|
|||||||||||
|
|
#7022 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nemam pojma. Navodno ga je nabavio novog iz DE. Račun, naravno, ne može naći. Koliko sam shvatio, SmartDoctor nije ovlašteni Apple servis pa čak i da ima garu od nje ne bi bilo koristi.
|
|
|
#7023 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne treba ti nikakav papir i garancija, jer garancija počinje teći otkad je iPhone prvi put upaljen. Settings - Apple Care & Warranty Naravno, ako je baterija mrtva, onda ne može ni doći do tog. Ako je garancije i bilo, sad je više nema. Trebalo je to prvo odnijeti u ovlašteni
|
|
|
#7024 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Koliko su se inače čekali mobiteli kad su se naručili tak oko izlaska? Naručio sam 17P 30.09. preko firme. Vidim da nitko nema niti na stanju.. |
|
|
|
|
|
#7025 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Naručio 3.10 preko firme IP7Pro - 2xsiva 2xplava 1xnarančasti preko HTa... još ni traga ni glasa...
|
|
|
#7026 |
|
Playmaker
|
Zena uzimala 14pro max pa 16pro max, oba u prednarudzbi, cekala 6 pa 8 tjedana. Vidim da ima 17pro na Amazonu, ProMax samo od 2TB dostupan po 2k+ EUR , 17 bio prva 2 dana od izlaska i nakon toga isto nista. |
|
|
|
|
|
#7028 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Da sam sebi odgovorim na pitanje : Dobio sam danas info od A1 da je sljedeći tjedan na isporuci. Očito su onda došle neke količine operaterima ( ne znam za dućane ) |
|
|
|
|
|
#7029 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Sinoc smo isli malog prebaciti sa BonBon na HT (Young tarifa) i pri tome uzeli i Iphone 17, obicni. Prilikom narudzbe pisalo ima jos par komada. Odradimo sve sinoc preko weba, danas ga nazovu dok se nije mogao javiti. Javi se on na broj, preusmjere ga na chat. Ono, debili neorganizirani, ponovo ga preko chata traze sve moguce i nemoguce podatke iako su svi jos sinoc uneseni u web kada je zahtjev predan. I kazu da je isporuka 5 do 30 dana za telefon. E sad, kad smo zavrsili sa mutavoscu HT-a, njegovih procesa i djelatnika chat zavrse tako sto kazu da ce "unjeti zahtjev u administraciju" i da ce nakon unosa prijenos biti odradjen unutar 3 radna dana (po pravilima) i da ce mu u medjuvremenu poslati SIM karticu.A da ce nakon sto prijenos bude odradjen poslati telefon. I sad ti znaj, da li ce ga poslati odmah nakon sto se odradi prijenos ili u roku 5 do 30 dana ![]() ![]() ![]() Ali ono: - uneses zahtjev na web-u - dajes ponovo iste podatke u chatu - unose te podatke u administraciju Oni nisu culi za integracije sustava? Ono, danas je 2025. godina, ne 1998.
|
|
|
#7031 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
|
|
|
#7032 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da neki modeli mijenjaju boju nakon izlaganja suncu. https://www.reddit.com/r/iphone/comm...x_that_turned/ https://forums.macrumors.com/threads...atina.2468850/
|
|
|
#7036 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Narančasti je naj |
|
|
|
|
|
#7038 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Takodjer uzeo plavi. Na kraju mi je svejedno jer je odmah uletio u crni case pa se ni ne vidi koje je boje ![]() |
|
|
|
|
|
#7039 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
ja kupim brdo prozirnih i samo mjenjam kad pozute ![]() |
|
|
|
|
|
#7040 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Crna boja pomaže disipaciji topline… |
|
|
|
|
|
#7043 |
|
Fresh Juice
|
Zadnje izmijenjeno od: Juice. 24.10.2025. u 11:59. |
|
|
|
|
|
#7044 |
|
Premium
|
neće sljedeći, ali onaj iz da. Svi koji se stave na tržište nakon 18.02.2027 će morati imati jednostavno izmjenjivu bateriju
|
|
|
#7045 | |
|
|
Citiraj:
