|
|||||||||||
|
|
#511 |
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Nema straha, samo da ubace reklame u retardirane eJaJ klijente, pa postignu isti efekt ko i nadobudni streaming servisi i ljudi se onda fino vrate na čitanje knjiga. ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 AMD Ryzen 5 7600 | Scythe Kotetsu SCKTT-1000 | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 64GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x14TB WD Red Pro | Fractal Define 7 Compact | Seasonic SSR-550PX |
|
|
|
|
|
#513 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Durov izbacio Cocoon, decentralizirani AI. Ako imate posebnu nvidia grafu, možete je dati na korištenje (zauzvrat dobivate TON). |
|
|
|
|
|
#514 | ||||
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
--- Citiraj:
> Google's CEO says "vibe coding" is reshaping who gets to write code Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 01.12.2025. u 08:37. |
||||
|
|
|
|
|
#515 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
"Nvidia CEO Says Instead of Taking Your Job, AI Will Force You to Work Even Harder" Hmm nije mi baš jasan ovaj progres, LLM-i koji će nas oslobodit rada, izliječit sve bolesti i osigurati neograničeno materijalno bogatstvo će nas uz to natjerat da radimo više nego prije ![]() Dobro je |
|
|
|
|
|
#516 |
|
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Lik više ne zna na koji način da se uvuče u sve pore društva i svaki dan ima nekaj za reći na eJaJ temu, a logika mu sve manje i manje drži vodu.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 AMD Ryzen 5 7600 | Scythe Kotetsu SCKTT-1000 | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 64GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x14TB WD Red Pro | Fractal Define 7 Compact | Seasonic SSR-550PX |
|
|
|
|
|
#517 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
|
|
|
|
|
|
#518 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#519 |
|
₿
|
|
|
|
|
|
|
#521 | ||
|
White Rabbit
|
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#524 | |
|
₿
|
Citiraj:
U Cursoru npr. je to sada dosta kontrolirano, možeš manualno odabrati šta agent može i ne može, imaš whitelistu komandi koje može pokretat, foldere kojima smije pristupati, itd. Međutim kao i uvijek, na kraju je krivica ljudski faktor, točnije komfor. Prvo manualno odobravaš svaku komandu, onda ih pomalo whitelistaš, pa mu skineš zabranu pristupa, omogućiš da može deletat stvari automatski da te ne gnjavi stalno i na kraju si mu dao gotovo potpunu kontrolu... |
|
|
|
|
|
|
#526 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, ovo je ljudska greška, nije pošteno kriviti ubogi LLM. Prvi uvjet koji treba zadovoljiti za uspješno korištenje LLM-om je to da se zna kako tu nema inteligencije uopće, inteligencija je 0. Nažalost većina ljudi se ponaša suprotno. Možda je pravo pitanje da li su ljudi inteligentni ![]() |
|
|
|
|
|
#527 |
|
Premium
|
Ma kriv je i alat kao šta bi svaki drugi alat bio kriv u sličnoj situaciji. Jednom se meni dogodilo kada sam igru neku deinstalirao (bilo je to pred možda i 20 godina) da je uninstaller "deinstalirao" i hrpu toga što je bilo instalirano u direktoriju u kojem je igra bila instalirana Srećom, pa to nije bio "Programs and files" nego neki direktorij na D: kojeg sam imao za igre i slično. Uninstall je jednostavno obrisao sve na toj razini.Poanta koju sam htio iznijeti je ta da, s ovakvim primjerima, "AI" liči na neke debelo overengineered alate. Nešto tipa šaržer za žarulje, dodan svakom rasvjetnom tijelu, kojeg smije puniti samo ovlašćeno lice, a koji potrebuje mali godišnji i veliki trogodišnji servis, te kojeg će vjerojatno trebati zamijeniti i prije nego sve žarulje ubačene unutra procirkuliraju jer će postati tehnički obsoletan. Koliko plavuša treba da bi zamijenile žarulju? Više manje, isti odgovor za sve denominacije. Svima njima treba majstor.
|
|
|
#528 | |||
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||
|
|
|
|
|
#529 | |
|
₿
|
Micron Announces Exit from Crucial Consumer Business Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#530 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Micron nije bas mali proizvodac na trzistu...ak se ovak nastavi krajnjim kucnim korisnicima se ne pise bas dobro. |
|
|
|
|
|
|
#531 |
|
Premium
|
Pa ima li koji CEO ovih dana a da nije Indijac? Nije da imam nešto protiv Indijaca, i znam da ih ima puno, ali ovo je možda ipak malo previše.Što se tiče ovih "AI" situacija, mislim da bi termin "big business" mogao dobiti jedno skroz novo značenje u narednim godinama. Podsjeća me na neke igre (kao X2) gdje sam proizvodiš sve živo i zatvoriš lanac tvornica tako da ništa, osim resursa, ne ide niti unutra a niti van na tržište.
|
|
|
#532 | |
|
White Rabbit
|
Citiraj:
> AI devices are just "solutions looking for a problem," says Logitech CEO |
|
|
|
|
|
|
#534 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Microsoft halves AI sales targets after salespeople miss quotas Microsoft declared “the era of AI agents” in May, but enterprise customers aren’t buying. https://arstechnica.com/ai/2025/12/m...proven-agents/ Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#536 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Google's Agentic AI wipes user's entire HDD without permission in catastrophic failure — cache wipe turns into mass deletion event as agent apologizes: “I am absolutely devastated to hear this. I cannot express how sorry I am" Ovo kad kaze I cannot express how sorry I am zamisljam indijca kako to pise. ![]() https://www.tomshardware.com/tech-in...ure-on-my-part Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#537 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Kako od slike napraviti video koji govori ?
U zadnje vrijeme sam vidio nekoliko videa koje je napravila umjetna intelegencija, i kažu mi neki kolege da to nije problem napraviti online alatom „Vidnoz AI“. I sad htio bi napravit jedan kratki šaljivi video od slike prijatelja. Pročitao sam neke upute i pokušao to napraviti. U tom Vidnoz AI sam umetnuo sliku i upisao tekst (da se osoba smije i plače i mlatara rukama). I stvarno dobio sam video, ali bez ikakvog zvuka. Ja bi htio da ubacim snimljeni zvuk u taj video ali nigdje ne nalazim tu mogućnost, a našao sam negdje da piše ovako: Prijavite se na svoj Vidnoz AI račun i idite na odjeljak My Creations. Pronađite svoj videozapis i kliknite na gumb s tri točke (...) ili opciju Edit. Unutar uređivača potražite opciju Audio ili Music. Ja nigdje ne vidim taj EDIT i AUDIO Ima li ko da zna kako to napravit u Vidnoz AI ili da mi preporuči neki drugi alat |
|
|
|
|
|
#538 | ||
|
White Rabbit
|
Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#539 | ||
|
White Rabbit
|
Citiraj:
Citiraj:
> Palmer Luckey says AI should be allowed to decide who lives and dies in war |
||
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Premium
|
Treba tog frajera na frontu, pa neka dirigira robotima odatle. EDIT: Evo nešto pametno sa LN ![]() Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 08.12.2025. u 22:16. |
|
|
|
|
![]() |
|
|