recept. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4813 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Danas sam papal goveđu juhicu s rezancima, govedinu sa hrenom i pohana čučekova krilca i pohane svinjske šnicle sa pire krumpirom i šaltom. Dok je žena papala pohane tikvice. Desert palačinke.
![]() |
#4814 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a danas je za rucak palo ovo: 1. zeko u saftu ![]() 2. kokošija juha (domaca kokica aka.od rodbine iz zagorja i domaci rezanci..made by moja stara) 3. zelena salata i za kraj..piva ![]() edit: zaboravio sam napisati da su uz zeku isle njoke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4815 |
Registered User
|
za one koje neznaju Chateaubriand- 35 do 50dkg, reze se od bifteka..pravi komad mesa ![]() satroobrijan meni je najfiniji na tri nacina: papr , senf ali tu upotrebljavam dizon senf i sa aceto balzamicom..uvjek ga jedem krvavog papar..radim sa tri vsrte papra(crveni,bjeli i crni)..to stavim u muzar,dodam krupnu sol i sve dobro istucam..sa time dobro natrljam meso i ostavim da odstoji neko vrijeme..pred pecnje ga samo malo pouljim i stavim na zagrijanu tavu(tava mora biti toliko zagrijana da se mora dimit iz nje)..drzim ga sa svake strane po 4 do 5 min i van sa njime na tanjur..u tavu dolijem malo govedje juhe i dodam kockicu maslaca koju sam prethodno uvaljao u brasno,pustim da se umak reducira..vratim mesinu u tavicu sa umakom i prokuham jos 1 min zeleni papar..na zagrijanu tavu dodati maslac(nemije ti zagorit..posmedjit),kad se maslac rastopi dodam zeleni papar, podljiem konajakom i zapalim,dodam zlicu senfa i proprzim jos 1min,podlim vrhnjem za kuhanjem i prokuham umak. biftek u drugoj tavi ispecem...kad je pecen stavim ga u tavicu sa umakom i prokuham jos 1 min senf..natrljam meso sa paprom,soli i senfom,pred pecnje ga pouljim i stavim ga pec na zagrijanu tavu...drzm ga sa svake strane 4 do 5 min,kad je pecen stavim ga na tanjur ,u tavu dodam 1 zlicu dijon senfa i 1 zlicu obicnog senfa, podlim govedjom juhom i prokuham umak, pred sam kraj dodam mesinu u umak i prokuham jos 1 min aceto balzamico..u tavu stavim aceta cca 500mil, jednu mrkvu narezanu na ploske i bubnem na plin da se kuha cca 20min, onda dodam 2 do 4 zlice meda i prokuham jos 5 do 8 min..procjedim i ostavim da se hladi.mesinu samo popaprim i posolim..specem je na zagrijanoj tavi sa sveke strane 4 do 5 min stavim na tanjur i prelijem sa umakom jeo bi ga svaki dan ali nemam love..1 kg dodje 90 do 115kg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4816 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4817 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Cheff ajde ti fino se useli kod mene na par dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4818 |
Super Moderators
|
Tnx za recept ![]() Baš me tjednima drži da bi si mrknuo dobar Chateaubriand, sline mi cure čim pomislim na njega ![]() I to normalnu porciju-dakle onakvu koju kakti služe za dvoje...zadnji put sam ga jeo sa ženom, znao sam da ga ne bu jela jer je bio fino roza iznutra pa sam mučki sve smazao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4819 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4820 | |
JDM
|
Citiraj:
Good and fast thinking ![]() Znaci imamo deal? :burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4821 |
Registered User
|
nista od toga..zena me ne pusti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4822 |
Registered User
|
danas na repertorau imamo juhu od sparoga(divljih..punica mi nabrala,a ja ih smrznuo..punu skrinju imam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4823 |
Super Moderators
|
Danas na brzaka-pužići i mljeveno. Navečer ću opaliti po povećem komadu ementalera. Špeku. Feferonima (domaći, opako ljuti) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4824 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
one kosti, okus.... fuj !!! Meni je bitno da ima Krmetine i Sarme .... To je na vrhu moje prehrane !!! Mesina i suho Meso... : nuts : : nuts : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4825 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4826 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() I završno postavljanje routera danas kod kolege na tavanu. Wireless radi super, a i mi smo se utrgali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4827 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4828 |
Headbangig Grunf!
|
evo napokon mogu slike iz moba prebacivat na komp pa sam odlučio započeti sa serijalom "Isusov ručak u 10 slika." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burp ! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4829 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@Isus Sram te može biti. Treba te isključiti iz Žderonja. Pitaš ZAŠTO? Samo jedan mali krmić u tavici je jedan od najtežih grijeha. A neoglobana kost je ravna samoubojstvu. Na idučim žderonjama buš oglabal samo kosti da naučiš. Jer ponavljanje je majka znanja. : bonker : ![]()
![]() |
#4830 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|