16.10 - na webu ispunjen zahtjev za prelazak sa BonBon pretplata na HT pretplata Young tarifa - odabrana i opcija Iphone 17 na onu Manje plati, pa vrati foru 17.10. - ujutro zovu malog, ali bio na faxu, pa se nije mogao vratiti - kada je dosao s faxa, nazove on taj broj, automat mu salje sms sa linkom na chat - ode on na chat i opet sve isponova, kao da jucer nismo nista preko weba napravili - ponovo traze SVE podatke, iste one koje smo jucer unjeli na webu - kazu "unjet ce u sustav za autorizaciju". a ono, sta taj famozni sustav za autorizaciju nije integriran sa web shopom? pa gdje ste onosili podatke koje smo ponovo dali na chatu? u tekicu? - jave na chatu da ima nepodmiren zadnji racun na BonBonu, pa da to treba platiti. Platimo i posaljemo potvrdu na chat 23.10 - posto od mutavaca iz HT-a ni A ni B kazem malom da nazove 08009000 i pita za status narudzbe - vele, da vide da je u obradi - popodne ga nazovu i kazu da ce dobiti SIM postom, a nakon sto prodje prenos poslat ce u roku 5-30 dana telefon. Da nije to jutro nazvao vjerovatno se nitko nebi javio do daljnjeg - napomenu da ce prilikom preuzimanja telefona trebati platiti 120€, ali onda ce rata biti umanjena za 5€ mjesecno, pa izadje na isto. Naravno, o tome niti rijeci na webu 27.10 - jave mu mailom da ce prenos sa BonBon-a biti odradjen 30.10 ujutro, znaci za 3 dana. Kako je zakonski rok za odraditi prijenos broja do 3 radna dana, to znaci da je tek 27.10. zapravo nalog za prijenos broja pokrenut - koju pi... mate... su radili od 16.10. do 27. 10 jer je jasno da su tek tada pokrenuli prijenos 30.10 - odradjen prijenos, BonBon kartica prestala raditi, nova HT kartica jos nije stigla - nazvana SZK, veli lik eto na zalost ne mogu nista, moli za strpljenje jer bi kartica trebala doci u roku 3 DANA, pa da priceka!!!! - pita mali agenta da li moze otici u T centar i odraditi zamjenu SIM-a, da mu daju novu fizicku karticu i odrade zamjenu u sustavu, veli lik na zalost ne moze. Onako debelo sumnjam jer znam da je zamjena SIM-a samo zamjena 2 broja u sustavu. No kad vidim kako su mutavi mozda u HT-u fakat i ne radi tako jer je u njihovom kalendaru jos uvijek 1998. godina Onako, lagano za ne povjerovati. Sad samo cekam da posalju racun za 10. mjesec (jer broj ce biti aktivan 2 dana, pa onda ide i racun) i da na njemu bude rata telefona koji jos nije isporucen, pa da se onda malo ozbiljnije porazgovaramo. Koja mutavost i nesposobnost od operatera koji bi trebao biti broj 1 ili premium operater ili sta ja znam.
|
|
|
|
#7046 |
|
Fresh Juice
|
Nek ode u poslovnicu, nek mu daju novu karticu i oni će poslat "case" tehničarima da zamijene ICC brojeve sa sim kartica. Agenti ne mogu napravit zamjenu kad kartica nije aktivirana, ali tehnika može. |
|
|
|
|
|
#7047 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ovo podsjeća na show koji je kolegica imala kad je uzela 13 mini na pretplatu uz prijenos broja i sve su joj zakomplicirali pa jedno dva mjeseca nije mogla koristit svoj broj. Ne sjećam se baš detalja, ali uglavnom teške borbe su bile. |
|
|
|
|
|
#7048 | |
|
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#7049 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Imam i ja show vec 4 mjeseca. Imali broj na bonove, a kak ga nismo koristili smo zaboravili nadoplatit i broj je ukinut. 6. mjesec - tražimo uključenje tog broja i da bude na pratplatu, vele evo vam SIM i toe to. 8. mjesec - konačno mi treba broj, hitim simicuu mob i ne radi. Zovi, vele istekao SIM i šaljemo novi poštom 9. mjesec - novi sim dođe, ne radi opet. Šalju drugi 10. mjesec - novi sim opet na radi. Zovem, vele nemremo nis u sustavu, idite u t-centar i ne izlazite dok SIM ne proradi Četri odlaska u t-ccentar, broj i dalje ne radi, nemaju blage kaj se dešava.... |
|
|
|
![]() |
|
|