|
![]() |
#7022 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nemam pojma. Navodno ga je nabavio novog iz DE. Račun, naravno, ne može naći. Koliko sam shvatio, SmartDoctor nije ovlašteni Apple servis pa čak i da ima garu od nje ne bi bilo koristi.
![]() |
#7023 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne treba ti nikakav papir i garancija, jer garancija počinje teći otkad je iPhone prvi put upaljen. Settings - Apple Care & Warranty Naravno, ako je baterija mrtva, onda ne može ni doći do tog. Ako je garancije i bilo, sad je više nema. Trebalo je to prvo odnijeti u ovlašteni
![]() |
#7024 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Koliko su se inače čekali mobiteli kad su se naručili tak oko izlaska? Naručio sam 17P 30.09. preko firme. Vidim da nitko nema niti na stanju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7025 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Naručio 3.10 preko firme IP7Pro - 2xsiva 2xplava 1xnarančasti preko HTa... još ni traga ni glasa...
![]() |
#7026 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Zena uzimala 14pro max pa 16pro max, oba u prednarudzbi, cekala 6 pa 8 tjedana. Vidim da ima 17pro na Amazonu, ProMax samo od 2TB dostupan po 2k+ EUR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7028 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Da sam sebi odgovorim na pitanje : Dobio sam danas info od A1 da je sljedeći tjedan na isporuci. Očito su onda došle neke količine operaterima ( ne znam za dućane ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7029 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Sinoc smo isli malog prebaciti sa BonBon na HT (Young tarifa) i pri tome uzeli i Iphone 17, obicni. Prilikom narudzbe pisalo ima jos par komada. Odradimo sve sinoc preko weba, danas ga nazovu dok se nije mogao javiti. Javi se on na broj, preusmjere ga na chat. Ono, debili neorganizirani, ponovo ga preko chata traze sve moguce i nemoguce podatke iako su svi jos sinoc uneseni u web kada je zahtjev predan. I kazu da je isporuka 5 do 30 dana za telefon. E sad, kad smo zavrsili sa mutavoscu HT-a, njegovih procesa i djelatnika chat zavrse tako sto kazu da ce "unjeti zahtjev u administraciju" ![]() A da ce nakon sto prijenos bude odradjen poslati telefon. I sad ti znaj, da li ce ga poslati odmah nakon sto se odradi prijenos ili u roku 5 do 30 dana ![]() ![]() ![]() Ali ono: - uneses zahtjev na web-u - dajes ponovo iste podatke u chatu - unose te podatke u administraciju Oni nisu culi za integracije sustava? Ono, danas je 2025. godina, ne 1998.
![]() |
#7031 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
![]() |
#7032 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da neki modeli mijenjaju boju nakon izlaganja suncu. https://www.reddit.com/r/iphone/comm...x_that_turned/ https://forums.macrumors.com/threads...atina.2468850/
![]() |
|
|