|
|||||||||||
|
|
#5522 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|
|
|
#5523 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Dobra klima
Razlika na moru 5 stupnjeva i unutrasnjosti je dosta velika ponekad. U npr Zagrebu na 5 stupnjeva imam otkopcanu jaknu, kad sam na moru na 5 stupnjeva hladnoca mi uđe u kosti, zagrlim pec 30 minuta. U Delnicama sam na minusu imao kapu, debele čarape i zimsku jaknu i šetao se. Na moru na minusu ostaješ doma ![]() |
|
|
|
|
|
#5524 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Svaki put kad smo ko klinci isli na interliber, u zgu na susnjezici bi hodali maltene otkopcani, a na vratima jadrana su nam se jaja uvukla dok bi tih 5min ispusili jednu ispred busa. I danas se smijem kad idem na advent po zgu i samoboru kako je vas zimski ugodjaj zapravo ugodan iako je temp slicna kao na moru. I onda dodjem doma u taj prokleti propuh, hocu se ubiti i ne mogu se dovoljno obuci
|
|
|
|
#5525 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: jucca. 22.11.2025. u 14:10. |
|
|
|
|
|
#5526 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
U principu, slicno sam se i ja smijao kako je kopnenjacima vruce kad upekne na 40 C. Pfff big deal, ljeto je, jel. Dok nisam ovo ljeto u 8.mj otisao sa vruce obale na kopno. 10 najgorih 39+C dana u zivotu hahaha. To je neki poseban level topline koja dolazi odasvud, a nema daska vjetra. Nas more stalno hladi, a da toga nismo ni svjesni.
|
|
|
|
#5527 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Vraćam se iz Zagreba, tankam na Ziru, vani - 16. Izadem u jaketi natankati auto , bez rukavica i kape, nije strašno, osjetim malo po ušima kako mi bridi. Stanemo na Vrpolju na benzinskoj, temperatura vani - 5, osjećaj hladnoće neusporedivo gori nego na - 16. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#5528 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Kad malo bolje razmislim, svaki put kad prodjem sveti rok ko da sam u himalajama, ta carobna granica di postaje hladno prema jugu ![]() A sad ozbiljno, ne znam jel kod vas u kuci nema humora ili sta (a dalmatinci su generalno po tom pitanju bolji). Imate najbolju klimu u europi, pola zime ljudi na suncu u laganim jaknicama. A vjerojatno sam prosao puno vise toga nego ti. I sve sto sam napisao je iz ljubomore sto moram trpiti ljigavu zimu, s non stop oblacima, maglom i kisicom ili snijegom - uzivajte sto imate, stvarno vam nije tesko makar nekad bura puse. ![]() Zadnje izmijenjeno od: rendula. 22.11.2025. u 14:36. |
|
|
|
|
|
|
#5529 | |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Modulacija i dalje katastrofa, zakucava na max pa stane, čekam dijagnostiku pa ću spojiti. Kamin još nisam naložio, ali bit će spreman za sljedeću noć kad najavljuju do -9°C. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
![]() |
|
|