|
|||||||||||
|
|
#38251 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma ja odem do nekog ovog jeftinjara dućana, tipa Tedi, uzmem 2 tave za 10 eur, probušim s svrdlom za željezo, očistim rupu s nekom turpijom i imam riješenje. Jedino je važno da se skine ručka, plastika jelte... ![]() |
|
|
|
|
|
#38254 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
|
|
|
|
|
|
#38256 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Tu se dosta pricalo o airfryeru. Ako nekome treba grill ploca za airfryer neka sibne pm... zabunom narucio manju verziju, a bazzar me hebe i ne odgovara na mailove za povrat pa eto ako je netko hoce za 11,99 eura (boxnow slanje ukljuceno). Novo, nekoristeno, jel. https://bazzar.hr/p/RX2M99M-philips-...ak-za-airfryer
|
|
|
|
#38257 | |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#38258 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ma i to s namakanjem su urbane legende. kesteni, ovi nasi domaci, ako su friski svaki ce lijepo ispucati i lijepo se ocistiti. kaj se tice ovih lijepih velikih po ducanima tu treba vidjeti i opipati koji je presusil, a koji je dobar i tvrd. ali i to nije garancija da se budu lijepo cistili jer postoje neke sorte koje su vise za kuhanje i izradu pirea i kod pecenja im se ona unutarnja kozica nikako ne odvaja. |
|
|
|
|
|
#38260 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Boccone na Trešnjevci mi ima odličnu pizzu. Spada pod početni zapad ![]() |
|