|
|||||||||||
|
|
#9841 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Moguce i da ces morati krpati nesto vodova Ali vidjet ces tek kad ocistis...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#9842 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#9843 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Ak nisi spalio bar 4 ploče u ono vrijeme nisi ganjao OC do jaja 2xP35-DS3, P45-DS3 , EP45-DS4. Sa EP45-DQ6 sam ganjao Q8400 na 4,37 GHz :P Meni je žao što nisam nikad imao u svom kompu DFI, Abit ili Epox u vrijeme P4/AM2-3...Sad nam još samo masni i Razer fale ![]() |
|
|
|
|
|
#9845 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9846 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
|
|
|
|
|
|
#9847 | |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Nego meni su mokri snovi u to mlkadenačko doba bili DFI LanParty NF2 Ultra-B i Abit IC7-Max3
|
|
|
|
#9848 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#9849 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: electro. 10.11.2025. u 18:55. |
|
|
|
|
|
#9850 | |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
"Being raised by my grandparents, highly educated macedonian doctors...." doxxao se u Clair Obscur recenziji ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9851 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
|
|
|
|
#9853 |
|
1
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
#9854 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Je, bas sam gledao. Bilo ih je i tu u Zagrebu puno, good times. Prije sam pogledao video o C64 igrama. Nama koji smo se igrali na komodorcu su ostale u lijepom sjecanju al ima covjek pravo, objektivno je velika vecina jank u usporedbi s konzolama ili arkadama iz tog vremena. |
|
|
|
|
|
#9855 | |||
|
Registered User
Datum registracije: May 2023
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Casio nije nikad proizvodio svoje video rekordere, već ih je samo pakirao pod svojim imenom, u razna kućišta. Ništa lošeg u tome, isto su radile broje firme, a ista praksa se provodi i dan-danas, sa gotovo svim aparatima, pa čak i vozilima ![]() Nego, teško mi je ovako reći bez fotki ali najvjerojatnije je riječ o Funai-Shintom šasiji, također poznatoj pod imenom "Funai 3". I ne, Funai onda nije bio smeće - upravo suprotno. Funai je naručio mehaniku od Japanske korporacije Shintom, koja je dizajnirala izuzetno jeftin, ali izdržljiv transport kojeg je lagano za održavati, i (obzirom na količinu proizvedenih uređaja) jako je lagano pronaći dijelove za njih. U krajnjem slučaju čak i cijelu mehaniku, uključujući oba motora i glave. AKO je riječ o ovom modelu onda ima 4 remena ... i upravo to im je bila najveća slabost. Jedan remen za kapstan, jedan za idler, jedan za mehaniku (za preslagivanje modova rada, položaj mehanike) i jedan za lift kazete. ![]() Bilo kako bilo, sve treba rastaviti, podmazati i počistiti, promijeniti remenje i vratiti natrag, nakon čega bi video trebao raditi bez brige. Čak mislim da se još može nabaviti i originalni pinch roller, barem je bilo moguće do prije godinu-dvije. |
|||
|
|
|
![]() |
|
|