|
|||||||||||
|
|
#7741 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Edit: a možda u nekom trenutku uzmem neki ultrawide, pa čist da imam futureproof rješenje |
|
|
|
|
|
|
#7742 | |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2024
|
Citiraj:
https://mi.hr/xiaomi-smart-dehumidif...vac-zraka.html |
|
|
|
|
|
|
#7743 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#7744 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Znači brutala, vidim da su ga maknuli sa većine stranica |
|
|
|
|
|
#7745 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Evo jedne dobre akcije: ![]() |
|
|
|
|
|
#7747 |
|
Premium
|
Konzum. |
|
|
|
|
|
#7748 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel je taj čemu uopće? |
|
|
|
|
|
#7749 |
|
Premium
|
Da. Ja bih rekao neki best buy. Pogotovo sa tom cijenom. |
|
|
|
|
|
#7750 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#7751 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#7752 |
|
Fresh Juice
|
Zašto ne naručiš iz Njemačke i riješena briga nego danima pisat kak ha dućani u Hr nemaju na stanju? |
|
|
|
|
|
#7753 | |
|
Premium
|
Citiraj:
To što oni nemaju na stanju, kak da ja to znam? Svi su objavili cijene i artik na prodaju, ja sam redovno platio i možda pomognem nekome ako ga zanima taj usisavač. Usisavač je dobar, cijena je dobra, samo treba naći gdje ga ima. Nisam naručio nešto što nije na zalihi, na sva 3 šopa gdje sam kupio je bio na zalihi, tj. nisam ni sumnjao da nemaju, vidio cijenu, kupio. Kada me prvi odjebao, kupio sam još na 2 stranice, mislio sam da će prvi biti jedini koji nema. 3 sam kupio u isto vrijeme, jedan mi je prihvatio narudžbu, 2 su me odbila. Tko mi garanira da će ga iz Njemačke poslat? Pošto ga nema ni na službenim stranicama više? |
|
|
|
|
|
|
#7754 |
|
Premium
|
Ako netko naleti negdje na popust na diskove koji idu u NAS, 5 godina garancije, 10+ TB neka pliz javi ![]() |
|
|
|
|
|
#7755 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Citiraj:
Super je za tu lovu. Ima možda i najveći spremnik od svih odvlaživaća ispod 300-350 eur, pa rijetko treba izbaciti vodu. |
|
|
|
|
|
|
#7756 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Moj trotec je star već 5 godina i glasan je u tri pm. Kad je bio nov pisalo je 48db a sada je duplo glasniji. Nešto je otišlo u k🤣 ali radi... Sestra uzela novi trotec 72 i ima isto 48 dB navedeno ali je 3x manje glasan od mog Razmišljam uzeti novi a ovaj eliminirati... Ovi tecro su neki kinezi? Pevex uvoznik vidim Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#7757 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
a ono, imam malo više povjerenja u gorenje nego u random pevex marku, a s druge strane sve je to isti šit. jedino, ono šta me frižiderstvo naučilo je tokom kvarova unazad par godina - uređaji na r290 se češće i lakše kvare nego uređaji na freon. ujedno serviseri će freon htjeti napuniti, dok ovi na propan nitko ih ne dira kad iscuri plin. gorenje ima freon, ovi kinezi imaju propan. to su mi rekli i serviseri od frižidera, zato sam nakon reklamacija uzeo whirlpool jer ima freon, dok končari svi imaju propan. 2 končara su mi rikla u jamstvenom roku (od 5god). |
|
|
|
|
|
#7759 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ekipa, kakva je politika za BF naših trgovina zadnjih godina? Ove black month cijene su najniže što možemo dobiti ili trebam čekat petak? Nisam dugo pratio situaciju oko petkova....asus 9070xt za 699evradi mi se čini ok pa da sad uzimam il čekam? |
|
|
|
|
|
#7760 | |
|
Premium
|
Citiraj:
95% "akcija" nisu akcije. Nema pravila, ali koliko vidim sad je cijeli studeni "black". Godinama se veselim BF-u, čekam, gledam, stalkam, ne kupim ništa. Ako ti nije sila, možda pričekati, no nitko ti ne garantira da će biti nešto na akciji. Ako je u pitanju grafička, možda baciti oko vani, vani se nekako više drže tog BF-a. |
|
|
|
|
|
|
#7761 |
|
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Čak i da bude nekih dobrih akcija, poprilično sam siguran da ih neće biti na grafičke kartice. Te 9070XT se redovito mogu naći u njemačkoj za malo iznad 600€, ali znam da kupovina vani nije svima opcija.
|
|
|
#7762 |
|
Premium
|
Općenito imam osjećaj da je europski trgovci daju jako male popuste u odnosu na amerikance. Kod amerikanaca bude po 70 % popusta, i to na kvalitetne i skupe stvari. |
|
|
|
|
|
#7763 |
|
49%winner
|
Mislim da je netko negdje davno pisao o tome da nasi trgovci (ili svi europejci?) ne mogu prodavati ispod nabavne cijene, dok kod amera to valjda prolazi. Pamtim i ja da se nekad bolje kupovalo za BF. Mislim da je od korone sve oslo u klinac, vise nista ne pratim jer nema smisla.
|
|
|
|
#7765 |
|
Premium
|
Nabavna cijena ujedno ne znači da će biti gubitak na proizvodu, tj. niža cijena to ne znači. Mislim da i nabavna cijena bude manja u tom periodu, a generalno to je riješavanje zaliha i eventualna evaluacija tržišta (potražnje jelte). Ja mislim da sve što se prodaje na tržištu, bez obzira na količinu popusta, 99.999% proizvoda koje se proda zarada postoji. Možda neprihvatljiva, ali ne vjerujem da itko posluje s gubitkom per se. Eventualno ako nešto baš stoji godinama na skladištu, prodaju za siću, ali sumnjam da se tako nešto događa često. I eventualno ako je kakva greška. |
|
|
|
|
|
#7766 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Trgovci često akcije dogovaraju s proizvođačima tako da im ovi snize cijene. Trgovcima ne ide iz džepa, ostaje im isti % marže, a igraju na veći obrtaj. Na "akcije" često ide i roba koja se inače slabo prodaje, to je druga shema. BF popusti kod nas nas ne postoje - nema masovnog "čišćenja skladišta" ![]() |
|
|
|
|
|
#7767 |
|
Premium
|
Ali realno, nisam to vidio ni u americi, bili smo taman za BF prije 2 godine. Vidio sam razne videe gdje se ono trgaju svi za televizore i slično, ja to nisam doživio. Kupili smo neke stvari, Apple je imao super popuste, ali da je to nešto wow, svi se gaze i trgaju za robu, nije. Apple je imao 50% popusta na neke stvari, kupio sam originalni cover za Ipad i iPen 2. generacije, mislim da je skupa to koštalo 30% manje nego samo kemijska kod nas. Da, bila je puna trgovina ljudi, rekao bi gužva, ali sam došao na red za 5 min, platio, kupio, račun na email. |
|
|
|
|
|
#7768 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Može ispod nabavne ako je outlet, tj da taj trgovac neće ponovo stavljati taj proizvod u prodaju (tj. nabavljati nove količine). Taj zakon mislim da štiti da se to ne koristi za ubijanje konkurencije... |
|
|
|
|
|
#7769 |
|
Premium
|
Ja sam prošle godine greškom otišao na amazon.us umjesto DE, i bogme je bilo dobrih stvari. Sjećam se UniFi POE Switch sa 399 $ na 169 $,a bilo je i većih popusta |
|
|
|
|
|
#7770 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Citiraj:
Evo ja ti garantiram da ćemo svi s ovog foruma kupovati samo kod tebe.
|
|
![]() |
|
|